Spring til indhold
Tilbage til Events
Cisco Live 2022

Følg med Atea til Cisco Live i Amsterdam

Bliv opdateret og inspireret sammen med Atea på Cisco Live – Europas største it-konference!

Cisco Live afholdes fra den 7.- 11. februar 2022 i Amsterdam. It-konferencen indtager med et samlet deltagerantal på 10.000 gæster, specialister og eksperter pladsen som den største fysiske it-konference i Europa lige nu. Derfor får du her en enestående mulighed for at blive opdateret på de nyeste tendenser og teknologier, møde spændende personer fra branchen og udbygge dit netværk. 

Startdato
07. feb. 2022, 09:00
Slutdato
11. feb. 2022, 09:00
By
Amsterdam
Adresse
Europaplein 24, 1078 GZ, Amsterdam Vis på kort

Derfor skal du følges med Atea:

 

Vi sender vores dygtige konsulenter af sted sammen med dig til Cisco Live. Det betyder, at du får rig mulighed for kvalificeret fagligt modspil og til at netværke og sparre om alt det, du ser og oplever på konferencen.

Konsulenter

Sådan gør du:

 

Har du lyst til at komme med os til Amsterdam? Så klik på nedenstående link og forhåndsreservér din tur med Atea som vært. Udfyld formularen, så modtager du en invitation fra os - når tiden nærmer sig - med endelig tilmelding.

Men du skal være hurtig! Selvom 10.000 deltagere lyder af meget, så er formatet  mindre, end det plejer at være. Derfor skal du sørge for at være hurtig på tasterne, når Cisco åbner op for deres tilmelding medio oktober 2021.

NB! Husk, at konferencepas ikke indgår i turpakken, derfor skal du selv registrere dig samt bestille direkte på Cisco Live hjemmesiden.

 

 

Cisco

Fakta om Cisco Live 2022

 

Cisco Live er en af de helt store it-konferencer i Europa inden for datacenterløsninger, netværk og collaboration. Her får du tekniske- og virksomhedsrettede sessioner, workshops samt mulighed for at sparre og netværke med danske og internationale eksperter.

Sted: Messecenter RAI i Amsterdam

Varighed: 7.-11. februar 2022

Antal deltagere: 10.000

Se mere på Cisco Live-platformen 

For yderligere spørgsmål kontakt venligst: Helle Honoré, mobil 3078 0324, mail: helle.honore@atea.dk

Tilmeld dig her

 

?
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer