Laddar meny

Globale leverancer af it

Forretningen venter ikke på it – fokusér på din kerneforretning, og lad os hjælpe din virksomhed ud i verden.

Click here to read in English

Virksomheder som Bang & Olufsen benytter sig af vores Global Deliveries Program. Det er virksomheder, der alle har taget et strategisk valg om at fokusere på deres kerneforretning og lade os håndtere den it-mæssige del af deres globale vækststrategi. Atea eksporterer it-udstyr for cirka 1 milliard kroner for at understøtte vores kunder globalt. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan understøtte din virksomheds globale strategi.

 

Vores globale leverancemodel dækker alle områder og kan derfor være en hjørnesten i din virksomheds globale it-setup. 

Når virksomheder ekspanderer globalt, er det ofte en udfordring at få it-infrastrukturen til at vokse med og få et ensartet og brugervenligt it-setup til at fungere optimalt på tværs af landegrænser. Ved at samle din virksomheds it-omkostninger centralt, kan du udnytte stordriftsfordelene ved at handle som en stor virksomhed.

 

Se handelsbetingelser her

Når forretningen ikke venter på it, stiller det krav til leverancemodellen

Præcision er afgørende, og tit kan det give mening at lade en ekstern partner tage sig af opgaven. Det åbner op for flere muligheder i forhold til fleksibilitet og skalerbarhed i it-leverancerne, det skaber gennemsigtighed og kan være med til at understøtte din virksomheds vækststrategi.

En global leverancemodel og en centralt styret it-administration kan være med til at fjerne økonomisk spild, og it kan således ende med at få en positiv indvirkning på din forretnings målsætninger.

En global leverancemodel understøtter desuden den optimale brugeroplevelse på tværs af din virksomhed. Uanset hvor i verden dine medarbejdere sidder, skal it virke, da det er en kritisk succesfaktor for produktiviteten.

Uanset din virksomheds it-behov kan vi skræddersy den optimale løsning. Alle vores samarbejdsaftaler indeholder tre grundlæggende elementer:

 

One Global IT supplier

Én global it leverandør

Én global kontrakt for hele organisationen.

One point of contact

One point of contact

For et simpelt og fleksibelt samarbejde.

Spend Management

Spend Management

Kontrol og overblik over udstyr og priser.

Med afdelinger og partnere i Asien, Amerika og Europa kan vi udnytte den lokale forsyningskæde og forretningsmodel og give din virksomhed et bedre globalt udbytte af samarbejdet med os.

 

 

 

William Demant: Pc-klienter klar til brug på bare få dage - over hele verden.

 

 

William Demant kundereference

atea globale leverancer
Søren Feldstedt
Senior Manager, Logistics & Global Deliveries
Soren.Feldstedt@atea.dk
atea globale leverancer
Jonas Kjærulf
SVP, Supply Chain Management
Jonas.Kjaerulf@atea.dk
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer