Laddar meny

It-løsninger til skoler og uddannelsesinstitutioner

Vi er specialister i it-løsninger, produkter og tjenester, som gavner både elever, undervisere og øvrige medarbejdere i såvel private som offentlige institutioner. Vi sørger for it-delen, mens I kan koncentrere jer om pædagogik og læring.

Gratis magasin om it til uddannelsessektoren Tilbage

Digitalisering og brugen af informationsteknologi er ikke bare være en mulighed, men et vilkår.

Faglighed og læring styrkes, når der er gode muligheder for at arbejde digitalt. Forudsætningen er, at den digitale teknologi anvendes hensigtsmæssigt, og at udstyret er fleksibelt, rigeligt og velfungerende.

 

Tablets, smartphones, interaktive tavler, pc'er og meget anden digital teknologi har potentiale til at forbedre undervisningen og styrke læringen på landets uddannelsesinstitutioner.

 

Vi kender vi til problemstillingerne, hvad enten det drejer sig om de daglige pædagogiske eller tekniske udfordringer, eller finansieringen af udstyr.

Vi kan tilbyde værdiskabende it-løsninger lige fra hosting, netværksdesign og drift til implementering af it-udstyr, support, undervisning, service mv.

Vi har rig erfaring med at samarbejde med kommuner og uddannelsesinstitutioner om overordnede strategi- og visionsplaner, udarbejdelse af tekniske handle- og implementeringsplaner og varetagelse af daglig drift og support.

Bredt udvalg af produkter og løsninger til uddannelsessektoren

Lad os hjælpe jer videre med udvikling af digitale løsninger og være med til at skabe velfungerende digitale læringsmiljøer, så I kan koncentrere jer om den daglige undervisning. I samarbejde med verdens førende it-producenter kan vi levere det udstyr og de løsninger, der skaber værdi for jer.

 

Vi forstår de pædagogiske opgaver og udfordringer, uddannelsesinstitutionerne har, og vi har stor erfaring med, hvordan indførelse af ny teknologi til digital læring kan gøre en stor forskel.

 

grøn ipad

iPad netværk

Netværk for grundskoler i Øst-Danmark, der anvender iPads i undervisningen. Netværket mødes typisk 2-3 gange årligt i Ballerup. Du kan høre mere om aktiviteterne ved at kontakte Lars Duborg på apple@atea.dk.

 

 

Netværk og seminarer for lærere, pædagoger og ledere

For os er det vigtigt, at børn og unge oplever velfungerende digital teknologi i deres hverdag til understøttelse af undervisning og læring. Hvad enten læringen foregår i en børneinstitution, på en skole eller på en anden uddannelsesinstitution, kan vi hjælpe med, at den digitale teknologi fungerer.

 

Kompetenceudvikling af medarbejdere

Vi understøtter kompetenceudvikling af pædagoger, lærere og ledere bl.a. via gratis seminarer og konferencer, samt på kurser arrangeret af Atea Education.

 

Netværk for lærere, ledere og it-vejledere

VI faciliterer netværk for lærere, ledere og it-vejledere til pædagogisk og teknisk videndeling og erfaringsudveksling til gavn for skolens pædagogiske og digitale udvikling. Ligeledes deltager vi i lokale evalueringsprojekter, hvor en skole eller kommune ønsker at afprøve egne visioner for it og medier i undervisningen i praksis. 

Uanset alder er børn og unge i dag omgivet af digital teknologi, fra de står op, til de går i seng, og de tager digitale medier til sig som en naturlig del af deres hverdag.

 

De blander leg, læring, socialt samvær og kommunikation, så det virker motiverende i deres læringsproces – hvad enten de er 4, 14 eller 24 år. Samtidig erhverver de sig vigtige kompetencer, der forbereder dem til fremtidens samfund på den globale arena.

Derfor har pædagoger og lærere en vigtig rolle

 • De skal facilitere leg og læring
 • De skal muliggøre samarbejde og kommunikation, både i det fysiske og virtuelle univers
 • De skal differentiere undervisningen, så alle inkluderes i læringsfællesskabet
 • De skal medvirke til at børn og unges digitale dannelse styrkes

icon grøn

 

Fokusér på pædagogik og læring

Hvad enten læringen foregår i en børneinstitution, på en skole eller på en anden uddannelsesinstitution, kan vi hjælpe med til, at den digitale teknologi altid fungerer.

Vi kan efter jeres ønske levere hardware og software, forsikring, sikring og overvågning, emballering og mærkning, finansiering, support, service og drift, hjælp til styring af projekter og fokus på energioptimering, it-pædagogisk vejledning, rådgivning og kompetenceudvikling.

 

 

 

edu magasin 2017-2018

I denne 2017/18 udgave kan du bl.a. læse om:

 • SOSU-skoler takler faldende elevtal ved at investere
 • It-sikkerhed skal ikke gå ud over brugeroplevelsen
 • Digital læring skal fejlfrit ud af startblokken
 • At uddanne lærere til fremtidens digitale verden

 

Ønsker du modtage EDU-magasinet direkte i din indbakke?

Sign up til EDU-nyhedsbrevet her

Tidligere udgaver af Atea EDU

I 2016/17 udgaven kan du bl.a. læse om:

 • Multimodal undervisning i UC Lillebælt
 • Campus Vejle, der satser stort på it og eSport
 • Stort digitalt forandringsprojekt i Viby

Læs det her

I 2015/16 udgaven kan du bl.a. læse om:

 • Læring med it på Ørestad Gymnasium
 • IoT og Big Data - er du klar?
 • Chromebooks til alle elever i Jammerbugt Kommune

Læs det her

I 2014/15 udgaven kan du bl.a. læse om:

 • 5 gode råd: Undgå digitale bump
 • Digital grønspættebog: Mere udeskole med tablets
 • 3.500 lærere vælger egen computer

Læs det her

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer