Laddar meny

Mangler du kvalificerede it-konsulenter i sommerferien?

Virksomheder med tunge og komplicerede processer har ofte svært ved at opretholde den ønskede produktion hen over sommeren. I nogle tilfælde må virksomheder direkte sige nej til nye ordrer, fordi virksomhedernes højt specialiserede it-konsulenter er taget på ferie.

Hos Atea kan du sikre, at din virksomhed altid har adgang til it-konsulenter, der matcher jeres specifikke behov – også i ferieperioder med lav bemanding.

 

”Vi har en kompleks produktion, der betyder, at vi både i spidsbelastede perioder og i ferieperioder ikke bare kan hive medarbejdere ind fra gaden. Derfor har vi valgt at bruge Ateas it-konsulenter, som sikrer, at der altid er kvalificerede medarbejdere tilstede.”

Michel Friis Ghazaleh, team lead and interface specialist hos Elopak Denmark A/S

 

Ved at leje en af vores konsulenter, i en dag, en uge eller et år enten onsite eller remote, er du sikret en ekspertviden, der løbende videreuddannes, og som hele tiden holder sig ajour med det nyeste inden for it-verdenen.

Fokusér på din forretning

Vi ved, at det er en tidskrævende og omkostningstung opgave at annoncere, udvælge, ansætte, uddanne og fastholde personale til virksomhedens it-funktioner.

 

Tryghed og tillid betyder meget for os, hvilket ligger til grund for alt samarbejde. Lige så stor betydning har det, at jeres it-infrastruktur til enhver tid fungerer optimalt, og at vores konsulenter hurtigt får en forståelse for jeres forretning.

 

Samtidig har konsulenten mulighed for at trække på den brede kompetence, som vores øvrige konsulenter er i besiddelse af.

Når du lejer en konsulent hos os, sørger vi for at varetage drifts- og vedligeholdelsesop¬gaver af jeres it-infrastruktur, samt en lang række andre it-relaterede opgaver som installation, fejlretning, brugersupport m.m. Vores konsulenter indgår som en integreret del af jeres it-afdeling og it-funktioner.

Hvordan?

Du bestemmer selv hvor længe virksomheden skal bruge konsulenten, omfanget af opgaven samt hvilken konsulentprofil. Den eneste forudsætning er, at udlejningsperi¬oden planlægges på forhånd og omfanget som minimum udfylder en hel arbejdsdag per gang.

 

Vi har følgende konsulentprofiler

 

  • Helpdesken behandler de it-mæssige udfordringer, brugerne oplever i hverdagen lige fra nulstilling af password til installation af software, til remote support.

 

  • IMACD-teknikeren løser hardwareproblemer på pc- og serverplatformen, forestår klargøring af hard- og software samt opsætning af stationære og bærbare pc’er, skærme, printer etc.

 

  • Driftskonsulenten håndterer driftsrelaterede opgaver på klient- og serverplatformen, herunder fejlfinding, daglig vedligeholdelse og installation af hardware og software.

 

  • Systemkonsulenten varetager daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver på klienter, servere og it-systemer på alle niveauer i infrastrukturen samt fejlfinding, installation af klienter, servere og applikationer inden for Microsoft OS og Microsoft back-end produkter såsom Exchange, SQL, Hyper-V samt inden for Citrix, VMware, Apple m.m. Desuden kan systemkonsulenten varetage it-management opgaver som itchefrolle, rådgivning/sparring og styring af driftsrelaterede it-projekter.

Uanset hvilken konsulentprofil I vælger, er ét sikkert: Vi kan hjælpe og aflaste. Vælger I at indgå en lejeaftale med os, er I således garanteret nogle yderst kompetente konsulenter, som er certificeret indenfor markedsledende producenters produkter.

Fordele med Atea-konsulenter

• Fleksibel arbejdskraft
• Ingen lønadministration
• Ingen udgifter i forbindelse med sygdom
• Ingen udgifter til jobannoncering, ansættelsesprocedurer, uddannelse m.v.
• Dedikeret primær konsulent
• Stærkt bagland fra vores 500 konsulenter

 

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere om Ateas konsulenter, kan du kontakte os på tlf. 7025 2550 eller aessalg@atea.dk

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer