Spring til indhold
Tilbage til Events
LIVE WEBINAR

Hvordan arkiverer du bedst dine data - både hurtigt, sikkert og billigt?

Findes der et robust, sikkert og billigt alternativ til cloud, hvis du vil/skal arkivere vigtige data hjemme i virksomheden? Følg med når vi løfter sløret for IBM-løsningen, der med avanceret software og tape som datamedie giver dig alt, hvad du har brug for!
Arrangementstid
23. jun. 2020, 13:00 - 13:45
By
Live Webinar
Tilmeld dig nu

Du tænker sikkert med det samme, at det kan du i cloud, men hvad nu hvis du skal/vil arkivere dine data hjemme i virksomheden? Enten fordi I har en politik om, at vigtige data skal opbevares hos jer selv eller simpelthen fordi du kan gøre det billigere.

Mange tror, at tape-systemer til opbevaring af data (og ikke kun til backup) for længst er forsvundet fra it-miljøerne, men intet kunne være mere forkert. IBMs tapesystemer sælger stadig utroligt godt, og det er endda således, at flere af de største cloud-udbydere i verden har valgt at bruge IBM tape som deres billigste arkiverings-tier. Tape er robust, tape er sikkert og tape er uden diskussion den billigste måde at gemme data på.

Arkivering på tape giver dog kun mening, hvis I som virksomhed har de nødvendige softwareværktøjer til at håndtere tape som lagringsmedie og det er især her at IBM brillerer. Med IBM-software figurerer tapesystemerne blot som et storage-tier, som man skriver til og læser fra på samme måde som disk. Kombiner det med automatisk tiering, kryptering og avanceret tape-management, og du får en utrolig elegant, robust, sikker og billig løsning.

Alt det kommer vi omkring på webinaret d. 23. juni, men på kun 45 min. fokuserer vi mere på værdi, pro et contra argumenter og hvad en Atea/IBM arkiveringsløsning giver din virksomhed – mere end en detaljeret produktgennemgang.

Efter webinaret vil du vide

 

Hvorfor en tape-baseret arkiveringsløsning er attraktiv fra både et funktionelt og økonomisk perspektiv

 

Hvordan brugere vil opleve en IBM-baseret arkiveringsløsning

 

Hvilke andre fordele, netop IBM-løsningen medfører for både virksomhed og brugere

 

Eksempler på virksomheder (fx indenfor medieindustrien), som anvender tilsvarende IBM-løsninger til arkivering af store datamængder

Deltag hvis du er:

  • IT-chef eller anden leder med ansvar for jeres data/storage
  • Compliance-ansvarlig, da netop IBM-løsningen egner sig godt til virksomheder med GDPR- og andre compliance/sikkerheds-udfordringer

 

Agenda

  • 13:00-13:10 Hvad mener Atea/IBM med ”arkivering”
  • 13:10-13:20 Hvorfor ikke bare bruge cloud?
  • 13:20-13:30 Hvad kendetegner IBM-løsningen?
  • 13:30-13:40 Er det overhovedet noget for os som virksomhed?

Oplægsholdere: Kim Gregers Petersen, IBM specialist i Atea

I samarbejde med

Som en af Danmarks - og Nordens - største IBM-partnere kan du være sikker på, at Ateas eksperter er klar til at forløse potentialet i IBM’s teknologier i netop din virksomhed.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer