Laddar meny

Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

Fra datacenter og software til devices og services

 

Hos Atea ved vi, at cloud er et vidtrækkende begreb. Derfor tilbyder vi alle de specialistkompetencer, der sikrer din succesfulde cloud-rejse.

 

Det kan vi, fordi vi samarbejder med verdens førende teknologiproducenter, hvad enten det handler om storage, servere, netværk, software eller devices. Det kalder vi 'Cloud all Inclusive'.

 

Kontakt os for at høre mere

Med tjenester som Office 365 og Azure, er Microsoft er en af de ledende spillere i cloud-markedet, og som en af de højest certificerede Microsoft-partnere i Danmark, kan Atea kan hjælpe jer med alle aspekter i cloud-rejsen.

 

Vores specialister og konsulenter kan assistere med alt fra de første værdianalyser over licensering til teknisk- og organisatorisk implementering af de valgte tjenester.

 

Læs mere om Atea og Microsoft cloud her

Cloud: Satser I på Microsoft som jeres cloud platform?

Hos Digital Business Solutions sørger vi nu for, at din virksomhed kan få adgang til en lang række løsninger fra veletablerede, håndplukkede tech-virksomheder, der nemt, hurtigt og sikkert kan løse dine specifikke, forretningskritiske udfordringer.

 

Cloud: Direkte adgang til løsningsorienterede SaaS-applikationer

Cloud: Excellence for cloud PBX

 

Med lanceringen af Office 365 Enterprise E5 licensen, Cloud PBX og Cloud Connector Edition (CCE), har Microsoft introduceret en række nye og spændende funktioner.

Planlægning er det kritiske, første skridt til en vellykket implementering af Office 365 Skype for Business Cloud PBX. Atea Excellence for Cloud PBX hjælper jer på jeres cloud rejse ved at definere forretningsmål, indsamle krav og vurdere jeres parathed. Klik her og læs mere

Når virksomheden vælger at lægge hele eller dele af sin it-infrastruktur i skyen, åbner der sig en helt ny verden af fordele og muligheder; mobile og mere effektive medarbejdere, nye teknologier, frie opdateringer, fri skalering, mindre vedligeholdelse og ingen uforudsete udgifter. Vigtigst af alt, vi skaber mulighed for virksomheden til at koncentrere sig om deres kernekompetencer, mens vi sørger for den digitale infrastruktur.

Læs hvordan din cloud løsning er sikret

Tag kontrol over it-omkostningerne med cloud

cloud og cloud applikationer

Teknologi har allerede skabt vækst og omvæltninger for mange virksomheder: Veeva Systems inden for biovidenskab, Opower i energisektoren og Guidewire i forsikringsbranchen har alle med cloud-applikationer etableret sig som nogle af de hurtigst voksende teknologivirksomheder i det sidste årti. 

Læs vores blog om Cloud som vækstdriver

smid it'en i skyen og fokuser på forretningen

It-afdelingens rolle er i opbrud. Den skal i fremtiden orkestrere det optimale mix mellem interne og eksterne løsninger. Det styrker forretningen, sikrer høj kvalitet og reducerer omkostninger.

Artikel: Ny æra: Smid it’en i skyen og fokuser på forretningen

 

Events & Seminarer om cloud

Kommende cloud events

 

Hold øje med events om cloud på vores eventside

Har du styr på cloud? Vi afholder løbende seminarer og events over hele landet med fokus på cloud.

 

 

Nordic Aviation Capital

Hellere data i skyen end i Billund

Den danske flyvirksomhed Nordic Aviation Capital er de første i verden til at anvende virtuelle Citrix-servere i Microsoft Azure i forskellige datacentre. Løsningen er udviklet af dem selv i samarbejde med Atea og Citrix Danmark. Resultatet er mere data i skyen og hurtigere adgang til serverne for medarbejdere overalt i verden.

Læs hvordan NAC bruger cloud

Atea indgår fra november 2016 i en strategisk aftale med JN Data om drift af 33.500 arbejdspladser hos en stor del af de danske pengeinstitutter og finansvirksomheder.

JN Data

33.500 arbejdspladser skal driftes i skyen

Atea indgår fra november 2016 i en strategisk aftale med JN Data om drift af 33.500 arbejdspladser hos en stor del af de danske pengeinstitutter og finansvirksomheder. Alle ydelserne leveres som en service, hvor Atea ejer hardwaren, hvilket gør it-driften både nemmere og mere fleksibel for JN Data.

Læs pressemeddelelsen om aftalen med JN Data

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer