7. It søger spilfordeler

Når virksomheder søger it-leverandører, søger de først og fremmest et hold af dygtige rådgivere, der sætter hinanden i spil og hjælper med at forbedre kerneforretningen og kundeoplevelsen.

Spørger man en it-mand, om han ønsker at handle ét sted, er svaret et rungende JA, da kun 8 % foretrækker et større netværk af leverandører. Spørger man derimod, om de forventer at få deres hjælp og rådgivning fra én person hos leverandøren, er svaret et lige så rungende NEJ. Kun 3 % mener, at man er godt betjent med primært én rådgiver. It har brug for at samle flere af sine aktiviteter ét sted, men efterlyser en større 

kontaktflade og lettere adgang til eksperter og specialister hos leverandørerne. Men det kan være svært selv at finde de rigtige kompetencer hos leverandørerne, og det, it-manden efterspørger, er derfor en dygtig spilfordeler, der hurtigt sætter de rigtige specialister i spil. For i 2017 er tillid muligvis den mest efterspurgte it-leverance.

”Jeg vil rigtig gerne tale med eksperterne, som jeg tror kan gøre noget for min forretning – én mand kan ikke vide det hele selv.”

Download rapporten 

Få den fulde rapport med alle indsigterne hér.

 

 

download rapport

Har du brug for mere information?

Vil du gerne høre mere, eller snakke om hvordan vi gør jeres it-hverdag bedre, så kontakt os.

 

 

partner logo

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer