Laddar meny

Elastic Cloud Storage

Har du udfordringer med dit storage forbrug og dine omkostninger til storage? Er du gearet til ekstrem vækst? Er dit datacenter og din infrastruktur?

Tilbage

For virksomheder med behov for sikker og skalerbar data er fremtiden cloud og hybrid cloud.

 

Det sikrer virksomhedens ledelse god økonomi uden store investeringer, der hurtigt bliver forældede, og det sikrer virksomhedens medarbejdere stabil adgang 24/7.

Med hybrid cloud opbevares dele af virksomhedens data i virksomheden, mens andre dele opbevares i skyen. Med 100% cloud gør virksomheden sig uafhængig af eksisterende hardware og øger samtidig sikkerheden. Med Elastic Cloud får du præcis den løsning der matcher dine parametre bedst - og samtidig sikrer god økonomi måned efter måned.

Kontakt os

Med Elastic Cloud Storage har vi gjort det nemt at sikre, at du på den ene side kun betaler for det, du bruger, og at du på den anden side har maksimal skalerbarhed. Det hedder Pay as you go.

 

Vi tilbyder en enkel løsning med minimal administration, maksimal sikkerhed og 100% overblik.

Virksomhedens unikke, og ofte forretningskritiske, data, skal først og fremmest sikres mod udefrakommende trusler som brand og hacking. Dernæst skal back up-løsningen være både stabil og agil.

Øget mobilitet, hundredvis af apps og et stort antal enheder fordelt over virksomhedens geografiske lokationer og medarbejdernes hjem og andre eksterne arbejdspladser, stille enorme krav til datasikkerheden. Atea Elastic Cloud tilbyder maksimal sikkerhed, og vi rådgiver dig om sikker integration, sikker flytning af data og om hvordan I implementerer interne sikkerhedsforanstaltninger.

Vil du vide mere om at sikre virksomhedens data, så kontakt os.

Atea Elastic Cloud er storage på virksomhedens og dine vilkår:

  • Løsningen administreres nemt online, og giver samtidig giver adgang til information om datavækst, økonomi, forbrug og meget mere. 
  • Du betaler kun for det du bruger pr måned. Og aftalen tilpasses virksomhedens reelle behov. 
  • Du slipper for opstartsinvesteringer og aftalen er HELT uden binding.

 

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang, så kontakt os

Atea Elastic Cloud er storage på virksomhedens og dine vilkår

 Har din virksomhed et akut behov for at komme i gang med en større eller mere sikker storage? Med Atea Elastic Cloud kommer du i gang med det samme uden opstartsinvesteringer og besværlig hardware-integration. Det er Plug & Play uden binding!

 

Elastic Cloud Storage hos Atea: 1) Data placeret i danske datacentre, 2) Fast lav pris pr. GB, 3) Ingen binding, og 4) Ubegrænset skalerbarhed og hybride muligheder.

Det er din garanti for sikkerhed, know how og en gnidningsfri integration. Træk på vores viden og spørg os allerede inden du træffer beslutningen, så vi kan klæde dig på med de bedste muligheder.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer