Laddar meny

Strømafbrydelser: Det lurende dødsstød til dit serverrum … Og din bundlinje

Mørklagte byer og afbrudt it-drift som følge af strømafbrydelser er heldigvis ikke hverdag i Danmark. Alligevel kan klimaforandringer og menneskelige fejl hurtigt få alvorlige konsekvenser for produktiviteten i din virksomhed.

 

Oplev Eaton på IT EXPOs infrastrukturområde, stand IN1

 

”Vi har desværre en strømafbrydelse i det indre København. Vi regner med, at der er forsyning igen om knap to timer. Cirka 7.000 kunder er berørt, og vi beklager meget de gener, som afbrydelsen forvolder.”

 

Ovenstående servicemeddelelse fra Dong Energy stammer helt tilbage fra 2012 og vidner om, at strømafbrydelser i Danmark er relativt sjældne. Derfor har langt de fleste virksomheder i dag heller ikke noget egentligt beredskab i tilfælde af strømafbrydelser. Men i kapløbet om at optimere it-infrastrukturen, glemmer virksomhederne ofte at spørge, hvad der sker med de avancerede it-applikationer, når strømmen fejler.

Voldsomt vejr slukker strømmen

Ifølge flere rapporter om klimaforandringernes negative effekt på strømforsyningsnettet verden over er det en stor fejl. I en rapport fra den amerikanske, videnskabelige klima-organisation ’Climate Central’ fastslår klima-forskere, at vejrrelaterede strømafbrydelser i USA er fordoblet siden 2003.

 

Med forbehold for direkte sammenligninger mellem den amerikanske- og den danske strømforsyningsinfrastruktur, så kan selv få strømsvigt i Danmark – et af verdens mest digitaliserede lande hvor høj tilgængelighed og uafbrudt drift er essentielle – få ganske store konsekvenser for erhvervslivet.

Markedsleder: Få en robust og intelligent strømstrategi

Derfor skal danske virksomheder – ifølge Eaton, som er en markedsledende, global virksomhed inden for forsyningssikkerhed - i dag have en robust og intelligent strategi for styring af strømmen, så de kan udnytte deres moderne it-infrastruktur fuldt ud, effektivisere og sikre kontinuerlig drift.

 

For at opnå en effektiv strategi for strømstyring skal danske virksomheder, ifølge Eaton, følge fem enkle trin:

  1. Beskytte værdifuldt it-udstyr fra strømproblemer og sikre uafbrudt drift med UPS-anlæg (nødstrømsanlæg)
  2. Fordele strøm med intelligente strømskinner (ePDU) for dermed at øge effektivitet og reducere driftsomkostninger.
  3. Organisere it-udstyr pålideligt og effektivt i rack-skabe og reducere omkostninger til køl.
  4. Styre strøm-infrastrukturen og it-udstyret gennem ét system.
  5. Vedligeholde infrastrukturen for at sikre pålidelighed og kontinuitet.

 

Oplev Eaton på IT EXPOs infrastrukturområde, stand IN1

Eaton tilbyder dig hjælp til alle fem trin med ekspertise, support og en løsningsportefølje, der kan imødekomme de fleste behov. Kom derfor forbi Eatons stand IN1 på infrastrukturområdet og få en snak om energieffektive UPS-løsninger, strømskinner, Intelligent Power software og service-løsninger. Der bliver også sat fokus på, hvordan Eaton UPS i serverrummet kan levere den højeste energieffektivitet i klassen 99% +/- med store strømbesparelser til følge.

 

< Tilbage til IT EXPO 2017

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer