Spring til indhold
Tilbage til Events

Jeres Microsoft Teams kan mere end I tror! Realisér den fulde værdi og boost arbejdsglæden.

"The new normal" buldrer derudad. Først var vi tvunget til at arbejde hjemmefra, men nu dyrker en stor del af os faktisk den frihed og de muligheder for fordybning, som hjemmearbejde giver. Det sætter store krav til de hjemmearbejdende medarbejderes evne til at bruge samarbejdssoftware bedst muligt! Her kan Atea måske gøre en mærkbar forskel for jer? Få en forsmag på hvordan vi sammen kan realisere det fulde potentiale af jeres Microsoft Teams allerede nu!
Arrangementstid
03. jul. 2020, 10:00 - 11:00
By
Live Webinar
Tilmeld dig her

Rigtig mange medarbejdere har oplevet transformationen i forbindelse med mødeafholdelser. Online møder er "the new normal" og mange af os er blevet rigtig gode til det. Og uanset hvilken platform, vi benytter, har vi gennemgået faserne fra frustration, til afmagt, til "YES - nu er den der". For mange, har det været en øjenåbner både professionelt, chef som ansat, men også på et mere personligt plan. Én ting kan dog mejsles i sten - nemlig at samarbejdssoftware via hjemmekontoret giver nye muligheder for samarbejde og måske endda fornyet frihed til at udføre sit arbejde både smartere og hurtigere?

Dette webinar vil belyse hvorfor det oftest ikke lykkes og hvordan I kan forløse jeres potentiale med digital transformation, ved at få medarbejderne til at adoptere de afgørende funktioner i jeres samarbejdssoftware, der typisk bliver overset i en travl hverdag.

 

Det får du med herfra...

 

Værdien af en god adoption partner og den øgede effektivitet, der følger med.

 

Indsigt i framework og hvordan I kan forløse jeres potentiale ved, at adoptere de afgørende funktioner i Microsoft Teams, der typisk bliver overset i en travl hverdag.

 

Hvorfor god change management er én af nøglerne til succes.

Er det noget for mig?

  • Hvis I bruger Teams og ønsker at realisere det fulde værdipotentiale
  • Hvis du er it-chef, projektchef eller ansvarlig for jeres forretningsudvikling.
  • Hvis I ønsker, at få mest muligt ud af jeres Microsoft Teams-investering og booste effektiviteten

Agenda

Kl. 10.00-11.00:

50 minutters indsigt i Hvordan og Hvorfor fokus på adoption er relevant for både arbejdsglæden og effektiviteten.

10 minutters tid til spørgsmål

Oplægsholder: Charlotte Pullich, Customer Success Manager, Atea &

Sebastian Bredsdorff, Business Manager, Collaboration & New Tech i Atea

I samarbejde med

Med landets absolut højeste antal certificerede Microsoft-specialister kan du trygt overlade dine it-projekter i vores hænder. Helt præcis står over 120 specialister klar til at sikre din Microsoft-strategi. Vores status som Nordens største Microsoft Guld Partner cementerer yderligere, at Atea har de mest kompetente specialister i Microsofts løsninger.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer