1. It har ikke tid til IT

Alle har travlt, og it er ingen undtagelse – faktisk tværtimod. Undersøgelsen tegner et billede af en branche, der har så travlt, at det er svært at se ud over hverdagen.

At den digitale udvikling går stærkt, kan næppe diskuteres, og at det kan mærkes i de afdelinger, der beskæftiger sig med it, er uden for enhver tvivl. Faktisk er manglen på tid en af de ting, der i vores undersøgelse binder branchen sammen på tværs af størrelse, industri, virksomhedstype og afdeling. F.eks. fortæller it, at et år nu kun har seks måneder; længere frem kan man simpelthen ikke planlægge. Gode idéer ofres normalt på skafottet, hvis det lugter af potentiel nedetid. Der er ikke hænder nok til at løfte de udviklende projekter, man gerne ville initiere, og der er ikke tid til at holde sig orienteret om teknikkens nye muligheder.

Tre gode råd til at finde mere tid i hverdagen

  • it og strategi – er it på dagsordenen? Tænk it ind i alt, også selvom det ikke er et direkte krav. Tit er det dig som specialist, der kan være med til at skabe nytænkning.
  • Skab overblik – it er kendetegnet ved at være uoverskueligt; få administration og styring implementeret.
  • Gør året kortere: Skab agilitet i hverdagen ved at opsætte små, specifikke delmål, som kan opnås på den ’korte tid’.

Velkommen til seksmånedersåret

”Forretningen styrer it og alt andet. Vi kan ikke arbejde med årsplaner – det er for lang tid. Alt skal ske på et halvt år.”

Download rapporten 

Få den fulde rapport med alle indsigterne hér

 

 

Download rapport

info telefon grafik

Har du brug for mere information?

Vil du gerne høre mere, eller snakke om hvordan vi gør jeres it-hverdag bedre, så kontakt os.

 

 

partner logo

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer