6. It skuffer de vigtigste kunder

Gode og effektive medarbejdere er en af de vigtigste vækstparametre i dag. Og selvom it traditionelt har været tæt på kollegerne, er der alligevel ét område, hvor it erkender, de skuffer medarbejderne.

For 20 år siden priste man sig lykkelig, hvis man var blandt de heldige medarbejdere, som virksomheden havde udstyret med en mobiltelefon på størrelse med en mursten. I dag er medarbejdertelefoner naturligvis ikke et særsyn. Men følelsen af at gå rundt med en mursten i lommen er et billede, it-folket ofte stadig genkender hos deres kolleger, og 41 % erkender, at deres udstyr ikke matcher medarbejdernes behov. Således er der kun 24 % af virksomhederne, der ikke søger nye løsninger, som giver medarbejderne større frihed til at vælge de computere og telefoner, de selv mener, gør dem til bedre medarbejdere. Så selvom 63 % stadig mener, at julefrokosten betyder mere for medarbejderne end flere valgmuligheder af devices, er det en tendens, der forventes vendt, i takt med at talentrekruttering bliver en stadig større udfordring for virksomhederne.

Sådan arbejder du med udstyr og medarbejderperformance

  • Udstyr går hånd i hånd med performance. Efter det tekniske indtog bliver flok mere og mere specialiserede, er dine folk ikke generalister, kan det være de performer bedst med udstyr de selv har fået lov til at vælge.
  • Hold dig opdateret på markedstilbud. På et tidspunkt vil talent-tiltrækning eller lignende faktorer gøre, at ledelsen vil stille krav til medarbejder løsningerne. Dér skal I være på forkant, ift. et setup der passer bedst til jer.

Effektivisering, der er til at forstå

”I øjeblikket er der meget fokus på effektivisering. Vi bringer det ned på jorden … lad os gøre noget, så brugerne bliver mere selvhjulpne.”

Download rapporten 

Få den fulde rapport med alle indsigterne hér

 

 

download rapport

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer