Spring til indhold
Tilbage til IT EXPO 2022 - Ballerup

Program 2022 - Ballerup d. 15. september

Klik på et af interesseområderne forneden og gå derefter på opdagelse under de 6 blokke. På denne måde kan du filtrere og finde frem til de mest interessante for dig.

 

08:30-08:45
IT EXPO Studiet
IT EXPO Studiet
08:45-09:00
09:00-09:45
Keynotescene
Åbningsdebat: Stay Competitive!
Bliver danske virksomheder og offentlige institutioner nødt til at nedjustere digitaliseringstempoet i takt med den tiltagende ressourceknaphed og forsyningskrise? Hør eksperternes bud på, hvordan danske organisationer fastholder momentum i en ’perfect storm’. Mød bl.a. Hans-Henrik Langsted, Senior Vice President for Atea Consulting og Katrine Paaby Joensen, CEO fra Erhvervshus Hovedstaden og tidl. CEO for Innovation Center Denmark i Silicon Valley.
Virksomhed: Erhvervshus Hovedstaden, Dansk Erhverv & Atea
Taler: Hans-Henrik Langsted, Senior Vice President, Atea Katrine Paaby Joensen, Direktør, Erhvervshus Hovedstaden Janus Sandsgaard, Digitaliseringspolitisk chef, Dansk Erhverv
09:45-10:00
IT EXPO Studiet
IT EXPO Studiet
10:00-10:45
Gult Rum
Er din infrastruktur ramt af malware? Sådan bliver brugerne hurtigt produktive igen
Hør denne usecase, hvor en virksomhed bliver ramt af malware. Hvilke tiltag gjorde de, hvilke forberedelser foretog de, hvad skete der og hvordan kom de hurtigt tilbage på sporet, så brugerne kunne være produktive og kunne kommunikere sikkert igen.
Selvfølgelig hører du også, hvordan du som virksomhed kan sørge for, at du er bedre sikret mod og eventuelt forberedt på et lignende angreb.

Virksomhed: Atea

Taler: Palle Hedegaard, Technology Architect, Atea
Sessionsscene
Bæredygtig it – hvordan sætter vi skub i den grønne udviklingen?
Interessen for den grønne omstilling har aldrig været større, da nye regler og bedre indsigt gør arbejdet med at skabe et bæredygtigt it-setup vigtigere end nogen side før.
Mød Arlas IT Sustianability Lead, Lisa Holm og Business Change Manager Casper Stenberg-Nielsen, der gennemgår, hvordan Arla IT har begyndt deres arbejde mod mere bæredygtig it. De fortæller om deres nye IT Sustainability spor og om de værktøjer de i de kommende år fokuserer på, for at lykkes med at skabe en it-infrastruktur og kultur, der mindsker påvirkningen på klimaet, samt tager ansvar for at skabe bedre forhold længere tilbage i leverandørkæden.
Mød ligeledes Ateas Sustainability Manager, der giver konkrete råd til, hvordan man kan komme skridtet videre i sin rejse mod en mere bæredygtigt it-infrastruktur.
Virksomhed: Atea
Taler: Andreas Schjølin, Sustainability Manager, Atea Lisa Holm, IT Sustainability Lead, Arla
Grønt Rum
Sådan minimerer du risikoen for cybercrime
Oplev Ateas mest erfarne sikkerhedsarkitekter give deres bud på, hvordan CISOs i virksomhederne bedst prioriterer og lukker de sikkerhedshuller, som kan føre til datalæk og ødelæggende ransomware-angreb.
Virksomhed: Atea
Taler: Claus Jensen-Fangel, Security Evangelist, Atea
Blåt Rum
Storskala - sådan udruller vi digitale sundheds- og velfærdsløsninger
Udrulning af digitale sundheds- og velfærdsløsninger i storskala kan afhjælpe presset på sundhedsvæsnet. Men, storskala er svært og kunderne skal stille krav til leverandørerne om professionel procesdokumentation. Mød Ateas driftseksperter, som holder kundernes digitale sundheds- og velfærdsløsninger i luften med erfaring og kompetencer.

Virksomhed: Atea

Taler: Peder Burgaard, Health Business Development Director, Atea Jakob Jensen, Telecare Teamkoordinator, Atea Martin Gundrosen, Lifecycle Management Solution Owner, Atea
Turkis Rum

WIFI - fra start til slut

Vi tager dig igennem de nyeste wifi-standarder som fx Wifi 6E, og anskueliggører hvad du kan bruge dem til. Vi vil desuden gerne inspirere dig til at gentænke den måde, du laver kabling og netværk på i dag, samt hvordan du kan bruge Wifi 6E som katalysator til en mere bæredygtig infrastruktur.

 

Virksomhed: Atea

Taler: Mikael Boldsen, Team Lead, Atea
Lilla Rum
Er dine mødelokaler gearet til den hybride arbejdsplads?
Hør hvordan Atea hjælper en lang række organisationer i Danmark med at holde deres hybride mødelokaler i topform.

Virksomhed: Atea

Taler: Lars Askov, Business Development Manager, Atea Customer Services
Orange Rum
Cisco SD-WAN - effektiv udrulning af nye sites i din virksomhed
Denne session er opdelt i tre sektioner: Implementering, politikker og automation. Opdelingen sikrer, at du både får en let indføring i simple templates, lærer at styre netværkstrafik, samt får vist, hvordan du arbejder med indbyggede API’er i vManage.
Virksomhed: Atea

 

Taler: Kim Tingkær, Senior Systems Engineer, Atea
10:00-10:45
Keynote
Keynotescene

Keynote: Creating business value with Azure now and in the future (English)

Join us for a look into the crystal ball of how the cloud will develop over the next couple of years.In this presentation Microsoft will provide an introduction to what Azure is today, and how it can create business value for Danish customers.  

Virksomhed: Microsoft

Taler: Gustav Kaleta, Global Black Belt - Tech specialist for Cloud Native workloads
10:45-11:00
IT EXPO Studiet
IT EXPO Studiet
11:00-11:45
Sessionsscene
It-bæredygtighed & LifeCycle Management
Hvordan kombineres LifeCycle Management med it-bæredygtighed og hvordan kan vi sammen gøre det bæredygtige valg til det nemmeste valg og samtidig sikre en cirkulær forretningsmodel i hele produktets livscyklus?
Kom og hør, hvordan Atea og Lenovo sammen kigger på hele værdikæden fra emballage og fragt til bæredygtig genbrug og genanvendelse af brugt it-udstyr og hvordan du med konkrete og målbare services direkte kan dokumentere et mindsket CO2 forbrug, så du med det samme kan vise din impact i virksomhedens CSR rapportering.
Virksomhed: Atea og Lenovo
Taler: Kristjan Hugosson, Sustainability Technology Manager, Atea Stefan Brechling Larsen, Global Head of Environmental Services, Lenovo
Grønt Rum
Security resilience – it-sikkerhedens hotteste buzzword
Hør om hvordan Cisco Secure understøtter din cyber-robusthed, og gør det muligt at beskytte integriteten og tilgængeligheden af forretningen midt i uforudsigelige trusler og forandringer.
Virksomhed: Atea
Taler: Kenneth Thorsted, Cisco Security Manager, Atea
Blåt Rum
Intelligente bygninger er bæredygtige bygninger
Smart Building-løsninger (dataplatform) udviklet af Atea giver et enormt optimeringspotentiale, når det kommer til driftsbesparelser og CO2-udledning. Få spændende indsigt i storstilede Smart Building-løsninger med Digital Twin, PowerBI og en produktionsklar Microsoft Azure-dataplatform.
Virksomhed: Atea
Taler: Martin Lopdrup, Delivery Lead, Atea Peter Noe-Nyegaard, Program Director and Sales Lead, Atea
Turkis Rum
Backup er i 2022 din virksomheds last-line-of-defence!
I takt med et stigende antal ransomware- og hackerangreb, er det mere aktuelt end tidligere at tilsikre en sikker backup-strategi. Deltag i denne session og hør, hvordan Ateas backup services har hjulpet flere af vores kunder med at sikre backupinstallationer som en last-line-of-defence strategi, så virksomheden altid har en valid backup-kopi, der kan restores fra.
Virksomhed: Atea
Taler: Karsten Dreyer Lund, Solution Architect, Atea Frederik Hede Knudsen, Backup Services Sales Manager, Atea
Lilla Rum
Optimér din digitale kundeservice
For at kunne yde best-in-class service overfor jeres kunder, er det vigtigt, at I også har styr på kundeservicen på digitale kanaler, som eksempelvis WhatsApp, Apple Messaging eller Facebook Messenger. I denne workshop vil vi komme med en masse relevante kundecases og vise jer, hvordan det kan gøres.
Virksomhed: Atea
Taler: Bodil Engelbrecht Kragh, Solution Manager, Atea Managed Services
Gult Rum
Når automatisering går på tværs
Dette oplæg vil blive delt i to. Først en snak om, hvorfor en platform, der går på tværs, er vigtigt for virksomheden. Den anden del vil være en live demo, som viser, hvordan platformen virker på tværs af områderne.
Virksomhed: Atea
Taler: Kasper Nordal, Senior Consultant, Atea
Orange Rum
Cisco DNA Center. Automatisering af LAN-udrulning og segmentering
Vi gennemgår de steps, der ligger i at automatisere og onboarde et nyt site via PnP samt konfiguration af SDA fabric og den nødvendige konfiguration for at lave segmentering. Sessionen viser, hvordan man kan optimere udrulningen af nye sites efter et standard design samt sikre sig mod menneskelige konfigurationsfejl.
Virksomhed: TBA
Taler: Rasmus Elmholt, Systems Engineer, Atea Jesper Munk, Senior Systems Engineer, Atea
11:00-11:45
Keynotescene
Debat: It-sikkerhed som konkurrenceparameter
Står virksomheder med højt sikkerhedsniveau stærkere i kampen om kunderne? Vi har inviteret tre stærke sikkerhedseksperter, der giver deres bud på, hvordan danske virksomheder åbner op for kunderne, men ned for it-kriminelle.
Vær med - enten fysisk eller digitalt - når vi på hovedscenen byder velkommen til årets mest spændende it-sikkerhedsdebat.

 

Virksomhed: Tryg, Norlys & Atea

Taler: Tom Engly, CSO, Tryg Ken Bonefeld, CISO, Norlys Ronnie Abrahamsen, etisk hacker, Atea
11:45-12:00
IT EXPO Studiet
IT EXPO Studiet
12:00-12:30
12:30-13:15
Keynotescene
Hybrid work - giv dine medarbejdere fleksibilitet og valgmuligheder
Med stigningen i hybridarbejde vil medarbejdernes forventninger til kontoret ændre sig. Det meste individuelle arbejde vil blive udført hjemmefra/remote, og arbejdspladsen bliver en destination til samarbejde, læring og socialt samvær med kollegaer. Dette vil resultere i, at en større procentdel af kontoret bliver dedikeret til disse aktiviteter, både i mødelokaler og åbne steder. Med en mere spredt arbejdsstyrke vil hvert møde fremover have mindst en remote deltager, således bliver video og collaboration platformen afgørende for den hybride arbejdsplads.
Kom og få inspiration og se hvordan Cisco har re-designet deres kontorer til fremtidens arbejdsplads, og hvordan vi sammen med HR & Facilities kan simplificere og optimerer udnyttelse af fremtidens arbejdsplads.
Virksomhed: Cisco
Taler: Søren Steffens, Collaboration Leader, Systems Engineering & Christian Raahave, Collaboration Leader, Sales Specialist
Sessionsscene
Smukfest og den intelligente skov
Smukfest er et højteknologisk laboratorium. Det udbyggede IoT-netværk i den berømte bøgeskov sikrer i år endnu flere spændende use-cases, som alle er med til at skabe en bedre og mere sikker festival for gæster og frivillige. På denne session afdækker vi nogle af de udfordringer, muligheder og resultater vi har opnået.
Virksomhed: IBM & Atea
Taler: Peter Halkjær Kragelund, IT-Chef – Smukfest, Jan Ekstrøm, Senior Solutions Engineer – IBM, Bjarke Bolding, Innovation Lead – Atea
Grønt Rum
Secure Access Service Edge – sikker adgang uanset lokation eller enhed
Secure Access Service Edge (SASE) forener netværks- og sikkerhedsteknologier med hurtig og sikker adgang til web- og cloud-ressourcer. Skyens produktivitet og omkostningsbesparelser kommer for alvor tættere på.
Virksomhed: Palo Alto & Atea
Taler: Kim Elgaard, Channel SE, Palo Alto Ronnie Abrahamsen, etisk hacker, Atea
Tyrkis Rum
Kan din it-infrastruktur følge med ambitionerne?
Med Atea Infrastructure Analytics og Atea Cloud Track, har vi værktøjerne og kompetencerne, der gør dig i stand til at udvikle din it-infrastruktur med de rigtige, datadrevne beslutninger – uanset om det handler om cloudtransformation, cloudmigrering, hybrid- eller ren cloudløsning.
Virksomhed: TBA

 

Taler: Patrick Pilgaard Thornvig Jensen, Software Sales, Atea Nico Idskov, Projects & Solutions Director, Atea Peter Dinesen, Architect, Atea
Lilla Rum
Lilla Rum

Har din virksomhed omstillet sig til den hybride virkelighed?

I denne rundbordsdiskussion vil Modern Work specialist, Sebastian Bredsdorff fra Atea, sammen med Casper Lawaetz, Senior Solution Manager hos Ørsted, lægge op til en dialog om hvordan vi bedst muligt understøtter det gode samarbejde, hvor nogen er på kontoret og andre hjemme (eller andre steder).

Virksomhed: Atea og Ørsted

Taler: Sebastian Bredsdorf, Modern Work Business Development Manager, Atea Casper Lawaetz, Senior Technical Manager, Ørsted
Gult Rum
Slip Power BI løs på dine Excel-ark
Power BI kan samle mange datakilder og giver et samlet billede, som alle virksomheder kan bruge aktivt på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Se hvordan du kommer i gang.
Virksomhed: Atea
 
Taler: Peter Clausen, Technology Architect, Atea
Orange Rum
Strømlin den daglige drift af dit LAN og sikkerhed med automatisering og optimering via API
Vi gennemgår og demonstrerer API-kald til Cisco management systemer med Postman- eller Python scripts, der tillader dig til at udføre repetitive opgaver tidseffektivt og pålideligt.
Virksomhed: Atea
 
Taler: Peter Boss Jørgensen, Senior Systems Engineer, Atea Bo Vittus Mortensen, Senior Systems Engineer, Atea Jesper Munk, Senior Systems Engineer, Atea
Blåt Rum
Data Science at Atea and Beyond (English)
In recent years, the amount of data has grown exponentially. At the heart of this development is machine learning, which can take in enormous amounts of data and find new, unexpected patterns or help detect anomalous behavior in your data. This session will cover real-life cases and Microsoft will showcase cutting edge technology emerging in data science. There will also be time for questions and dialogue on machine learning and how it might help create value in your company.
Virksomhed: Atea
Taler: Martin Masahito Ito, Information Management Data, Analytics & AI, Atea Henri Schulte, Cloud Solution Architect, Microsoft
13:15-13:30
IT EXPO Studiet
13:30-14:15
Keynotescene

Keynote: Dataetikken og De Syv Dødssynder

Hvad sker der når teknologi bringer os derud, hvor etik og moral for alvor kommer i spil? Hvor vi skal bruge intuition og mavefornemmelser for at kunne tage beslutninger fordi logikken og erfaringen slipper op?
Deltag i et dataetisk dilemmaspil, hvor du får udfordret dine grænser og opfattelser af digitaliseringens konsekvenser. Og måske kommer du ud som et lidt mere dannet - og klogere! - menneske.
Virksomhed: Atea

 

Taler: Kim Escherich
Sessionsscene
Sådan bliver du årets it-chef!
Vi tilbyder her en handlingsplan for, hvordan du i enkelte trin kan løfte dit CV og dine kompetencer sammen med virksomhedens teknologiniveau, Gør dig fortjent til titlen som årets it-chef med øget visibilitet i sikkerheden, balance mellem stabil drift, sund økonomi og fremtidige muligheder.
Virksomhed: Dell
Taler: Poul Kjeldgaard, Field CTO, Dell Technologies
Grønt Rum
Atea Cloud Endpoint Security – høj sikkerhed med forretningsfokus
Høj it-sikkerhed er ikke ensbetydende med store investeringer i løsninger og mandskab. Oplev hvordan ’Atea Cloud Endpoint Security’ beskytter og overvåger dine PC’er, servere og Office 365/G-suite.
Virksomhed: Atea
Taler: Bo Kjær, Security Business Manager, Security, Atea
Blåt Rum

Sådan fungerer IoT i praksis

Glæd dig til en interaktiv session, hvor du har mulighed for at indgå i en dialog omkring dine udfordringer eller idéer til, hvordan innovation, IoT og data kan understøtte netop din forretning. Oplev desuden spændende IoT gadgets og hør om, hvordan disse kan anvendes til at generere indsigtsfulde data, der gør en forskel.

Virksomhed: Atea

Taler: Casper Ginderskov, Business Development Manager, Atea
Turkis Rum

Mikrosegmentering - beskyttelse + synlighed + kontrol

Det vrimler med trusler mod virksomhedens it-infrastruktur, og der er et hav af værktøjer at vælge imellem, som alle påstår at netop de beskytter mod disse trusler. Mikrosegmentering af virksomhedens VMware-miljø sikrer den del af infrastrukturen, der giver mulighed for hackere at gå fra server til server i det virtuelle miljø ved at sætte en firewall på hver virtuel server.

Virksomhed: Atea

Taler: Kim Sneftrup, Datacenter Sales Executive, Atea
Gult Rum

Self-Service, it-sikkerhed og Compliance med vRealize Automation

Oplev hvordan du kan tilbyde self-service af ressourcer og day-to-day operations i både private og public cloud. Se samtidig, hvordan du styrke din it-sikkerhed, overholder krav til compliance og frigiver tid til nye værdiskabende projekter.

 

Virksomhed: Atea

Taler: Kenneth Hjelmar, Technology Architect, Atea
Orange Rum

Cisco SD-WAN - effektiv udrulning af nye sites i din virksomhed

På sessionen gennemgår vi, hvordan du nemt og hurtigt udruller nye sites med Cisco SD-WAN. Du lærer at bruge templates til - på automatiseret og pålidelig vis - at udrulle et standard design, herunder SD-WAN’s avancerede politikker til at styre virksomhedens trafik over WAN.

 

Virksomhed: Atea

Taler: Kim Tingkær, Senior Systems Engineer, Atea
Lilla Rum

Modern Deployment - meget mere end et modefænomen

Modern Deployment gør din it-afdeling mere produktiv i en tid, hvor fjernarbejde er blevet almindeligt. Remote Work stiller nye krav til hvordan IT leverer og vedligeholder politikker, indstillinger, applikationer og sikkerhed på enhederne og forebygger data-tab.

Virksomhed: Atea

Taler: Sebastian Bredsdorf, Modern Work Business Development Manager, Atea, Martin Sandersen, Technology Architect, Modern Workplace
14:15-14:30
IT EXPO Studiet
14:30-15:15
Keynotescene
Debat: Kender du formlen på at ’tænke ud af boksen’?
I omverdenen er Danmark anerkendt som et digitalt foregangsland. Men hvordan sikrer vi den fortsatte tilstrømning af nye talenter og innovative løsninger? I denne debat kommer vi afgørende tættere på, hvordan vi i fremtiden lykkes med at bringe ’skøre idéer’ og forskellige mennesker sammen i større, banebrydende enheder – til gavn for miljø, virksomheder og samfund. 
Virksomhed: Atea
Taler: Malene Østergaaard, Vice President, Atea Carolina Benjaminsen, CEO, Digital Lead Thomas Munch-Laursen, CEO, Aguardio
Sessionsscene
DBU og jagten på de berømte marginaler gennem data
På denne session vil vi dele vores indsigt i, hvordan data kan være med til at flytte afgørende marginaler i moderne topfodbold. Du kan desuden høre mere om vores samarbejde med DBU's nye performance-enhed, som har fokus på at optimere high performance på det danske kvindefodboldlandshold.
Virksomhed: Atea & DBU
Taler: Christian Lunde Kejser Hartz, Faglig Leder af analyse, DBU Lasse Meinert, Data Scientist, Atea Bjarke Bolding, Innovation Lead, Atea
Grønt Rum
Sådan hjælper vi truede virksomheder
Hvad gør Atea Security Operations Center, når den helt store hacker-katastrofe indtræffer, og din virksomhed er truet og under pres? Få svaret samt dyb indsigt i den sidste bastion mod hacker- og insider-angreb. 
Virksomhed: Atea
Taler: Jørgen Fabrin, Security Business Manager, Security, Atea
Turkis Rum
Pushing the boundaries with GPT-3 (Engelsk)
While artificial intelligence easily handles numerical data, textual data has proven to be a much tougher nut to crack. Until now. Witness language models such as GPT-3 that have pushed the boundaries of what is possible when working with textual data – in virtually any language!
Viksomhed: Microsoft
Taler: Henri Schulte, Cloud Solution Architect, Microsoft
Lilla Rum

Sæt medarbejderne fri og skab effektivitet gennem arbejdsglæde

Lad medarbejdere vælge deres foretrukne it-udstyr – uden ekstra omkostninger. Hør hvordan Atea kan hjælpe jer med at fastholde de mest vitale ressourcer - jeres medarbejdere via Atea Flexible Benefits.

 

Virksomhed: Atea og Tryg

 

 

Taler: Thomas Berg, Vendor Manager, Flexible Benefits Atea Niels Vorum-Petersen, Head of End User Services, TRYG
Gult Rum
Kom tættere på dine data i skyen med Citrix Cloud/Azure Virtual Desktop
Er du også bekymret for, hvordan du kan tilgå dine data og applikationer sikkert, nu hvor du har flyttet dine apps og data i skyen? Kom tættere på dine data i skyen med Citrix Cloud/Azure Virtual Desktop og fang forlængede svartider og forsinkelser i opløbet.
Virksomhed: Atea
Taler: Lars Majgaard, Lead Architect, Atea Jesper Lindholdt, Technology Architect, Atea
Orange Rum
Orange Rum
Cisco DNA Center - spar tid og arbejdskraft med automatiseret LAN-udrulning og segmentering
På sessionen gennemgår vi de steps der ligger i at onboarde et nyt site via PnP samt konfiguration af SDA fabric og den nødvendige konfiguration for at lave segmentering. For at undgå denne tidskrævende og manuelle konfiguration og undgå fejl, viser vi også, hvordan du kan automatisere processen via API-kald.
Virksomhed: Atea
Taler: Rasmus Elmholt, Systems Engineer, Atea Jesper Munk, Senior Systems Engineer, Atea
Blåt Rum

Sundhedsdata og AI i kommunerne

Vi introducerer sundhedsdata og AI i øjenhøjde. Sessionen har fokus på, hvordan sundhedsfaglige og plejere får mere dataunderstøttet beslutningsstøtte, der kan lette hverdagen. Vi viser også, hvordan anvendelse af sundhedsdata og AI kan initiere en borgerrettet indsats, fremfor at vente til skaden er sket.

Taler: Søren Madsen, Specialkonsulent for Netværk for kunstig intelligens i Kommunerne, KL, Hans Erik Henriksen, Direktør, Epital og Tina Juul, Business Development Director, Healthcare, Iqvia Peder Stein Burgaard, Program Director, Healthcare Solutions,
15:15-15:30
IT EXPO Studiet
15:30-16:15
Keynotescene

True Cybercrime Live: Brud på datasikkerheden kan koste danske virksomheder dyrt

Store danske virksomheder som JBS og Kompan er blevet ramt af ransomware angreb. Kopier af medarbejderes pas, kørekort, og andre personfølsomme data er hacket, og de cyberkriminelle har krævet løsesum, hvis ikke oplysningerne skal sælges videre på ”the dark net”. Virksomhederne har afvist at betale løsesum.
Men det kan stadig blive dyrt. For medarbejderne kan, ifølge EU's regler om databeskyttelse, anlægge en erstatningssag mod arbejdsgiveren for lemfældig omgang med personfølsom date.
Hvad kan og skal danske virksomheder gøre for at beskytte medarbejderne?
Se og lyt til en special live udgave af Atea Podcasten ”True Cybercrime”.
Virksomhed: Atea, IBM og Heartbeats
Taler: Martin Hylander, Podcaster Thomas Stockholm, Creative Director, Heartbeats Claus Jensen-Fangel, Security Evangelist, Atea Ronnie Abrahamsen, etisk hacker, Atea Kim Gregers Petersen, Senior Storage Partner Technical Specialist
15:30-16:15
Sessionsscene

Fra garagen til skyen

HP Enterprise har udviklet sig fra et opstarts firma i en garage til verdens førende IT as a service virksomhed.
På dette indlæg bliver du introduceret til HPE Greenlake - verdens eneste as a service program, der omfavner hele datacentreret, uagtet om din infrastruktur står i dit eget datacenter, eller er i skyen.
Oplev også hvordan du kan løse de sikkerhedsudfordringer, der opstår ved fremtidens hybride arbejdsplads.
Virksomhed: HPE og Aruba

 

Taler: Brian Andersen, Country CTO HPE Denmark Frank Stott, System Engineer, HPE Aruba
Orange Rum
Orange Rum
Se sikkerheden i din virksomhed i fugleperspektiv med en moderne SIEM-løsning
Kom og hør hvordan Azure Sentinel kan levere en intelligent trussels- og sikkerhedsanalyse, hvor alarmdetektering, trusselssynlighed, proaktiv jagt og trusselsrespons er samlet i en enkelt løsning til hele virksomheden.
Virksomhed: Atea
Taler: Stig Holm Jensen, Technology Architect, Atea
Lilla Rum
Deployment og management af Mac i en organisation - best practice
Kom og hør det seneste om håndtering af Mac i din virksomhed.
Denne session indeholder både live demo og præsentation.
Virksomhed: Apple
Taler: Michael Loft, System Engineer, Apple
16:15-16:30
Tilbage til IT EXPO 2022 - Ballerup