Laddar meny

Få din egen webshop med Flexible Benefits

Skab rammerne for høj arbejdsglæde og produktivitet med fleksible medarbejderløsninger og -goder.

Uanset om du sidder i en privat virksomhed eller i det offentlige ved vi i Flexible Benefits, at medarbejderproduktivitet handler om trivsel. Derfor vil vi være med til at skabe de rigtige arbejdsrammer og medarbejdergoder til dine medarbejdere.

 

 

Hos Flexible Benefits tilbyder vi alt lige fra arbejdsredskaber, finansieret af virksomheden selv til større sammensatte løsninger, hvor medarbejdere over bruttolønnen selv kan sammensætte den optimale lønpakke for dem.

Se alle vores tilbud til dine medarbejdere

 

Skræddersy jeres løsning fra virksomhedsbetalt til medarbejderfinansieret

Fokuser på jeres forretning mens vi hjælper med alt omkring medarbejderredskaber og private goder, som kan stilles til rådighed for jeres medarbejdere. Bliv klogere på her, hvordan vi tilfører værdi på tværs af jeres organisation.

 

Skræddersy jeres løsning fra virksomhedsbetalt til medarbejderfinansieret

 

Som den tredje kommune i Danmark har Lyngby-Taarbæk valgt at give lærerne frit valg af digitalt arbejdsredskab, så de er bedst muligt rustet til den nye virkelighed.

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

Som den tredje kommune i Danmark har Lyngby-Taarbæk valgt at give lærerne frit valg af digitalt arbejdsredskab, så de er bedst muligt rustet til den nye virkelighed. [...]

Læs casen her

Omkring 1.600 medarbejdere i Atea Danmark kan vælge deres egne it-arbejdsredskaber.

ATEA: VI BENYTTER SELV FLEXIBLE BENEFITS

Omkring 1.600 medarbejdere i Atea Danmark kan vælge deres egne it-arbejdsredskaber. Som en del af medarbejdergoderne kan de hvert år til- eller fravælge forskellige i deres lønpakke.

Læs casen her

Atea og Plenti indgår samarbejde om erhvervskunder

Atea Flexible Benefits kan nu tilbyde Plenti-abonnementer på særligt favorable vilkår til alle kunder, der har en aftale om fleksible medarbejderordninger gennem Atea. Plenti har siden lanceringen i marts 2016 fået mere end 80.000 mobilkunder - primært privatkunder, og den nye... Læs hele nyheden her

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer