Laddar meny

It-sikkerhed i virksomheder

Ingen ved, hvad de cyberkriminelle finder på i morgen

Som Nordens største it-virksomhed har vi den viden og erfaring med it-sikkerhed, der skal til, for at vi sammen kan sikre din virksomhed et stabilt fundament og de bedste betingelser for fremtidig vækst.

Har du brug for sikkerhedsløsning, som er præventiv? Eller har du allerede været udsat for trussel? Uanset hvad, vil vi på dine præmisser vurdere, hvad der skal sikres – nu og i fremtiden. Samtidig er vi din sparringspartner, som holder dig opdateret på den nyeste viden og praksis inden for it-sikkerhed.

 

Uanset dit behov sammensætter vi det stærkeste hold på tværs af vores 50 it-sikkerhedseksperter i Atea. Med udgangspunkt i jeres problemstilling, sammensætter vi det ideelle team af it-sikkerhedskonsulenter.

 

 

Derved får I gavn af vores kompetencer i forhold til netop jeres potentiale og målsætninger. Hos Atea udnytter vi synergien mellem Ateas forretningsområder, så vi kan give jer det bedste fundament for it-sikkerhed.

 

Din virksomheds it-sikkerhedsstyrke uanset størrelse og behov

Vi har gjort det til vores speciale at forstå de udfordringer, som vores kunder møder i deres digitale ageren. Vi samarbejder med over 4500 danske virksomhedskunder, der spænder lige fra små lokale virksomheder til store multinationale organisationer og offentlige institutioner.

 

Fra 25. maj 2018 har du 72 timer til at underrette datatilsynet, hvis der sker et alvorligt brud på datasikkerheden i din virksomhed. Har du styr på, hvordan I beskytter jeres kunder og brugeres persondata?

Se de vigtigste hovedpunkter i aftalen her

Beskyt din virksomheds følsomme data

DNS-servere er en vigtig faktor i enhver organisation

Vi ved, at små forstyrrelser kan forårsage store problemer for forretningen.

 

DNS-servere gør det muligt for organisationen at bruge internettets ydelser, men ved brug af offentlige DNS-servere blottes organisationen for alvorlige farer.

Læs mere om Secure DNS Service hos Atea

Lad os hjælpe dig med at få it-sikkerheden i top i din virksomhed.

Danske medarbejderes valg af dårlige password er et af de største sikkerhedsproblemer online

Danske medarbejderes valg af dårlige password er et af de største sikkerhedsproblemer online

Følg de fem tips fra Christian Bølling, chef for Infrastruktur-teknologi hos Atea, og undgå alle faldgruberne, når du skal oprette nye passwords.

Få de fem tips her

It-sikkerhed i fokus

It-sikkerhed i fokus

I denne udgave stiller vi skarpt på it-sikkerhed. Hvad er it-sikkerhed? Hvordan sikrer du eksempelvis bedst din virksomhed mod angreb? Og hvilke konsekvenser kan det have ikke at gøre det?

Læs mere

Vil du betale med bitcoin for at få frigivet dine data?

GF Forsikring oplevede et stigende antal af Ransomware-angreb. Læs hele historien her

Syv gode råd om Ransomware

Ransomware får i dag større og større opmærksomhed som følge af det stigende antal angreb. Vores kunder spørger ofte om, hvordan de kan forhindre angreb... Læs mere

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer