GRUNDET COVID-19 GØRES DENNE OMGANG AF CLOUD ERFA VIRTUELT OG AFHOLDES KUN DEN 19. MARTS.

 

3 Teamsmøder af halvanden times varighed på torsdag den 19. marts.

09.30 - 11.00  – v/ Jonas Ameen fra Amazon

12.00 - 13.30 – v/ Steen Godtfredsen fra FLSmidth

14.00 - 15.30 – v/ Kristoffer Overgaard Høeg fra Google

 

ØNSKER DU AT DELTAGE, SÅ SKRIV TIL: RENE.LANGE@ATEA.DK OG FÅ INVITATIONEN

 

Ny ERFA-prognose for danske virksomheder: Skyet med mulighed for gylden videndeling

Danske virksomheder er i fuld gang med at høste alle fordelene af deres cloud-strategi. Mange større danske virksomheder er allerede ”All Cloud” eller så tæt på, som det er muligt. Dem, som cloud-producenterne kalder ”flagship-kunder”. Med en All Cloud-infrastruktur begynder vi at kunne tale om andet en ”Journey to Cloud”, og vi begynder at kunne ane de næste faser af cloud-udviklingen.

Vi lærer af cloud-pionererne

Men med de mange muligheder i skyen følger naturligvis også udfordringer. Og hvis vi skal have det fulde udbytte af cloud, skal vi ikke spilde tiden på at begå de samme fejl to gange. Derfor SKAL vi tage ved lære af hinanden!

I denne omgang af Cloud ERFA sætter vi derfor fokus på cloud-pionerernes erfaringer, og på de udfordringer du vil møde længere oppe ad cloud-evolutionsstigen. Vi får input fra indlægsholdere, der har stukket næsen frem og gjort sig erfaringer før os andre, og som derfor ved, hvad markedets mest ambitiøse cloud-strategier giver af tekniske, økonomiske og menneskelige muligheder og udfordringer.

 

Gå ikke glip af næste omgang af Cloud ERFA – vores fælles mødested, hvor nye udfordringer, bekymringer og muligheder bliver belyst og diskuteret.

 

Arrangementstid
17. mar. 2020, 09:00 - 15:00
By
Atea Ballerup
Adresse
Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Tilmeld dig her

Første indlægsholder på plads!

FLSmidths pionérrejse mod ”All Cloud”.

 

Steen Kragh Gotfredsen

 

Steen Kragh Gotfredsen er Program Director for FLSmidth, og er ansvarlig for virksomhedens store Cloud projekt, hvor målsætningen er, at flytte al infrastruktur i skyen. De er på nuværende tidspunkt cirka 80% i mål og forventer at være fuld on-board i Q3 2020. Steen vil fortælle om rejsen mod en all-cloud strategi og de oplevelser og erfaringer, som FLSmidth har fået i bagagen.

 

 

Breaking news in Ballerup!

Amazons view on how to succeed with your customers

 

Jonas Améen

 

Organizations are constantly evolving to meet new customer expectations – digital has become the new normal. Cloud has become one of the most important transformational assets but there are many important decisions to consider to become successful long term. During this seminar AWS will give examples of customers using the AWS platform to drive innovation, explain why it is different to work with AWS and give a deeper understanding of why millions of customers has chosen to make use of AWS Cloud

 

About the speaker:

Jonas Améen, Business Development Manager Nordics, has been working in the IT industry last 20 years and since 2010 mainly  focusing on Public Cloud, both within public and commercial sector and with experience from multiple platform vendors.

 

Til dig, der ikke har været med før

 

Sådan fungerer det!

På Cloud ERFA deler vi de erfaringer og den viden, som vi hver især har med vores fælles Cloud-rejser. Vi bringer altid spændende eksperter og keynotes til bordet, der kan være med til at udfordre det gængse syn på cloud. Og uanset hvor du er på din cloud-rejse, vil dette forum være relevant for dig.

Der vil typisk være to indlægsholdere og emner, som vil være omdrejningspunktet for diskussionerne.

 

 

Agendaen forløber således

09.00 – 09.30: Registrering og morgenmad

09.30 - 09.45: Intro v/ René Lange, Atea

09.45 - 11.00: FLSmidth v/ Steen Godtfredsen

11.00 - 12.15: Netværk og frokost

12.15 - 13.30: Amazon Web Services v/ Jonas Améen

13.30 - 14: Pause

14.00 - 15.00: Diskussion, refleksion og planlægning af næste ERFA

 

 

 

Sitet opdateres løbende med nye keynotes og emner til dagen

- Så gem sitet i dine favoritter og følg med!

cloud grafik

Derfor deltager Anders, Henrik og Nicolai

”Hvis man gerne vil høre fra andre virksomheder, som anvender cloud i virkeligheden. Få en god diskussion med dine kollegaer i branchen og konsulenter fra Atea. Og det er i høj grad kunderne, der taler og diskuterer, og det er ”nyt”.​”

— Anders Keis Hansen​ Cloud Architect​ MHI Vestas Offshore Wind​

”Unik mulighed for sparring på et område der endnu ikke er "exact science". Mange gode diskussioner omkring at tage styringen af et område der af natur er "kaotisk", uden at ødelægge den agilitet man forsøger at opnå. Svært, men spændende.​”

— Nicolai Storm Lund, Head of Operations for ISS Group

”Cloud ERFA er en genvej til at opnå faglig inspiration og feed back på egne holdninger og forventninger til cloud. Og så skaber det gode relationer til andre medlemmer med samme interesse.​”

— Henrik Bostrup ​ IT- & Innovationschef (CIO)​ Thy-Mors Energi A/S​

Hvad mener vores ERFA-medlemmer?​ (scala fra 1-5 hvor 5 er bedst)

 

Samlet indtryk af Cloud ERFA?

 

Vil du anbefale Cloud ERFA til andre?

4,3 grøn

 

Samlede indtryk af oplæggene?

4,1 grøn

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer