Laddar meny

Apple til erhverv og uddannelse

Som autoriseret Apple Enterprise Reseller har vi fuld fokus på maksimal værdiskabelse i jeres organisation - uanset om der er tale om erhverv eller uddannelse.

Apple i din virksomhed Apple uddannelse

Hos Atea har vi stor erfaring med systemer i flere brancher og arbejder med både back-end og front-end udvikling. Vi har høj produktviden, og vi arbejder i tæt samarbejde med de store hardware-producenter, herunder Apple.

Vi kan også supplere hardwareproducenterne med indhold og udvikle fordelagtige mobilapplikationer. Vi hjælper jer med helheden og tilbyder løsninger, som er baseret på jeres behov og jeres muligheder på ethvert område.

Læs mere her

 • Fra idé til implementering af løsningen
 • Agile kundeteams med projektledelse
 • Front- og back-end
 • Digitalisering og effektivisering af processer
 • Realisering af forretningsfordele

 

Skal vi ringe dig op?

Udnyt dit fulde potentiale med Apple Practice

Har du et ønske om at effektivisere hele eller dele af din virksomhed gennem digitalisering?

Måske har du en idé om, hvad du skal gøre, men ved ikke, hvordan du kommer videre, og hvor du skal begynde? Med Apple Practice kommer du nemt i gang.

Vi har udviklet en proces, hvor vi sammen med repræsentanter fra Apple, it-arkitekter og specialister samt et hold fra din virksomhed vil arbejde på at forvandle din virksomhed til en digital virksomhed, som vil gavne dig, din virksomhed og dine kunder.

Med Apple Practice får du:

 1. Kortlægning af jeres behov
 2. Tilpasning til jeres brugere
 3. Strømligning af apps
 4. Kick-start med Atea Smartphone/iPad

 

Kontakt os for at høre nærmereNemt at implementere og efterspurgt af medarbejdere i alle brancher. 

Vi kan hjælpe dig med mobility projekter, som i mange tilfælde indeholder mange flere aspekter end blot den Apple enhed, man ønsker at benytte. Vores specialister har mulighed for - på baggrund af jeres krav - at skræddersy den løsning, som matcher netop jeres virksomheder.

 

Læs mere her

  

 Læs mere her

 

 Læs mere her

 

Læs mere her

 


Uanset om behovet er den store enterprise integreret bredt i organisationen eller koncernen, eller om behovet er den mere gruppe-orienterede løsning i den mellemstore virksomhed eller afdelingen, kan vi i Ateas Apple Erhvervscenter levere i forhold til dit præcise behov. Kontakt os nu og kom i gang med dit mobility projekt 

Medarbejdere udfører en stor del af deres arbejde på deres mobile enheder. Går den i stykker og går noget tabt, skal den så hurtigt som muligt erstattes og nulstilles.

 

Komplet service på iPhone og iPad

Vores tjeneste omfatter telefoner, support og levering, lagerstyring og forvaltning – det betyder, at vi kan opretholde en særligt god klientsikkerhed.

Desuden er gratis udskiftning inkluderet, hvis telefonen svigter. For it-afdelingen er tjenesten særdeles enkel at benytte og pakket til en hurtig og effektiv implementering i virksomheden.

 • Byt - uanset hvor du er
 • Gratis ombytning
 • Device Enrollment Program (DEP)
 • Lagerstyring og lifecycle management
 • Brugersupport
 • Miljøbevidst genanvendelse

 

Læs mere her

 

Som Apple Authorized Service Provider (AASP) er vores teknikere certificeret i at reparere og administrere Apple-produkter.

Vores medarbejdere inden for autoriserede Apple-forhandlere uddannes løbende.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig! Klik her for at blive kontaktet

I vores eShop finder du alle aktuelle Apple-produkter. Du finder desuden en lang række spændende tilbehør, som kan skabe værdi og bringe kreativitet ind i din organisation.

 

Se vores Apple produkter i eShoppen

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer