Spring til indhold
Tilbage til Events
Virtuel event & community

Security ERFA - Microsoft

I en verden hvor IT afdelingen skal beskytte virksomheden mod malware og denne er støt stigende både i mængde og kompleksitet, har vi behov for visibilitet på tværs af vores infrastruktur, i stedet for, som tidligere, at have fokus på enkelte områder som brugerkonti, endpoints, mail osv. 

Vi kigger på den hjælp og indsigt som Microsoft sikkerhedsporteføljen kan give os i dag. 

Arrangementstid
15. dec. 2020, 09:00 - 12:00
By
Online
Tilmeld dig her

Dette webinar er relevant for dig der er...

 

 

security erfa

 

Tekniker med ansvar for sikkerhedsprodukter eller Ciso

 

security erfa

Oplæg 1

Microsoft Defender (Tidl. ATP) produkterne 

Vi tager et kig på hvor langt Microsoft er kommet med deres Defender(tidligere ATP) produkter og viser hvordan XDR korrelering, AI og automation hjælper IT afdelingen med at prioritere deres indsatser i dagligdagen. Vi kigger også på hvordan du kommer i gang med produkterne. 

 

Stig Holm Jensen, Microsoft Security Arkitekt, tager deltagerne gennem en demo og viser hvordan de forskellige produkter fra MS integrerer ind i hinanden samt giver tips og tricks til hvordan IT afdelingen løfter sine sikkerhedskompetencer med MS Defender produkterne 

Oplæg 2 

Microsoft Sentinel - SIEM 

Vi tager helikopteren op for at få et samlet overblik over hele virksomhedens infrastruktur og kigger på hvilke muligheder der ligger i et moderne SIEM værktøj. Her inkluderer vi firewalls og 3. parts leverandører og skaber det fulde overblik. 

 

 

 

Peter Dinesen,  Solution Arkitekt, tager deltagerne gennem en demo og viser hvor modent Microsofts SIEM værktøj er blevet med XDR, AI , automatisering og playbooks samt hvilken værdi og indsigt Sentinel kan bidrage med. 

 

Til dig der ikke har været med før...

 

Agenda: 

09.00 - 09.15 Velkomst ved Atea Security 

09.15 - 10.15 Oplæg 1, Microsoft Defender 

10.15 - 10.30 Pause 

10.30 - 11.30 Oplæg 2, Microsoft Sentinel 

11.30 - 12.00 Diskussion og ideer til næste Erfa 

 

Sådan fungerer det!

På Security ERFA deler vi de erfaringer og den viden, som vi hver især har med vores fælles security-udfordringer. Vi bringer altid spændende eksperter og keynotes til bordet, der kan være med til at udfordre det gængse syn på securtity. Og uanset hvor du er på din security-rejse, vil dette forum være relevant for dig.

Der vil typisk være to indlægsholdere og emner, som vil være omdrejningspunktet for diskussionerne.

Tilmelding

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer