Laddar meny

Software As A Service

Direkte adgang til løsningsorienterede og målrettede Software As A Service-applikationer (SaaS) der driver små og store virksomheder fremad.

Talentmassen hos både etablerede udvikler-virksomheder og i det danske tech startup-miljø er enorm. Dagligt bliver der udviklet nye, cloudbaserede apps, som kan tilføre din virksomhed vigtige konkurrencefordele og øget vækst.

Hos Digital Business Solutions sørger vi nu for, at din virksomhed kan få adgang til en lang række løsninger fra veletablerede, håndplukkede tech-virksomheder, der nemt, hurtigt og sikkert kan løse dine specifikke, forretningskritiske udfordringer.

 

 

 

Se adm. direktør i Atea A/S, Morten Felding, præsentere fordelene ved Digital Business Solutions, der giver din virksomhed direkte adgang til udvalgte applikationspartnere og værdiskabende forretningsløsninger.

IoT og AI | Office, Produktivitet og 365 add on | Sikkerhed og GDPR | AV | It og Infrastruktur | Omsorg | Undervisning og Learning Management Systems | Administration, økonomi og HR

 

Sammen med vores partnere bygger vi løsninger og koncepter inden for udvalgte områder, så vi kan understøtte både udviklingen af nye forretningsområder og automatiseringen af administration og drift. 

Har du spørgsmål om partner-løsningerne?

 

Atea Digital Business Solutions er dit bindeled til en perlerække af cloudbaserede SaaS-ydelser (Software as a Service), som vi ved, kan styrke din forretning.

Vi bygger løsningskoncepter, der passer til lige præcis din forretning, så du slipper for at sidde med et kludetæppe af forskellige leverandører. Det reducerer kompleksiteten for dig, og gør det lettere at fokusere på det væsentlige – at drive din forretning.

 

Med venlig hilsen,

Michael Wennerstrøm, Salgschef i Atea Digital Business Solution

 

Hvad enten det handler om produktivitet og samarbejde, AI, churn, drift, HR, eller levende billeder, kan vi bygge lige præcis den løsning, som driver din forretning fremad.

Løsningerne er ofte cloudbaserede, hvilket medfører en række konkrete fordele for dig. Med SaaS-løsninger:

  • Ligger du altid på den seneste version
  • Undgår du tidskrævende og udfordrende opgraderingsprojekter
  • Får du et fleksibelt applikationslandskab med kort bindingsperiode og løbende justering af antal brugere

 

Forretningsoptimerende applikationer: Sådan skaber de værdi for dig

 

Vil du vide, hvordan vores nye samarbejdspartnere allerede løser konkrete, forretningskritiske udfordringer i en lang række private- og offentlige virksomheder?

 

Klik her for at se alle vores samarbejdspartnere og dyk ned i de løsninger, der allerede skaber værdi for virksomheder som din > 

Colibo

Nyt integreret intranet til Kosan Crisplant øger effektiviteten hos medarbejderne. Læs casen her

 

SimplySo

SimplySo leverede et nyt user interface til 6.000 SOSU-medarbejdere i Aarhus – og øgede brugeradoptionen dramatisk Læs casen her

Skolebordet

Nyt didaktisk værktøj hjælper og understøtter det digitale workflow og samarbejde i Sønderborg Kommunes folkeskoler. Læs casen her

 

 

Klik her for at læse mere om vores partnere, og hvordan kunderne har fået gavn af deres løsninger

Atea Digital Business Solutions scanner markedet, fordi vi vil finde lige præcis de applikationer, som flytter vores kunders forretning afgørende tættere på målet.

 

Vi bygger hele løsninger omkring applikationerne, så vi øger den samlede værdi og dermed udbyttet for vores kunder.

Vi er en del af Atea Cloud & Software Solutions' One-Stop-Shop, hvor vores kunder kan samle alle deres software-indkøb. Det betyder:

  • Let administration, fordi alle softwareprodukter (fra Atea) kommer på en og samme faktura
  • Èn fornyelsesdato
  • Èt leverandør-forhold
  • Fuldt overblik over aftaler og aftale-historik
  • Gennemsigtighed og tryghed
Lise Pedersen
Partner Engagement Manager, Digital Business Solutions
lise.pedersen@atea.dk
Michael Wennerstrøm
Salgschef Digital Business Solutions
michael.wennerstrom@atea.dk
Michael Wennerstrøm
Salgschef Digital Business Solutions
Lise Pedersen
Partner Engagement Manager, Digital Business Solutions
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer