Laddar meny

Projekt Sanserum – it, der gør en forskel

Projekt Sanserum er navnet på et projekt i Atea, der har til formål at indsamle midler til at kunne designe og donere et sanse- og bevægelsesrum til børnene på specialskolen Skolen ved Nordens Plads på Frederiksberg. Projekter af denne slags er altid drevet af vores medarbejdere.

Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur og –løsninger har vi pligt til at tage et socialt ansvar. Men vores filosofi er, at vi kommer længst og gør den største forskel, når vi lader vores passionerede og dedikerede medarbejdere bestemme selv, hvordan deres arbejdsplads skal gøre en forskel i det samfund, vi er en del af.

Som it-virksomhed har vi adgang til de ressourcer, der kræves, for at kunne skabe en bedre fremtid for vores børn igennem innovativ brug af it og teknologi. Børnene er vores fremtid, så det giver mening at drive projekter, der styrker læringsfokus på it, og som med innovative løsninger i dette tilfælde kan løfte kompetencerne for børn med særlige behov.

Et sanse- og bevægelsesrum er et rum, der er designet, så lyd, lys, møbler, vægge, gulve og generelle indretning skaber en atmosfære, der stimulerer og motiverer børnene og fremmer den fysiologiske, psykologiske og didaktiske læring.

 

Rummet bliver designet af it-specialister fra Atea og Modos i samarbejde med skolens pædagoger og har som grundlæggende formål at skabe fremtidens klasseværelse ved at sætte nye standarder for ”rummet” som kommunikations- og undervisningsredskab igennem brugen af innovative it-løsninger.

Fremtidens fødestue

Skolen ved Nordens Plads - hvem er de?

Skolen ved Nordens Plads ligger på Frederiksberg og er en specialskole for børn og unge med særlige behov.

Det kan være børn med svære indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelser eller sociale og følelsesmæssige vanskeligheder.

 

Skolen er udvalgt på grund af dens fokus på og prioritering af brugen af it og teknologi i undervisningen. Senest har skolen vundet Politikens undervisningspris for deres banebrydende brug af robotteknologi.

 

Atea Network Community er Ateas cykelhold, der foruden Atea-medarbejdere består af kunder og partnere.

 

I sensommeren 2017 gennemførte gruppen et løb i Chianti i Italien med det formål at ”cykle penge ind” til sagen.

Atea Network Community er Ateas cykelhold, der foruden Atea-medarbejdere består af kunder og partnere.

Da Ateas cykelhold cyklede for sagen i Italien, var konceptet, at Atea ville donere kr. 1,- til indsamlingen for hver højdemeter medlemmerne hver tilbagelagde.

 

Det indbragte sammenlagt kr. 50.000 til projektet.

 

Her har børnene på Skolen ved Nordens Plads lavet en lille video-hilsen, hvor de siger tak for indsatsen til vores cykelhold.

 

Projekt Sanserum er et velgørende projekt, der drives af frivillige og dedikerede medarbejdere i Atea. Følgende medarbejdere bidrager til projektets fremdrift:

Medarbejderne bag Projekt Sanserum

 

Kontaktperson for projektet hos Atea, Eva Christensen, Key Account Manager – Public

Kontaktperson for projektet hos Atea

Eva Christensen

Key Account Manager – Public

eva.christensen@atea.dk

+45 3078 1720

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer