Cloud til det offentlige

De offentlige har de samme behov som det private, og det er vores mål at sikre det offentlige de bedste cloud-løsninger, der kan være med til at effekture og udvikle it-driften.

Bliv ringet op

Digitalisering er på dagsordenen i den offentlige sektor, og er med til at stille store krav til udvikling og forandring. Det offentlige ønsker at være med helt fremme og dermed kunne inddrage de nyeste teknologier og løsninger i deres infrastruktur. 

Derfor tilstræber vi at være på de offentlige indkøbsaftaler, der giver os mulighed for at hjælpe vores kunder i den offentlige sektor ved at sikre dem let adgang til de produkter og services, de ønsker at gøre brug af.

SKI rammeaftale 02.06 Standard Software

Standard Software

Med denne rammeaftale kan alle offentlige organisationer købe standard softwareprodukter, som er kompatible med de offentlige institutioners eksisterende software inden for fire softwarekategorier.

 

SKI rammeaftale 02.19 - ASP/cloud ASP / cloud

ASP/cloud

Rammeaftalen omfatter veldefinerede serviceom­råder, som dækker flere behov inden for ASP/Cloud ydelsesområdet. Drift, forvaltning, vedlige­holdelse og support er en del af den tilbudte service og leveres samlet.

 

SKI rammeaftale 02.22 it drift

It-drift

Med den frivillige rammeaftale på it-drift (aftale 02.22) kan det offentlige købe standard it-drift, og som noget nyt indeholder aftalen også cloud-drift, som ikke tidligere har været udbudt på en rammeaftale i Danmark.

 

 

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet

Cloud Backup

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet. Vælg den backup løsning, der passer til din virksomheds behov - onsite, online eller kombineret.

 

Med Disaster Recovery som en tjeneste kan du beskytte dit VMware-baserede datacenter nemt og omkostningseffektivt i skyen

Disaster Recovery

Med Disaster Recovery som en tjeneste kan du beskytte dit VMware-baserede datacenter og dermed alle dine data i skyen - nemt og omkostningseffektivt.

 

Cloud datacenter hos Atea

Cloud datacenter hos Atea

Sammen med vores tilbundsgående forretningskendskab og markedsledende cloud-specialister, gør vi vores unikke cloud-løsning overskuelig, fleksibel og gennemsigtig.

 

René Lange
Cloud Specialist
Rene.Lange@atea.dk
Mads Kempel Sørensen
Senior Manager
mads.kempel.sorensen@atea.dk
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer