Laddar meny

Hvorfor vælge Atea til jeres Microsoft Cloud?

Men valget af samarbejdspartner kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Med vores erfaring, kompetente specialister og Microsoft partner-certificeringer er I i trygge hænder fra første kontakt.

... og de fleste organisationer har som minimum en plan om at indføre en eller flere cloud-baserede løsninger. Men teknologien er stadig relativt ny, og nye muligheder dukker op hver dag.

Derfor har valget af samarbejdspartner til løsninger som Microsoft Office 365, Azure, Skype for Business, Windows 10, EMS samt Datasikkerhed & Compliance, stor betydning for projektet i jeres organisation.

 

Vi har et tæt samarbejde med Microsoft i både Danmark og globalt. Vi har en lang række certificeringer som Microsoft-partner. Særligt på Skype for Business er vi med Atea Excellence For Cloud PBX med i et eksklusivt selskab af topcertificerede partnere verden over, hvilket er værd at overveje, når jeres eksisterende telefonsystem skal erstattes af Skype for Business.

 

Kontakt os for at høre mere

Som supplement til de tekniske kompetencer, kan vi tilbyde et omfattende sæt ydelser under vores Customer Success Services program, der hjælper jer med at realisere – eller fremrykke – forretningsværdien af cloud-investeringen.

Her ses nogle af vores certificeringer på Microsoft-platformene:

 

Vi er Microsoft partner og har flere Microsoft Gold certificeringer

Garanti for kvalitet

Hos Atea har vi en standardiseret leverancemodel omkring implementering af tekniske projekter. Modellen er baseret på ”best practice” og er gennem årene videreudviklet af vores it-arkitekter, så de dækker de teknologier og entreprise-projekter, vi har gennemført de sidste 15 år.

Som udgangspunkt definerer vi to spor, hvor det forretningsmæssige spor beskriver, hvordan den enkelte leverance passer ind i de strategiske prioriteter. Det tekniske spor beskriver, hvordan vi rent faktisk løser opgaven.

Projektets elementer afdækkes altid inden igangsætning, således at der er er overblik over projektets faser og fremdrift hele vejen igennem.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer