Tilbage til Events

Pre-registrer dig til Microsoft Ignite New Orleans 2020

Det bliver ikke større ... Deltag på den ultimative tech-konference, Microsoft Ignite 2020

Sammen med Atea vil du lære af eksperterne og få nye, værdifulde forbindelser inden for software-udvikling, arkitektur og IT. Det er også her, du kan udforske nye løsninger hands-on på kerneområder såsom security, cloud og hybrid infrastruktur.

 Oplev 1000+ sessioner og 200+ hands-on experiences

Vær den første til at få information om Ateas eftertragtede konferencepakke til Microsoft Ignite 2020 – pre-registrer dig allerede i dag!

Startdato
21. sep. 2020, 00:00
Slutdato
25. sep. 2020, 00:00
By
New Orleans, LA, USA
Adresse
Ernest N. Morial Convention Center, 900 Convention Center Blvd, New Orleans, LA 70130,
Pre-registrer dig her

Hvorfor deltage på Microsoft Ignite?

 

Oplev nye løsninger og strategier, der gør din virksomhed i stand til at forløse potentialet! På Microsoft Ignite er det løsningerne og dig, som deltager, der er i centrum. Det betyder, at kompleksitet er afløst af muligheder, så du konkret lærer nye innovative måder at bygge løsninger på, samt hvordan du migrerer og administrerer infrastruktur. Ignite giver dig ligeledes en sjælden mulighed for at oprette forbindelse med eksperter og fagligt ligesindede, som står over for de samme udfordringer.

 

Udforsk desuden det nyeste inden for produktivitet, sikkerhed, infrastruktur og udvikling gennem interaktive oplevelser - såsom Microsofts nye Udviklings- og Arkitektur Center med hands-on demoer, assisteret troubleshooting, Microsoft Mechanics Theatre med mere.

 

Læs mere om Ignite her.

 

Hvorfor deltage med Atea?

 

Oplev Microsoft Ignite sammen med Nordens største Microsoft-forhandler. Når du rejser med Atea Danmark, bliver du en del af vores skandinaviske delegation på over 150+ kunder, hvilket betyder, at vi, grundet vores kunde-netværk og know-how, kan skabe et helt unikt fagligt program med de dygtigste Atea- og Microsoft-eksperter, som tillæg til Ignite-sessionerne.

På den måde vil du i vores konferencepakke få adgang til eksklusive Atea-kundesessioner med gæstebesøg fra håndplukkede eksperter fra Microsoft Corp.

Derudover har du altid adgang til 1:1-samtaler med Atea Groups MVP’er (Microsoft Most Valuable Professional), som også er med på turen:

 

Oplev deep dive inden for teknologiområderne:

  • Intelligent Cloud herunder Data & AI

  • Modern Workplace herunder Microsoft Teams og Customer Success & Adoption

  • It-sikkerhed herunder Azure Sentinel

 

Som Nordens største Microsoft-forhandler med 120 Microsoft-certificerede konsulenter er Atea din nøgle til samarbejde, vækst og kundeindsigt. Vi implementerer og optimerer alle dine markedsledende produkter og løsninger fra Microsoft – fra software til skyen og alt derimellem!

 

Vi sikrer, at du får maksimalt udbytte af årets største tech konference, Microsoft Ignite. Vi glæder os til at møde dig!

 

 

microsoft ignite 2020

 

Hvor afholdes Microsoft Ignite 2020?


Ernest N. Morial Convention Center

900 Convention Center Blvd, New Orleans, LA 70130, USA
+1 504-582-3000

Læs mere om konferencen

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer