Tilbage til Events
11. marts

Atea Sustainability Forum

Din stemme tæller! Deltag på Nordens største forum for bæredygtig it.

Det nordiske bæredygtighedsinitiativ 'Atea Sustainability Focus’ giver dig nu mulighed for at påvirke hele den digitale forsyningskæde. Det sker, når vi på én gang samler Nordens mest engagerede it-indkøbere til en intensiv og inspirerende dag, hvor bæredygtig it er i fokus.

 

På ASF Forum vil du sammen med dine nordiske kollegaer møde repræsentanter fra den globale it-industri. Derfor har du netop her en unik mulighed for at påvirke it-industrien til at tage et globalt, socialt medansvar for digitaliseringen

 

Hovedtemaerne på dette års ASF Forum er gennemsigtighed og cirkulær økonomi. På dagen vil de spændende keynotes blive afløst af rundbordssamtaler og workshops, hvor du som deltager bidrager med din viden. Desuden får du løbende mulighed for at indgå i en aktiv dialog med branchen. Dagen afsluttes med en let netværks-middag.

 

Deltag sammen med os og lad os udvikle bæredygtige it-løsninger for fremtiden!

 
Arrangementstid
11. mar. 2020, 09:00 - 20:00
By
Stockholm
Adresse
Clarion Hotel Sign
Tilmeld dig her

Inspirationsdag fyldt med indsigt og samarbejde

Agenda

 

9:00: Velkommen og introduktion: Historien om ASF v. Magnus Sallbring, Director of Marketing & Culture i Atea og founder af Atea Sustainability Focus

Atea Sustainability Focus er et initiativ, hvis formål er at forene nordiske it-indkøbere med det mål at øge og skabe en større bevidsthed omkring bærdygtighed i it-industrien. På bare få år har initiativet påvist styrken i det nordiske samarbejde.

 

9:30: Skabelsen af en bæredygtigt industri – hvordan samarbejder it-sektoren?

Deborah Albers, Vice President at Responsible Business Alliance

The Responsible Business Alliance (RBA) er med 380 medlemsvirksomheder verdens største non-profit brancheorganisation. RBA arbejder dedikeret for at indføre corporate social responsibility i globale supply chains.

Medlemsvirksomhederne i RBA kommer fra it- og elektronikbranchen – fra førende globale brands til upstream leverandører. Deborah Albers vil fortælle, hvordan industrien samarbejder for at kunne forbedre både arbejds- og miljømæssige betingelser, og hvordan Atea Sustainability Focus bidrager til denne mission.

 

10:00: Cirkulær økonomi – next steps

I 2019 blev nødvendigheden af cirkulær økonomi konstateret af de nordiske it-købere. Nu er tiden kommet til handling.  Årets ASF-rapport demonstrerer det næste trin ifølge køberne. Er industrien enig?  Hvad er udsigterne til, at de kan lykkedes? Tiden er inde, til at finde ud af, hvordan vi sammen kan skabe en cirkulær økonomi.

- Lancering af ASF-rapporten i 2020

- Paneldiskussion med ASF Advisory Board og branchen

- Keynote: David S. Lear, Vice President of Corporate Sustainability hos Dell

- Keynote: Wendy Phippen, direktør for miljøoverholdelse hos Microsoft

- Keynote: Chris Wellise, Chief Sustainability Officer, HPE

 

12:30 Frokost

 

13:30: Gennemsigtighed – start eller skillested?

Efterhånden som kravene fra it-indkøberne stiger, er producenterne blevet mere gennemsigtige, men indsatsen er høj. Vi undersøger, hvad gennemsigtighed virkelig betyder, og hvordan vi kan sikre, at mere viden faktisk fører til mere bæredygtighed.

- Keynote: Adam Schafer, Director of supply chain sustainability hos Intel
- Praktisk guide til gennemsigtighed i indkøb (Deborah Albers, Responsible Business Alliance)

- Round-table discussion

 

15:00: Bæredygtighedskriterier

Hånden på hjertet – skaber dine bæredygtighedstiltag virkelig forandring? Hvis ikke, hvad er risikoen ved dette, og hvad kan vi gøre anderledes? Med ASF-rapporterne giver vi dig en unik mulighed for at sætte handling bag ambitionerne.

Hvad gør bæredygtighedskriterier effektive og relevante? (Chiara Selvetti, leder af bæredygtighed i Atea)

- Samarbejde skaber ændring - Hvad er købernes ambition?

- Workshop

 

16:00 Case: H&M og vejen til cirkularitet
Anna Gedda, Head of sustainability i H&M

Fra et bæredygtighedsperspektiv deler mode- og it-branchen mange udfordringer. Anna Gedda fortæller historien om, hvordan H&M, et firma, der bygger på ideen om hurtig mode, forvandles fra en lineær til en cirkulær forretningsmodel og de muligheder, det medfører.

17:00 Afslutning

Networking med let forplejning*

* Skal forudbestilles ved registrering

 

Du vil få en fast siddeplads ved et bord med repræsentanter fra branchen og andre it-købere, og der vil være flere muligheder i løbet af dagen til at diskutere indholdet og dele viden.

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i dagsordenen.

 

Atea Sustainability Forum 2019

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer