Laddar meny

Mobile medarbejdere

Mobilitet er meget mere end devices, abonnementer og dækning. Effektiv mobilitet kræver en samlet it-løsning, der skaber overblik og kommer hele vejen rundt.

Book et møde med os

Få en skræddersyet løsning inklusive finansiering, hosting og drift samt recycling af brugte produkter.

Medarbejderens krav til mobile arbejdsredskaber er med til at nedbryde grænserne mellem private og erhvervsmæssige gøremål og medarbejdere efterspørger derfor de specialdesignede produkter, der opfylder begge krav.

Med baggrund i vores omfattende it-infrastrukturkompetence tilbyder vi rådgivning, implementering samt drift af mobile løsninger.

Det betyder, at du til enhver tid kan få adgang til kompetencer, der kan hjælpe dig med at udvikle og tilpasse løsninger, der maksimerer udbyttet og brugen af mobile enheder.

Vi kan hjælpe med at styre alle virksomhedens mobile enheder, så I kan fokusere på jeres kerneopgave. Hvad enten I prioriterer sikkerhed, administration eller applikationsstyring højest, kan vi tilbyde jer en EMM-løsning, som dækker jeres behov.

Du kan vælge en komplet ho­sted løsning, en løsning i jeres eget mil­jø eller noget midt i mellem. Vi kan administrere og servicere forskellige løsninger alt efter jeres ønsker og krav.

Vi leverer ydelser inden for bruger- og admini­strationssupport, projektledelse, systemover­vågning, servicetjek, klargøring af enheder, logistik, forsikring, finansiering mm.

mobilitet

Kan du svare ja til disse spørgsmål?

  • Har du fokus på forretningsrelaterede opgaver frem for praktiske opgaver?
  • Vil du gerne kende omkostningerne på klientmiljøet?
  • Vil du gerne have et moderne klientmiljø?
  • Ønsker du optimering og standardisering af processer?
  • Er du interesseret i et miljø- og energibevidst it-miljø?

Så er DLM Mobile noget for din virksomhed.

Vi gør det enkelt for dig

De mobile enheder leveres til din virksomhed med pre-installerede funktioner og ydelser tilpasset jeres behov. Du betaler blot en fast pris pr. enhed pr. måned. Der kan til hver en tid skrues op og ned for ydelser og funktioner i takt med jeres behov, uden at det giver dig yderligere arbejdsopgaver.

Fordelen ved Atea DLM Mobile er, at du blot skal tænke på at betale den månedlige faktura - så klarer vi resten. DLM Mobile giver således en driftsomkostning, uden initial investering. Alt er inkluderet – også opstart, analyse, projektledelse, reparationer og lignende.

Fra planlægning til drift

Derfor er Atea DLM Mobile ikke bare et produkt, men et langvarigt samarbejde, som dækker hele produktets livscyklus lige fra planlægning og valg af modeller, til indkøb, leverance og daglig drift.

Desuden sørger vi for, at udtjente enheder recycles via Ateas unikke GoitLoop-koncept – en løsning, der sikrer en effektiv og miljørigtig genanvendelse af produkterne.

Smartphone arbejde

Telefoner, support, levering, lagerstyring, lifecycle management og opretholdelse af en god klientsikkerhed - alt sammen til en fast pris per måned. Det kalder vi Atea Smartphone.

Med Atea Smartphone får du

  • Overblik over jeres mobile enheder.
  • Simpel brugerplatform.
  • Hurtig genetablering af stjålne eller tabte enheder.
  • Udrul og kontroller apps til brugerne.
  • Datasletning Remote Wipe (fx ved tyveri).

 

rammeaftaler

Som offentlig institution har du mulighed for at købe fordelagtigt telefoner og it-udstyr via en række rammeaftaler, og derved sikre en arbejdsplads, der er klar til fremtiden.

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer