Laddar meny

Sammen sikrer vi din digitale fremtid

Ingen ved, hvad de cyberkriminelle finder på i morgen

Som Nordens største it-virksomhed har vi den viden og erfaring med it-sikkerhed, der skal til, for at vi sammen kan sikre din virksomhed et stabilt fundament og de bedste betingelser for fremtidig vækst.

Har du brug for sikkerhedsløsning, som er præventiv? Eller har du allerede været udsat for trussel? Uanset hvad, vil vi på dine præmisser vurdere, hvad der skal sikres – nu og i fremtiden.

Samtidig er vi din sparringspartner, som holder dig opdateret på den nyeste viden og praksis inden for it-sikkerhed.

Fra 2018 har du 72 timer til at underrette datatilsynet, hvis der sker et alvorligt brud på datasikkerheden i din virksomhed. Har du styr på, hvordan I beskytter jeres kunder og brugeres persondata?

Læs mere

 

 

Vi har gjort det til vores speciale at forstå de udfordringer, som vores kunder møder i deres digitale ageren. Vi samarbejder med over 4500 danske virksomhedskunder, der spænder lige fra små lokale virksomheder til store multinationale organisationer og offentlige institutioner.

Kontakt os


Danmarks største it-sikkerhedshus

Uanset dit behov sammensætter vi det stærkeste hold på tværs af vores 50 it-sikkerhedseksperter i Atea og Axcess.

Med udgangspunkt i jeres problemstilling, sammensætter vi det ideelle team af it-sikkerhedskonsulenter. Derved får I gavn af vores kompetencer i forhold til netop jeres potentiale og målsætninger. Hos Atea udnytter vi synergien mellem både Atea og Axcess’ forretningsområder, så vi kan give jer det bedste fundament for it-sikkerhed.

Kontakt os

Vil du betale med bitcoin for at få frigivet dine data?
GF Forsikring oplevede et stigende antal af Ransomware-angreb

Læs hele historien her

Syv gode råd om Ransomware
Ransomware får i dag større og større opmærksomhed som følge af det stigende antal angreb. Vores kunder spørger ofte om, hvordan de kan forhindre angreb...

Læs mere

It-sikkerhed i fokus
I denne udgave stiller vi skarpt på it-sikkerhed. Hvordan sikrer du eksempelvis bedst din virksomhed mod angreb? Og hvilke konsekvenser kan det have ikke at gøre det?

Læs mere

 

Den største trussel mod it-sikkerheden i 2016
It-kriminelle er blevet til professionelle organisationer, der i stigende grad specialiserer sig i at ramme virksomheder med ransomware og afkræve målrettede løsepenge.

Hent whitepaper

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer