Laddar meny

Apple i din virksomhed

Vi vil ændre måden, hvorpå erhvervslivet arbejder, og vi vil sikre mobilitet og produktivitet. Med Atea og Apple kan du som virksomhed få en sikker platform med integration til forretningssoftware samt en god TCO. Her på siden kan du blandt andet læse om styring, udrulning og app-udvikling.

 

Vi har som Danmarks eneste forhandler status som Apple Autorised Enterprise Reseller, og har dermed autorisationen, kompetencerne og ønsket om at hjælpe jeres virksomhed med den helt rigtige Apple mobilitets-løsning.

Høj produktivitet og brugertilfredshed er nøgleord for Apple. Læg dertil et historisk dokumenteret lavt supportbehov.

Dette i kombination med den yderst stabile arkitektur i såvel hardware som software, gør Apple-løsninger til yderst attraktive investeringer for de fleste virksomheder.

 

I kombination med vores egne services, kan vi sikre dig en forretningsplatform, som giver dig sikkerhed, brugervenlighed, en god TCO og tryghed i forhold til, hvordan dine medarbejdere bruger deres devices.

En af de mest ressourcekrævende opgaver for it-administratoren er vedligeholdelsen af de fysiske it-arbejdspladser.

Grundlæggende skal der installeres styresystem og applikationer. Herefter skal der foregå en løbende opdatering med sikkerheds-software og nye versioner af applikationerne.

Derfor er det en fordel at vælge udrulningsløsninger, der enten kan håndtere flere platforme eller integreres med andre administrationsværktøjer. Applikationerne er ofte indbyrdes afhængige og kræver derfor en helt bestemt version af en anden applikation.

Skal vi ringe dig op?

Med en udrulningsløsning hos os får du

 • Et effektivt administrationsværktøj fra en af de førende producenter
 • Et implementeringsforløb baseret på mange års erfaring med installation af større og mindre udrulningsløsninger
 • Effektivisering af din it-administration - og dermed tid til at koncentrere dig om din egen forretning.

 

Med udgangspunkt i virksomheders større og større krav til mobile medarbejdere, bliver det vigtigere at kigge på helheden i en leverance på Apple. I Atea leverer vi markedets bedste komplette mobile erhvervsløsninger.

Tag eksempelvis iPad'en, som er tidens mest betydningsfulde og logisk fremadstormende professionelle mobile arbejdsredskab.

Med Apple hos Atea kan du sikre produktiviteten hos den mobile medarbejder gennem alt fra præsentationsværktøjer til integration til CRM.

Læs om CRM og iPad apps her

Vi kan hjælpe med integration til egenudviklede apps. I samarbejde med en række partnere, kan vi desuden tilbyde at lave apps til jer. Vores samarbejdspartnere er blandt andre:

 • Vend – Retail – lager status, ecommerce & kundeloyalitet
 • Planday – Retail – medarbejder planlægning ift. Ferie, tilgængelighed, lønomkostninger og mere
 • Focuscura – Healthcare – forbedring af health care ved at gøre pleje tilfængelig for alle, når som helst og hvor som helst
 • Appva – Healthcare – proaktivt og papirløst workflow, reducere medicinerings fejl og udfald
 • Docusign – Alle – hurtig og sikker aftale og godkendelses digital proces


Kontakt os nu for at høre mere om mulighederne

 1. Balance mellem forretning og sikkerhed: Apples produkter er it-værktøjer til optimering af forretningen; mersalg, bedre kundeoplevelser, positiv bundlinjeeffekt.
 2. Bygger bro til forretningssoftware: Ofte kan standard-apps fra App Store bygge bro direkte fra hardwaren til forretningssoftwaren.
 3. Væk med skadeligt indhold: Apples produkter er på mange områder langt mere sikre end en traditionel pc.
 4. App-udvikling: Udvikling og vedligehold af apps til Apple er mere fleksibel og mindre omkostningstung.
 5. Omkostningsreduktion: Virksomheder, som implementerer Apple, bruger færre ressourcer på intern it-support.
 6. Anerkendelse fra kritiske brancher: It-sikkerhed er essentielt for alle virksomheder. Sikkerhedsmodellen på Apple er anerkendt af de mest sikkerhedskritiske industrier, fx den finansielle industri, medicinalindustrien samt statslige myndigheder som politi, forsvar, parlamenter og ministerier.

Apples enheder og software er intuitiv, sikker og nem at implementere/administrere i din virksomhed. Alle Apples produkter kan indstilles og konfigureres automatisk, og dermed gøre medarbejderens og it-afdelingens hverdag nemmere. Dette, kombineret med et lavt behov for support, gør, at økonomien omkring Apples produkter er yderst interessant.

 

Skal vi ringe dig op? Klik her

I vores eShop finder du alle aktuelle Apple-produkter og masser af spændende tilbehør, der kan gøre det hele lidt smartere, lidt nemmere eller bare lidt mere lækkert.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer