Laddar meny

Nyheder inden for Microsoft Cloud

Det nyeste nye inden for Microsoft Cloud - det finder du her. Vi opdaterer siden løbende, så følg med og sikr, at din virksomhed altid er på de nyeste trends.

Traditionen tro har vi en kundetur til Microsoft Ignite - årets begivenhed, hvis man vil være opdateret på Microsofts strategier, planer og produkter.

 

Tilmeld dig her.

Microsoft Ignite 2018

Cognitive Computing

 

Artificial Intelligence, Machine Learning og Cognitive Computing er nogle af de nyeste trending buzzwords. Vi hører dem alle steder og løsningerne bliver implementeret i allerede eksisterende løsninger, med henblik på at optimere på mange fronter.

Målet med Cognitive Computing er at simulere menneskelige tankeprocesser i en computeriseret model og efterligne den menneskelige hjerne. Det kan argumentere på baggrund af et formål og kan interagere med mennesker på en naturlig måde. Cognitive Computing er forståelsen af den menneskelige hjerne, og hvordan den fungerer via en blanding af datalogi og kognitiv videnskab. Det betyder, at computeren kan efterligne, hvordan mennesker løser problemer og derved optimere menneskelige processer.

Se hvordan vi i samarbejde med Microsoft kan gøre kunstig intelligens nemt tilgængelig.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer