Laddar meny

Fremtidens datacenter er her - få en flyvende start

Som Nordens største it-leverandør og Danmarks eneste Lenovo Platinum Partner, er du hos Atea i de bedste hænder, når du vælger din datacenterløsning. Lenovo ThinkSystem™-servere, -storage og -netværksløsninger og ThinkAgile™- softwaredefineret infrastruktur sætter standarden for fremtidens datacenter. Løsningerne tager allerede nu højde for de behov, fremtiden byder på.

Skal vi hjælpe dig med en skræddersyet løsning, så hiv endelig fat i os på mail lenovo.datacenter@atea.dk eller tlf. +45 30 78 16 57.

Bør dit datacenter være softwaredefineret?

Det softwaredefinerede datacenter markerer næste skridt i infrastruktur og datacenter-automatiserings-arkitektur. Men at skifte til eller implementere et sådant datacenter, kan ikke anbefales til alle. Ledere og beslutningstagere må nødvendigvis først forstå, hvilken værdi der kan skabes for forretningen, de bedste use cases og ikke mindst hvilke risici, der følger med.

Bør dit datacenter være softwaredefineret? Læs Gartner-rapporten her og find ud af det

Bør dit datacenter være softwaredefineret?

Brugen af konvergeret infrastruktur som et alternativ til traditionelle indkøbs- og leveringsmodeller har været en af de vigtigste trends på markedet for udvikling af datacenter-infrastruktur. Konvergeret infrastruktur integrerer nemlig servere, storage, netværk og administration i én løsning.

International Data Corporation udpensler fordelene ved konvergeret infrastruktur. Klik her for at blive klogere på dem

Her er fremtidens datacenter

Dét, du får brug for i morgen, er allerede klar i dag!

Glem de traditionelle forestillinger om infrastruktur. Lenovos fremtidige datacenter er bygget på åbne standarder med nyskabende innovation samt de nyeste muligheder for software-definerede miljøer. Konstrueret til nem skalering, kan den tilpasse sig til skiftende arbejdsbyrder med større effektivitet og lavere TCO.

Se alt om fremtidens datacenter fra Lenovo her

Her er fremtidens datacenter

Forandring handler ikke om at imødekomme uundgåelige udfordringer i fremtiden

Det handler om at blive bedre. Det bliver du, med ThinkSystem og ThinkAgile. Men hvordan sikrer du, at dét, du implementerer i dag, ikke bliver en klods om benet i fremtiden?

Læs Lenovos e-bog om ThinkSystem og ThinkAgile

Hos Lenovo Data Center Group er holdningen til datacentre helt tydelig: Anderledes er bedre! Brug ét enkelt minut og se hvorfor i denne video.

Lenovo Alliance Partner, RedHat, fortæller hvordan ThinkSystem og ThinkAgile skaber øget agilitet, reducerede TCO og vigtigst af alt: Din tilfredshed som kunde!

Se webinaret på 12 minutter, hvor Henrik Hilfing, Data Solution Sales Specialist hos Atea, taler om Software Defined Storage med Kim Serup fra LenovoDu bliver bl.a. klogere på:

  • Hvilke trends findes i markedet inden for datacenterdesign?
  • En gennemgang af Microsofts Storage Spaces Direct (S2D)
  • Hvad består S2D af?
  • Hvorfor er Microsoft på banen med en løsning?

 

Har du brug for sparring? Kontakt os nu

Lenovos ThinkAgile SX til Microsoft Azure Stack er en integreret hybrid cloud løsning, som er klar til at blive implementeret i dit datacenter.

Lenovos høje performance kombineret med Microsofts ekspertise inden for software og cloud services betyder, at du kan få en simpel og hurtig privat eller hybrid cloud løsning.

Se videoen til venstre for flere detaljer om ThinkAgile SX for Microsoft Azure Stack eller kontakt os her for at få vejledning til den bedste løsning for din forretning.

Vi er Lenovo Platinum Partner

Vi har den højeste certificering indenfor Lenovo Datacenter i Danmark, og vil med vores specialister og datacenter evangelister være med til at understøtte den rigtige løsning til dig og din forretning. Vi tager højde for dine forretningskritiske processer, og sparrer med dig for at sikre mest muligt afkast af dine investeringer i datacenter – om den er på din lokation eller i clouden.

Vi står klar til at rådgive dig om Lenovo datacenter og hvilken værdi du og din forretning kan forvente deraf. Desuden kan vi rådgive om, hvordan din it bedst kan indgå i jeres regnskab.

 

 

Atea er Lenovo Platinum Partner

 

 

 

Kontakt os direkte, for at få sparring og råd til den bedste datacenterløsning for din virksomhed:

 

lenovo.datacenter@atea.dk / +45 30 78 16 57

 

 

Vi er Lenovo Platinum Partner

 

 

© Lenovo 2017. All rights reserved. Lenovo and the Lenovo logo are trademarks of Lenovo. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Other names and brands may be claimed as property of others.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer