Spring til indhold
Tilbage til Events
Cisco Live 2022

Følg med Atea til Cisco Live i Amsterdam

Bliv opdateret og inspireret sammen med Atea på Cisco Live – Europas største it-konference!

Tag med Atea og Cisco på en skræddersyet VIP tur til Cisco Live i Amsterdam d. 6. – 11. februar. Vi glæder os til at være vært og til at drøfte de nyeste Cisco-teknologier med jer. Atea sender egne konsulenter og It-specialister til eventet, så der er rig mulighed for at netværke og for faglig sparring. I samarbejde med Cisco inviterer vi til faglige events såsom ”Whisper Suites” og ”Meet the Experts”, så vi sikrer, at I får det mest optimale udbytte ud af konferencen.

Ateas rejse starter allerede d. 6. februar med afrejse fra Kastrup og Billund lufthavn - selve konferencen afholdes d. 7. – 11. februar.

Inden afrejsen til konferencen stiller vi os desuden til rådighed, så vi sammen kan drøfte jeres agenda. På den måde håber vi, at vi kan sammensætte et program, der giver jer den bedste faglige og personlige oplevelse. Gå heller ikke glip af muligheden for at udvide dit netværk af it-professionelle og -eksperter, som alle er med på den digitale rejse – alt sammen mens vi hygger os og har det sjovt. Kom med til Amsterdam og lad os sammen undersøge, hvordan teknologi kan accelerere rejsen mod jeres mål og udvikle måden, vi alle lever og arbejder på.

Derudover ser vi frem til at være værter for jer i historiske og smukke Amsterdam.

 

Startdato
06. feb. 2022, 09:00
Slutdato
11. feb. 2022, 09:00
By
Amsterdam
Adresse
Europaplein 24, 1078 GZ, Amsterdam Vis på kort

Atea Konferencepakke

Atea tilbyder dig en eksklusiv konferencepakke, som indeholder følgende:

Fly fra henholdsvis Billund og København t/r til Amsterdam Schiphol inkl. transfer

5 nætter på det 5* hotel, Hotel Kimpton De Witt, i Amsterdam, 300 meter fra Central Station og tæt på offentlig transport til RAI

Forplejning:

  • Forfriskning i lufthavnen
  • Øl/vin/vand pre-dinner, inkl. daglige faglige briefs på hotellet
  • 4 middage inkl. drikkevarer i Amsterdam

Metropas til transport til RAI

Inkl. turistskatter

 

Konferencepas til Cisco Live kan købes direkte hos Cisco her

 

 

 

Fly

 

Konferencen starter mandag d. 7. februar 2022 og slutter officielt til frokost fredag d. 11. februar 2022.

For at imødekomme deltagernes konferencedeltagelse har Atea valgt følgende flyrejser fra henholdsvis Billund og Kastrup.

 

Vi flyver med KLM søndag d. 6. februar fra Billund kl. 14.00 og lander i Amsterdam Schiphol kl. 15.10.

Vi flyver med KLM søndag d. 6. februar fra København kl. 14.10 og lander i Amsterdam Schiphol kl. 15.35.

Vi flyver med KLM fredag d. 11. februar fra Amsterdam Schiphol kl. 16.45 og lander i Billund kl. 17.50

Vi flyver med KLM fredag d. 11. februar fra fra Amsterdam Schiphol  kl. 15.15 og lander i København kl. 16.35

 

Atea sørger for transfer fra og til lufthavnen til samt hotellet i Amsterdam.

 

Hotel

 

Atea har reserveret Hotel Kimpton De Witt, 5* hotel, som ligger midt i Amsterdam, 300 m fra hovedbanegården.

Hotellet er rammen om middagen søndag aften og daglige faglige briefs, som pre-dinner arrangementer, hvor vores Atea værter vil bringe forskellige faglige temaer i spil, som er relevante for dig som deltagere. Relevante repræsentanter fra Cisco vil desuden deltage under pre-dinner arrangementerne.

 

Hotellet er et originalt europæisk boutiquehotel placeret centralt i Amsterdam, som udstråler en moderne tilgang til luksus gennem raffinerende værelser og fantasifulde rum inspireret af hollandsk design.

 

 

 

Hotel Kimpton de witt

Forplejning

 

restaurant Celia

 

Atea er vært ved 4 middage fra søndag – onsdag. Cisco afholder Celebration dinner & Event torsdag aften.

Vi har bestræbt os på at sætte rammen for hyggelige events med middage, hvor der er rig mulighed for dialog, sparring og erfaringsudveksling, men også med fokus på Amsterdam som metropol.

Middag søndag Restaurant Celia Amsterdam (hotellet) Celia Amsterdam fejrer det moderne-amerikanske køkken og bringer et strejf af californisk solskin lige ind i hjertet af Amsterdam. Beliggende i den livlige bymidte føles Celias lyse og åbne rum som en urban oase. 

Middag mandag - Dinner Cruise på Amsterdams kanaler. Vi skal på kanalrundfart rundt i Amsterdam dokker og kanaler og opleve Amsterdam fra vandsiden på en privat dinner cruise. Vi skal nyde en dejlig middag på de fortryllende kanaler og se historiske seværdigheder såsom Anne Franks Hus og broen Magere Brug i gadelampernes skær.

 

Middag tirsdag - Pasta e Basta er en italiensk restuarant og kokken skaber en dejlig menu med friske råvarer alt afhængig af sæsonen. Under middagen optræder de professionelle tjenerne med sang, så der er lagt op til en uforglemmelig aften. Konceptet er social dining.

 

Middag onsdag – d'Vijff Vlieghen Restaurant - Restaurant d'Vijff Vlieghen (eller restauranten Five Flies) er et must, når man besøger Amsterdam og omtales ofte som et kulinarisk museum, hvor man kan spise under fire originale raderinger af Rembrandt. Restauranten ligger i centrum af Amsterdam i fem 1600-tals kanalhuse.Når man træder ind i restauranten, føles det som at træde tilbage i tiden.

Pre-dinner arrangementerne forventes at starte kl.19 på hotellet og middage fra kl. 20.00, så konferencedeltagerne har mulighed for strække benene inden aftenarrangementet.

Hvis du har særlige diætbehov eller fødevareallergier, så lad os det vide.

Alle restauranter ligger i centrum af Amsterdam, så vi nyder turen gennem kanalbyens gader - alternativt med metro.

 

Restaurant d'Vijff Vlieghen

Priser

 

Atea konferencepakke: DKK 14.800

 

Som kunde kan du opnå adgang til Cisco Live, hvis du har learning credits til rådighed. 

Tilmelding er bindende og vi har et begrænset antal pladser til rådighed.

Programmet er med forbehold for ændringer, og vi fakturerer umiddelbart efter tilmelding.

 

 

Fakta om Cisco Live 2022

 

Cisco Live er en af de helt store it-konferencer i Europa inden for datacenterløsninger, netværk og collaboration. Her får du tekniske- og virksomhedsrettede sessioner, workshops samt mulighed for at sparre og netværke med danske og internationale eksperter.

Sted: Messecenter RAI i Amsterdam

Varighed: 7.-11. februar 2022

Antal deltagere: 10.000

Se mere på Cisco Live-platformen 

For yderligere spørgsmål kontakt venligst: Helle Honoré, Executive Partner Manager mobil 3078 0324, mail: helle.honore@atea.dk

Ved tilmelding til turen, bekræfter du, at du har fået accept af beløbsstørrelserne i din organisation, så du sikrer de ikke strider mod din organisations retningslinjer.

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer