Tilbage til Events

Cisco Connect 2020

Igen i år kan du opleve spændende indlæg, banebrydende demoer og en dag, hvor du kan opdatere din viden og møde ligesindede samt udvide dit netværk. Med Atea har du muligheden for at komme med til denne inspirerende dag. Du bestemmer selv programmet og er på egen hånd. Som kunde hos Atea skal du benytte vores kundekode ved tilmelding for gratis adgang. Kontakt din Account Manager for gratis kundekode.

Går din it-afdeling forrest?
På dagen stiller vi op med en spændende keynote omkring Customer Experience. Med indlægget ”Derfor skal din it-afdeling gå forrest” vil vores egen Lars Barenkopf, Customer Success Manager og lead på CX, fortælle hvorfor den buldrende digitale transformation betyder, at it-afdelingernes rolle står foran markante forandringer.

Ikke mindst hvorfor it-folket skal tage større ansvar for kundeoplevelsen. Det er her, slaget om fremtidens kunder kommer til at stå de kommende mange år.

Derudover er vi igen i år repræsenteret med et stærkt team med kompetencer på tværs af hele organisationen, og det vil glæde os, hvis du vil kigge forbi til en uformel snak. I løbet af dagen kan du desuden se frem til vores mini sessions omkring Managed Services, Multi Cloud, Adoption og Security – alt sammen på Ateas stand – så kig forbi!


Vi glæder os til at se dig den 1. april til Cisco Connect 2020.

 

Arrangementstid
01. apr. 2020, 08:30 - 16:30
By
Øksnehallen den 1. april 2020
Adresse
Halmtorvet 11, 1700 København V
Tilmeld dig nu!

Tid og sted

Onsdag den 1. april 2020

Øksnehallen
Halmtorvet 11 
1700 København

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer