Laddar meny

Dell VRTX datacenter

Dell PowerEdge VRTX er den første integrerede it-løsning, der er specifikt udviklet til miljøer på fjernkontorer og mindre kontorer. Det er derfor vi kalder VRTX for dit "datacenter under skrivebordet".

Hent spec sheet her

Få overblik over dine udgifter, performance og flaskehalse og vælg dit fremtidige datacenter på et oplyst grundlag! Med en Live Optics-analyse skal du ikke gætte dig til, hvor ressourcekrævende en udvidelse af dit datacenter bliver.

 

Få en gratis workload-test

VRTX på 4 minutter

 

Dell PowerEdge VRTX er det nyeste skud på stammen inden for konvergeret infrastruktur. Den er designet til på baggrund af feedback fra brugere som dig, så mål, støjniveau og sikkerhed, er designet til dit kontomiljø. Hør Hope Lawrence, Enterprise Solution Expert hos Dell, fortælle mere om VRTX.

Simpelt

Simpelt

Lavt støjniveau

Lavt støjniveau

Høj sikkerhed

Høj sikkerhed

Fuldt skalerbart

Fuldt skalerbart

Implementer hurtigt VRTX for at konsolidere og administrere virksomhedens applikationer i op til fire servernoder med delt storage og integrerede netværk. VRTX passer perfekt til både fjernkontorer og afdelingskontorer i store virksomheder og organisationer samt kontorer i mindre- og mellemstore virksomheder.

  • Masser af intern kapacitet, der understøtter udvikling og vækst
  • Lavt støjniveau sikrer optimal drift uden afbrydelser i selv støjfølsomme kontormiljøer
  • Med de godkendte "frisk luft"-konfigurationer er specialkøling ikke nødvendig, selvom du slukker for aircondition uden for åbningstid
  • Standardstrømkrav som på de fleste kontorer (1100 watt eller 1600 watt vekselstrøm), så brugerne undgår omkostninger til at trække nye kabler til stærkstrøm (kræves typisk til servere og storage)
  • Frontadgang til KVM, USB, LCD-skærm og dvd-rw-drev (tilvalg)

 

Reducerede, samlede ejeromkostninger (TCO)

PowerEdge VRTX leverer en 26 % lavere TCO over fem år sammenlignet med en lokal konfiguration af towerservere og ekstern storage.

Hvis du i stedet opbevarer data og kørende applikationer i skyen, kan VRTX desuden give dig en 63,9 % lavere TCO over fem år med en tilbagebetalingsperiode på blot 13 måneder.

Med sine avancerede sikkerhedsfunktioner er VRTX et ideelt alternativ til en cloudløsning.

 

Gå ikke på kompromis med ydeevnen

VRTX anvender den nyeste PowerEdge-teknologi og de nyeste PowerEdge-funktioner med høj tilgængelighed. Derfor VRTX hjælpe dig med at:

  • Opnå hurtige responstider for applikationer
  • Køre flere applikationer med behov for ydeevne og lav ventetid og
  • Skalering til virksomhedens fremtidige vækst

 

Dell VRTX - dit datacenter under skrivebordet

VRTX-systemadministration samler alle funktioner og er derfor tidsbesparende i forhold til traditionel systemadministration og kontrol. Her er implementering, overvågning, opdatering og vedligeholdelse samlet via en browserbaseret konsol, der dækker servere, storage og netværk. Sammen med Chassis Management Controller (CMC) og Geographic View til VRTX giver Dell OpenManage dig mulighed for at holde øje med alle dine VRTX-platforme på netværket.

 

Atea er Danmarks største it-rådgiver. Det er din garanti for sikkerhed, know how og en gnidningsfri integration.

Træk på vores viden og spørg os allerede inden du træffer beslutningen, så vi kan klæde dig på med de bedste muligheder.

Få en uforpligtende analyse af virksomhedens muligheder

Kunne du tænke dig at tage en dialog om, hvordan jeres virksomhed tager næste skridt? Og vil du høre mere om Dell PowerEdge VRTX?

 

kontakt os

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer