Laddar meny

COMMERCIAL

Skalerbare it-koncepter til små- og mellemstore virksomheder. Laptop og Smartphone koncepter designet specifikt til jer, der vil fremad – uanset om I er 2 eller 1000 medarbejdere.

Klik her - så ringer vi dig op

Med Atea Commercial har vi sammensat vores mest attraktive produkter med gennemtestede ydelser og services, som vi ved, er uundværlige for et konkurrencedygtigt og effektivt it-setup.

Således tilbyder vi ikke bare et produkt, men et skalerbart koncept - klar til vækst. Det er nemt, overskueligt, finansieret og good to go, til alle typer af virksomheder.

Velkommen til.

  

Nyt skalerbart laptop-setup gør din virksomhed klar til vækst

Skal dine højt betalte it-medarbejdere og udviklere bruge tiden på at opdatere og servicere laptops eller skal it-ressourcerne booste virksomhedens kerneforretning og bundlinje?

Atea Laptop-konceptet skaber et simpelt, skalerbart og effektivt setup, når det kommer til virksomhedernes bærbare løsninger.

Læs om mere om Atea Laptop her

 

Dit trådløse netværk er meget mere end bare access points og switches. WiFi er centralnerven i din virksomhed - et konkurrenceparameter du og dine medarbejdere bliver målt på hver eneste dag.

Læs mere om Atea WiFi

 

 

 

 

Få markedets bedste hardware i et koncept som inkluderer klargøring og løbende service til en fast lav pris per måned.

Læs mere om fordelene ved central administration sikkerhed og glade medarbejdere.

 

 

Smartphones er en vital del af dine medarbejderes hverdag. Derfor tilbyder vi en samlet pakke, der inkluderer finansiering, forsikring og udskiftning.

Læs mere om alle fordelene ved et skalerbart smartphone-koncept

 

Services og rådgivning oven på løsningen

Atea Commercial er stedet, hvor vi samler de mest attraktive produkter med gennemtestede ydelser og services, som vi ved, er uundværlige for et konkurrencedygtigt it-setup. Alle koncepter kan skaleres og sammenkobles med vores andre koncepter for bedst mulig performance.

 

Har du brug for mere information, eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 00 30 eller mail: Smb@atea.dk

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer