Laddar meny

5. It misser de lette bolde

Den, der bliver bedre til simpel drift, bliver en populær it-mand eller -kvinde. For en meget stor del af it misser en masse let værdi i en bedre basic.

71 % af it-folket mener, de har rigtig godt overblik over deres udstyr. Det kan undre. For kun 29 % synes, at finansieringsløsninger, der kan skabe fri kapital til udvikling, er interessant; 58 % synes ikke, det er vigtigt at have styr på afskrivningsværdierne. Generelt afslører it et meget begrænset fokus på de ændringer i driftssetuppet, der ellers nemt kan ses på virksomhedens resultater. I det hele taget viser undersøgelsen en hverdag med så meget hverdag, at man ikke har tid til at forbedre den. F.eks. mener 42 % af danske it-folk, at deres virksomhed er bagefter på sikkerhed, men kun 4 % er interesseret i at tale sikkerhed med deres rådgiver fra leverandørfirmaet.

Læs mere om værdien af drift af it-udstyr

  • Jeres udstyr har en kontant værdi OGSÅ når det er klar til udskiftning. Tænk derfor over hvilken model i anskaffer og udskifter udstyr efter. 
  • Læs vores guide til, hvordan man tager ejerskab over sine it-omkostninger, her: https://www.atea.dk/blog/tag-kontrol-over-it-omkostningerne/
  • Se bl.a., hvordan vi i Atea assisterer mindre virksomheder med at skabe en sikker og stabil drift via Atea Commercial Link: www.atea.dk/commercial

Der er noget galt med systemet

”Jeg bliver målt på besparelser, men jeg vil hellere købe det rigtige. Også selvom det egoistisk set er uklogt i forhold til vores bonussystem. Det er ikke et smart system.”

Download rapporten 

Få den fulde rapport med alle indsigterne hér

 

 

Har du brug for mere information?

Vil du gerne høre mere, eller snakke om hvordan vi gør jeres it-hverdag bedre, så kontakt os.

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer