Laddar meny


Fire fokusområder, du kan opleve på IT EXPO 2018


IT EXPO er den eneste begivenhed, hvor så mange it-eksperter fra Danmark er samlet på ét sted.

I år kan de præsentere de nyeste produkter og løsninger inden for it-sikkerhed, cloud og netværk.

Desuden kan de vise, hvordan man kan optimere medarbejderens brugeroplevelse. 

 

 

cloud på it expo

Cloud

 

En cloud-strategi handler ikke om it, men om at skabe værdi for din forretning.

Det kræver ikke nogen stor søgeproces for at konstatere at producenter, rådgivere og andre meningsdannere er enige om, at fremtidens infrastruktur er hybrid. Derfor giver det ikke længere mening at debattere, om den bedste infrastrukturløsning enten ligger i virksomhedernes eget datacenter eller i en public cloud. Svaret er både og.

 

På IT EXPO kan du få indblik i, hvordan vi sammen med vores kunder og partnere forsøger at skabe muligheder og løsninger, uanset om I har løsningerne on-premise, i Ateas cloud eller i public clouds. Det er ikke one-size fits all, så processen og løsningerne skal være tilpasset dit forretningsbehov. Derfor er vores egne og vores partneres specialister klar til at hjælpe og inspirere jer.

 

 

Klient


Tilfredse, effektive og mobile medarbejdere er det ultimative mål.

I klient-universet smelter virksomhedernes og medarbejdernes behov og udfordringer sammen med it-teknologiernes muligheder. Her kan du gå i dialog med vores egne og partnernes specialister om værdiskabelse gennem bedste udnyttelse af bl.a. nye forretningsmuligheder, brugeradfærd, optimering af medarbejderes arbejdsgange hånd i hånd med sikkerhed, samt ikke mindst bedre udnyttelse af it-medarbejderes ressourcer til gavn for virksomheders innovationspotentiale.

I sammenhæng med dette, bidrager vi fra Atea med it-industriens skarpeste løsnings- og produktspecialister, som sikrer, at der er fuldt overblik over hvilke it-produkter, løsninger og koncepter er de rigtige, afhængig af hvad der ønskes opnået.

 

 

 klient på it expo

 

 

 

it-sikkerhed på it expo

It-sikkerhed


Ingen ved, hvad de cyberkriminelle finder på i morgen – har du styr på jeres it-sikkerhed?

”Disruption” er i mange tilfælde et naturligt biprodukt af den digitale udvikling – dette gælder også inden for it-sikkerhed. It-sikkerhed er ikke en statisk disciplin. Den firewall du installerer i dag kan være forældet i morgen. Derfor er alle virksomheder nødt til at gentænke it-sikkerhed som et forretningskritisk område, hvor der altid skal være fokus på central forankring, løbende vedligeholdelse, gennemsigtighed og teknologiske investeringer.

Som Nordens største it-virksomhed har vi den viden og erfaring med it-sikkerhed, der skal til, for at vi sammen kan sikre din virksomhed et stabilt fundament og de bedste betingelser for fremtidig vækst. På IT EXPO kan du få en snak med vores sikkerhedsspecialister om, hvordan du sikrer din virksomhed, samt hvad du skal være opmærksom på, fx i forhold til GDPR, ransomware og SOC (Security Operation Center).

 

Intelligent netværk


Data skal være sikre og fleksible på samme tid – det kræver et intelligent netværk.

Efterspørgslen efter fleksible, hurtige og supersikre netværksløsninger stiger. Alle døre mellem forskellige servere skal være låst bedst muligt, og kun de rette personer skal kunne se og få adgang til data.

Med et intelligent videoovervågningssystem kan vi hjælpe til at opdage mulig optakt til hærværk, vold eller anden kriminalitet. Ud over intelligente overvågningsløsninger kan du på IT EXPO også opleve andre intelligente løsninger. Mød fx BotXO; en intelligent Chatbot-platform på tværs af devices. Løsningen gør det muligt for virksomheder at håndtere mange kundehenvendelser via chatbot’en, så den personlige kontakt koncentreres om de mere komplicerede henvendelser.

 

 

 

intelligent netværk på it expo

#ateaitexpo

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer