Laddar meny


Atea Podcasts


Anders Høeg Nissen stod bag en samling højaktuelle og fremtidsorienterede podcasts, da han besøgte Atea IT EXPO i 2017.

Find ud af, hvilke teknologier - såsom biohacking - vi skal forholde os til i fremtiden.Og bliv klogere på, hvordan offentlige

og private virksomheder kan få gavn af løsninger inden for cloud, software, it-sikkerhed og client management.
Atea IT EXPO - Intro

Journalist og podcaster Anders Høeg Nissen lukker op for årets Atea IT EXPO 2017.

 


 

Atea IT EXPO - Client Management

I denne omgang skal vi se nærmere på udviklingen af det, der kaldes 'client management' og hvordan man styrer ofte ganske komplekse systemer af hardware og software-løsninger, samtidig med at det giver både forretningsmæssig og også sikkerhedsmæssig mening.

Vi skal også høre hvordan robotter og droner og VR-headset er ved at blive en del af arsenalet.

Atea IT EXPO - Biohacker

I denne episode skal vi møde en af de keynote-talere, der optrådte på årets IT EXPO, nemlig svenske Hannes Sjöblad, der kalder sig selv 'biohacker'.

Her fortæller han mere om, hvad biohacking er, og hvordan digitaliseringen tilsvarende er ved at komme helt ind på livet.

 


 

Atea IT EXPO - ISV

I denne episode skal det især handle om de mindre softwarefirmaer - de såkaldte ISV'er, Independent Software Vendors - som efterhånden er blevet et fokus for Ateas samarbejder i den afdeling der hedder Digital Business Solutions.

Udover en præsentation af afdelingen og ideen med det nye fokus på ISV'er kan man også møde to af partnerne, som deltog på IT EXPO - nemlig monitoreringsfirmaet DocCloud og Hivemined som arbejder med crowdsourcet sikkerhed bla. i StopSvindel.nu

Atea IT EXPO - The Future Is Now

I denne episode besøger vi den særlige del af expo'en som hed "The Future is Now". Her kunne man både prøve Virtual Reality, se 360-graders video og opleve droner - og så var der nogle måske lidt mere hverdags- og forretningsnære installationer, der blandt andet udforskede mulighederne i ansigtsgenkendelse og Augmented Reality.

 


 

Atea IT EXPO - Cloud

I denne episode skal det handle om infrastruktur, og mere specifikt balancen mellem egne servere, eksterne datacentre og public cloud-løsninger.

Man kan høre mere om såkaldt 'hybrid clouds' og hvordan man holder styr på sine data, og om hvad man skal være opmærksom på, hvis man som firma udforsker de hybride løsninger og gerne vil igang.

#ateaitexpo

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer