Spring til indhold
Tilbage til Events

Cyklende netværksgruppe for erhvervsfolk

Bliv en del af et cyklende ehvervsfællesskab og enestående netværksforløb.

… At du samtidig får mulighed for at komme i god form og udvide dit netværk med langvarige, professionelle relationer og venskaber er noget, vores tidligere deltagere har fremhævet som meget betydningsfuldt for dem.

Alle kan være med, så det er ikke dit niveau på cyklen, der er afgørende for din deltagelse. Vores professionelle trænere sikrer, at vi alle får en god oplevelse på cyklen og kommer samlet hjem. Netop derfor deler vi op i min. 2 hold til træning, alt efter niveau. Skulle du ikke have en racercykel, så har vi mulighed for at låne dig en. (begrænset antal)

Hele vejen rundt har vi allieret os med erfarne folk, der brænder for at skabe det stærkeste forløb for dig og den netværksgruppe, du bliver en del af. Hele forløbet gennemføres med vores samarbejdspartner Second Wave og udvalgte professionelle.

Startdato
04. jan. 2021, 00:00
Slutdato
31. dec. 2021, 00:00
By
Løbende afholdelse: Fra Januar-April = Virtuel cykling & fra April-September = Landevejscykling.
Adresse
Både i Aarhus og Storkøbenhavn
Pris
Egenbetaling på kr. 2500,- ex moms til gyldigt CVR-Nummer
Tilmeld dig her

3 spændende foredrag venter på ruten

Rådgivning inden for ledelseskommunikation


Kommunikation ER ledelse, da ledelse i vid udstrækning også handler om at:

  • gøre en virksomhedsstrategi fælles for medarbejderne;
  • gøre strategien relevant for forskellige medarbejdergrupper der stadig skal arbejde fælles mod samme mål og/eller at komme fælles gennem en forandring eller krise (kunne være Covid-19)

Opægsholder: Sebastian Storm - StormConnect

Ud over at være foredragsholder, så underviser Sebastian på CBS, og er tidligere elitesvømmer med samlet ca. 50 medaljer ved danske og nordiske årgangs- og juniormesterskaber, samt #3 på den europæiske rangliste.

 

Ransomware angreb på danske virksomheder

Foredraget vil omhandle de ting som Jan og hans folk bl.a. har været involveret i i 2019 med de forskellige Ransomware angreb på danske virksomheder

Oplægsholder: Jan Kaastrup – Partner & CTO i CSIS

Jan har været Advisory Board Member I Europol’s European Cybercrime Centre (EC3) siden 2013 og har været aktiv I internationale sikkerhedshændelser såsom WannaCry, ZeuS Gameover og NotPetya.

 

 

Michael Mørkøv - professionel cykelrytter.

Foredrag om Michael selv, hvornår startede det hele, hvad har været sjovest, hårdest osv.

Basis-pakken koster kr. 2.500 ex. moms og pakken består af:

”Fra begge foredrag er der elementer jeg fortsat bruger, når hverdagens travlhed presser på. Det kan være ting som prioritering af din træning og træningsform i en travl hverdag, fokus på kost og ernæring, huske at have en positiv tilgang osv. At mødes omkring en fælles passion for cykling er en god facilitator for en uformel omgangstone. Uanset niveau kan alle være med, og alle kan få snakket med alle. Jeg synes i høj grad, at det er indsatsen værd at deltage i sådan et arrangement – både på det personlige og på det faglige plan.””

— Jens Erik Jensen, Director, IT Infrastructure hos Danish Crown.

Er netværksgruppen noget for dig? Prøv den virtuelle træning

Kontakt Carsten Møller via mail på Carsten.Moller@Atea.dk og få adgang til det virtuelle træningspas.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer