Laddar meny

Apple til offentlige og private uddannelser

Sammen udvikler vi de danske skoler, og giver eleverne de læringsværktøjer, de elsker at bruge og styrker lærernes uddannelsesredskaber. Vores børn og unge skal kunne navigere i det teknologiske 21. århundrede.

Vores børn og unge skal kunne navigere i det teknologiske 21. århundrede.

Med en Apple device får eleverne et solidt sæt læringsværktøjer mellem hænderne. De kan kommunikere, samarbejde og oprette forbindelse til eksterne enheder. Med Apples kreative værktøjer og kodningsprogrammer, giver vi eleverne værktøjer til at kunne agere i den nye verden. Blandt andet ved hjælp af:

  • iMovie
  • Garageband
  • Swift playground

Læs mere her om Apples 21. århundrede kompetencer

Slip elevernes kreativitet løs

 

Skal vi kontakte dig?

Vi ved, hvor stor forskel det gør, at skoleledelsen tænker uddannelse af personalet ind som et naturligt element, når teknologi skal løftes ind i undervisningen. Vi tror på, at når Apple enheder omfavnes af selvsikre og kompetente lærere, bliver læringen inspirerende og tilgængelig for alle.

 

Vi er med til at løfte lærernes forståelse for de nye indlæringsmuligheder. Med stor erfaring i en række forskellige metoder og modeller, kan vi skræddersy et unikt forløb til netop din skoles kompetenceudvikling.

Når du handler Apple udstyr hos os, giver Apple et tilskud til kompetenceudvikling af jeres lærere. Med en investering i løbende og målbar faglig udvikling, opnås nøglen til en positiv transformation, både i og uden for klasseværelset.

 

Læs om kompetencekurserne her

 

Eller kontakt os for at høre mere om mulighederne for netop din skole, og hvordan du kommer i gang

Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

I dag har alle elever og lærere en personlig iPad, der er fyldt med ­uddannelsesapps og -ressourcer. Effektiv administration af enhederne var en forudsætning for, at den nye teknologi kunne blive en succes. Det er her, Mobile Manager fra Lightspeed Systems kommer ind i billedet. Læs hele casen her

VUC Syd

VUC Syd

Ambitiøst fokus på it, 1:1 iPad til kursister, egenproduceret undervisningsmateriale og nyindretning af de fysiske rammer har på få år skabt en målbar forskel, der betyder flere og gladere kursister. Klik her for at læse hele casen

Administration af Apple enheder – giv lærerne kontrol, frigiv tid og spar penge

Det er vigtigt at have kontrol over alle de enheder, der befinder sig på skolen. Derfor har vi mulighed for at tilbyde udrulning af devices, og sikre central styring og håndtering af disse.

Det kan du læse mere om her

 

Vi kan desuden tilbyde Apple Classroom, som gør det lettere for underviseren at styre enhederne i undervisningen.

Klik her for at læse om Apple Classroom

 

Vil du vide mere om udrulning på skoler? Klik her

Digital undervisning stiller krav til netværket

Når vi implementerer digitale undervisningsværktøjer på skolerne, oplever vi, at det stiller store krav til netværket. Dialogen herom er essentiel, og vi tager den gerne med jer, for at sikre, at skolen er klar til det 21. århundredes nye undervisningsformer.

Skal vi kontakte dig?

Opnå økonomisk bæredygtighed og spar penge

Opnå økonomisk bæredygtighed og spar penge

Vi hjælper dig med at finde værdien i dit udtjente it-udstyr. Særligt Apple udstyr har en høj værdi, selvom det ikke længere er nyt. Det brugte udstyr er med til at booste økonomien i din kommende investering i Apple hardware og skal også tænkes ind i en bæredygtighedsplan. Har du andet udstyr end Apple, kan vi også hjælpe med dette.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder her

Særlige uddannelsespriser


Særlige uddannelsespriser


Når du handler Apple produkter hos os, kan du som skole få adgang til Apples uddannelsespriser.
 Apple har et ønske om, at alle skoler skal have mulighed for at udnytte de læringsmuligheder, deres produkter giver. Kombineret med fx finansieringsløsninger, har Apple produkter aldrig været mere tilgængelige.

Spar CO2 og penge

Spar CO2 og penge

Vi kan bidrage til en analyse af jeres eksisterende setup.
 Vi kan hjælpe med at energioptimere, som - ud over at reducere jeres forbrug på strøm - løfter energieffektive løsninger ind i form af Apple udstyr. Sådan kan vi også få eftergivet potentielle energiskatter. Samlet set sparer I som skole altså både penge og skåner naturen for CO2.

Rammeaftaler

Rammeaftaler

Som offentlig kunde har du mulighed for at købe fordelagtigt ind via en række rammeaftaler:

 

SKI 02.07: Kommunikationsudstyr- og løsninger: Rammeaftalen omfatter et bredt og dybt sortiment af kommunikationsudstyr- og løsninger. Læs mere her

SKI 02.22: It-drift: Rammeaftalen på it-drift gør at det offentlige kan købe iPad “all inclusive”. Se mere her

Kontakt os, og hør hvordan du benytter aftalerne bedst

 

Apple prioriterer at understøtte børn med specielle behov højt. Derfor har de udviklet deres platform til at understøtte disse behov. Blandt andet ved hjælp af:

  • Oplæsning
  • Ordbog
  • Forudsigelse af ord
  • Fotos & iMovie
  • Zoom

 

Vil du vide mere om mulighederne? Klik her

Lego Mindstorm i undervisningen nu med Apple understøttelse

Mere end 1 million børn og voksne bruger i dag Apple Swift Playground til at lære fundamentet for kodning. Samtidig har LEGO MINDSTORM vundet popularitet på flere skoler. Kombineret giver dette eleverne mulighed for at udforske kodning gennem problemløsning i virkeligheden, da de opretter og kommanderer deres egne LEGO-robotter, køretøjer, maskiner og opfindelser.

Find ud af, hvordan vi kan være med på denne rejse med jeres skole

Hos os har du et solidt fundament, fordi vi er Apple autorised reseller. Vi har over 10 års erfaring med at levere Apple-løsninger til skoler og institutioner i Danmark, det giver meget mere end bare enhederne. Vores gratis ekspertrådgivning kombineret med vores interne faglige udvikling og tekniske tjenester gør det muligt for os at sikre, at hver skole, vi samarbejder med, opnår deres ønskede resultat.

 

Vi anvender de bedste Apple undervisere og tekniske konsulenter, så vi kan levere tjenester, der sikrer, at alt fungerer, så underviserne er overbeviste om, at integrationen af iPad og Mac i hverdagens undervisning og læring fungerer.

Hvorfor vælge os som din Apple-uddannelsespartner?

 

Vi er autoriseret Apple Løsningsekspert på uddannelse samt Authorised Systems Integrator.

I vores eShop finder du alle aktuelle Apple produkter og masser af spændende tilbehør, der gør undervisning værdiskabende og læring til en leg.

 

Se vores Apple produkter i eShoppen

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer