Laddar meny

Software As A Service

Direkte adgang til løsningsorienterede og målrettede Software As A Service-applikationer (SaaS) der driver små og store virksomheder fremad.

Michael Wennerstrøm
Salgschef Digital Business Solutions
Lise Pedersen
Partner Engagement Manager, Digital Business Solutions

BotXO

BotXO er en intelligent Chatbot-platform på tværs af devices. Løsningen gør det muligt for virksomheder at håndtere mange kundehenvendelser via chatbot’en, så den personlige kontakt koncentreres om de mere komplicerede henvendelser. Dermed nedbringes prisen per kundehenvendelse drastisk. Bot’en er intelligent og kan derfor differentiere i henvendelserne. Data på kundehenvendelserne danner baggrund for analyser og rapporter, så I kan servicere kunderne endnu bedre.

Se mere på www.botxo.co

BitaBiz

BitaBIZ er en HR & personaleplatform med stærk fokus på fraværsregistrering og ferieplanlægning. Løsningen gør det enkelt og lige til for primært fastansatte at planlægge og kommunikere med kollegaer, ledelsen og administrationen.

BitaBiz er modulopbygget og tilbyder blandt andet følgende funktioner: Vagtplanlægning, tidsregistrering, diverse plug-ins, m.m.

Se mere på www.bitabiz.dk

AskCody

AskCody Visitor og Meeting Management dækker alle aspekter af hhv. håndtering af gæster i virksomheden og mødeafholdelse. Løsningen reducerer dermed den tid og de ressourcer, der bruges ved mødeplanlægning, bestilling af forplejning, osv. på tværs af organisationen.

AskCody forenkler mødeplanlægning, strømliner konferencerums- og ressourcebooking, forenkler håndtering af gæster, tager hånd om daglige spørgsmål i receptionen og forbedrer både wayfinding og den samlede mødeeffektivitet.

Se mere på www.goaskcody.com

Colibo

Med Colibo intranet bliver din og dine kollegers hverdag lettere, mere effektiv og ikke mindst sjovere. Ganske enkelt fordi I får adgang til en masse brugervenlige og smarte funktioner og apps, der alle har til formål at forenkle processer og dele viden i et omfang, du ikke har været vant til.

Colibo er et socialt intranet, der med dynamiske funktioner som visning af adfærdstilpassede informationer, brugervenlige menuer og mange integrationsmuligheder, er i den absolutte intranet-superliga.

Læs hvordan Colibo hjælper Kosan Crisplant med at øge effektiviteten

SimplySo

SimplySo engagerer brugerne i Office 365 og SharePoint Online, hvorved I minimerer skygge-it og øger produktiviteten i organisationen. SimplySo er en simplificeret “glasplade” brugerflade til Office 365. Brugeroplevelsen minder om “Facebook-med-stifinder”, hvorved brugerne får en intuitiv brugergrænseflade, der fungerer på en hvilken som helst enhed med en browser.

Data forbliver altid i Office 365 / SharePoint Online, hvilket gør SimplySo perfekt som en brugergrænseflade til hele den lille organisation eller som en ekstra mulighed for bestemte brugergrupper i større organisationer. Helt simpelt.

Læs cases fra SimplySo her

Plandisc

Med en årsplan fra Plandisc kan du få inspiration til at skabe bedre overblik. Et årshjul kan beskrive årets opgaver for en del af organisationen, fx bestyrelsen eller ledergruppen. Årshjulet kan også beskrive en afgrænset funktion i organisationen, fx budget- og økonomistyringsfunktionen. 

Se mere på www.plandisc.com

DocuNote SafeBox®

Kun 10-15% af danske virksomheder opfylder kravene i EU´s nye persondataforordning. Fremover er persondata kun til låns, og man skal kunne dokumentere sin håndtering af dem; herunder at de slettes, så snart formålet med opbevaring er opfyldt.

Med DocuNote SafeBox® har I styr på ustrukturerede data som mails, dokumenter, sager mv. i en standardløsning, der understøtter alle lovbestemte processer. Devoteam har undersøgt markedet for ESDH-systemer i relation til GDPR/persondataforordningen og konkluderer, at Intranote A/S, der leverer SafeBox, ”efterlader konkurrenterne i støvet”.

SafeBox er en sikker sky-løsning til fast månedlig pris. Kan opsiges med kort varsel. Kort sagt: SafeBox er en enkel løsning på et presserende problem.

www.intranote.dk

I-Trust

I-Trusts værktøjer støtter organisationer i effektiv implementering af branchekrav og lovgivning som persondatabeskyttelse og ISO-standarder. Du får overblikket og kan arbejde struktureret mod dine mål.

Vores løsninger støtter organisationer, der ønsker at have fuld kontrol og overblik over forandringsprocesser, samt sikrer dokumentationen. Indsamling og opbevaring af data om virksomheden sker centralt, så du bevarer overblikket. Vores værktøjer giver dig mulighed for at analysere, benchmarke og evaluere på dine data. Overblikket sikrer, at du kan prioritere dine indsatsområder og bruge dine ressourcer effektivt. Dokumentationen af processen og resultaterne er vigtig, når indsatsen skal evalueres og revideres.

Se mere på www.i-trust.dk

2ndC

Med 2ndC Compliance Suite frigives tid fra it-afdelingen. Oprettelse, vedligehold og nedlæggelse af brugere kan ske med et minimum af personlig indgriben, da 2ndC Compliance Suite automatisk styrer tildelingen af roller og rettigheder til systemer, software og data. Med brugerstyring gennem CRM vil disse rutineopgaver nemt kunne overtages af forretningen.

Læs 2ndC casen: Med fødderne i mulden og it i Skyen

Absolute Zero

Absolute Zero has created a new type of professional 360° camera, giving you the ability to film and stream professional quality video in 8K at 60fps, as well as shoot still panoramas in high resolution. We provide a desktop-free work flow with cloud-based processing software. No additional equipment is needed and two hours non-stop recording makes it easy to document any scene you wish.

www.absolutezerovr.com

Powernet

PowerNet kan tage hånd om hele jeres it-infrastruktur. Lige fra virksomhedens netværk, servere, PC'er til jeres telefoni. Vi leverer komplette telefoniløsninger, mobiltelefoni og internetforbindelser i alle størrelser. PowerNet har kompetencerne til at håndtere de it-udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve. Powernet leverer skræddersyede it-løsninger til alle typer virksomheder i hele Danmark. Ydermere har vi udviklet stærke brancheløsninger inden for netværk, telefoni og TV til lægeklinikker, apoteker, campingpladser og hotelbranchen. 

www.powernet.dk

LiveArena

LiveArena let you create, program & deliver traditional TV channels with live and on-demand content - streamed to anyone, on any device, at any time. LiveArena provides radically simple, innovative and cost-effective solutions to create and deliver live and on-demand traditional TV channels to any device, anywhere at any time.

www.livearena.com

Printix

Printix er en cloud-baseret print management service, der er designet til at optimere din virksomheds print management løsninger. Det forenkler din printinfrastruktur drastisk og mindsker kompleksiteten i styringen af forskellige hardware-, software-, computeroperativsystemer og leverandørspecifikke printerkrav. En cloud-strategi for print sparer tid og penge og forbedrer produktiviteten. Enkelhed i implementering, drift og support bidrager til at gøre denne løsning unik.

Se mere på www.printix.net

DocCloud

DocCloud BI Suite for IT Operation will assist your IT Operations in the transitioning from reactive to proactive workloads through an advanced set of reporting capabilities.

  • Documentation
  • Configuration Analytics
  • IT Operational Insights
  • Monitoring and alerting

Se mere på www.doccloud.nu

PowerNet

FlexCareTV er en TV-løsning udviklet specifikt til plejehjem og indeholder en række funktioner, der tilfører flere fordele for både beboerne, plejepersonalet og kommunen.

Ud over underholdnings- og informationspakker, kan løsningen sikre aflevering af beskeder og anden kommunikation til den enkelte beboer og dermed spare personalet for tid i en travl hverdag. Systemet sørger for opfølgning og bekræftelse på, at beboeren har set beskeden, så personalet ikke behøver at følge op flere gange.

Se mere på www.powernet.dk

Skolebordet

Skolebordet er hele skolen i én browser og et helt nyt, didaktisk tilbud. Flere danske kommuner er allerede i gang. Til skolestart 2015 anvendte mere end 100 skoler og 50.000 brugere Skolebordet som deres primære it-redskab til vidensdeling og samarbejde.

Læs her hvordan Sønderborg Kommune skaber værdi med didaktiske værktøjer fra Skolebordet

Contractbook

Contractbook er et simpelt værktøj, der giver dig muligheden for at underskrive og opbevare alle dine kontrakter digitalt.

Contractbook er en alt-i-en løsning, som eliminerer behovet for andre værktøjer, konsoliderer alle kontraktrelaterede opgaver og giver ro i sindet. Løsningen indeholder en skabelon-funktion, som sparer brugerne tid og som skaber en effektiv arbejdsgang. Den digitale signatur gør både dokumenterne juridisk bindende og giver en langt hurtigere underskrivningsproces. Endelig logges alle aktiviteter omkring de enkelte dokumenter.

Se mere på www.contractbook.dk

Little Beacon

Med Little Beacons MobiSolutions Server er det nemt at arbejde med data fra jeres interne it-systemer på mobile devices. Med vores adaptorer til Microsoft Dynamic Ax og Nav er integrationen nem og hurtig.

MobiSolution tilbyder en bred vifte af forretningsløsninger, ligesom det også er muligt at lave skræddersyede løsninger til din virksomhed.

Se mere på www.littlebeacon.com

Hvis du har brug for sparring eller rådgivning, er du mere end velkommen til at hive fat i os. Du kan kontakte os på på mail: lise.pedersen@atea.dk 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer