3. It er på vej mod big business

Drift vil fortsat være i fokus, men it forventer, at driften vil spille en mere værdiskabende rolle, og at man vil blive involveret i flere forretningskritiske projekter.

Drift, oppetid og tungt prisfokus er fortsat alfa og omega for danske virksomheder. Det er også hverdagen i it-afdelingerne, hvor blikket er rettet klart mere i den retning end mod udvikling. Kun 9 % af danske it-folk angiver, at de i dag prioriterer udvikling højere end drift. Til gengæld hersker der en udpræget opfattelse af, at tingene ændrer sig inden længe. Inden for blot to år forventer it, at pris vil have flyttet sig fra at være det vigtigste parameter, når der foretages indkøb, til en mere beskeden tredjeplads.

Råd til hvordan it kommer tilbage i føresædet

  • Oplevelsen af revolution skal tilbage. Tænk på, hvordan PC’er ændrede måden, vi arbejdede på. Den følelse skal vi alle være med til at skabe.
  • Brug folk omkring dig til at få viden. It er så komplekst, at det bedste, man kan gøre, er at rådføre sig med andre og derfra skabe en løsning, som gør en forskel.

Giv mig noget vand, og jeg skal gå på det!

”It for os – det er alt. Det er ni ud af ti ting. Det er den måde, vi kan skalere på […]. Logistikken er nøglen til vores vækst, og der er it kernen.”

Download rapporten 

Få den fulde rapport med alle indsigterne hér

 

 

hent rapport

info telefon grafik

Har du brug for mere information?

Vil du gerne høre mere, eller snakke om hvordan vi gør jeres it-hverdag bedre, så kontakt os.

 

 

partner logo

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer