Laddar meny

Office 365

Microsoft Office 365, består af en pallette af forskellige applikationer, såkaldte workloads. Disse åbner for mange muligheder for dig og dine kolleger som brugere omkring samarbejde, produktivitet og kreativitet.

Workloads som Microsoft Teams, der er et af de nyeste, giver mulighed for et tæt samarbejde på tværs i organisationen, og med eksterne brugere.

Det betyder at man får et nemt, flydende og effektivt samarbejde hvor man har alle de informationer til rådighed, som teamet samarbejder omkring.

 

Man kan arbejde på tværs af devices, hvilket betyder at man kan arbejde, hvor man vil og når man vil. Det skyldes blandt andet at man har adgang til sine informationer/data, da de ligger i Office 365 og/eller ens One Drive for Business.

... at Skype for Business bliver en integreret del af Microsoft Teams, hvorved man stort set ikke behøver at arbejde uden for Teams (alt efter ens arbejdsopgaver).

Microsoft Teams benytter de fleste af de workloads, der findes i Office 365, herunder OneDrive, SharePoint, Skype for Business, Planner, ”Office pakken”, PowerBi samt en masse eksterne connectors.

Hos Atea har vi solid erfaring med Teams og stort fokus på at hjælpe dig i gang med Microsoft Teams og de øvrige workloads.

Foruden workloads stiller Microsoft Office 365 nye krav til det rent it-administrative, der ligger bag hele Office 365. Det er blandt andet krav til organisationen omkring compliance, governance, sikkerhed, backup med mere.

Hos Atea har vi udarbejdet målrettede workshops, der giver dig værktøjer og viden, så du og dine kolleger selv kan vedligeholde og sikre Office 365 platformen. Desuden tilbyder vi dig løbende sparring og konsulentassistance, så du altid er på forkant med udviklingen og har et sikkert Office 365 miljø.

BILLUND KOMMUNE

 

En lille kommune med sans for kvalitet

Det har været dejligt ikke at skulle ud og investere i specialudstyr. Vi har indkøbt standardudstyr til mødelokalerne, og så virkede det bare". Læs casen her

Office 365
Kim Svane Pedersen
Business Manager, øst
Office 365
Henrik Konnerup
Business Manager, vest
Skype For Business
Thomas Bosø
Business Manager, øst
Skype For Business
Lars Sørensen
Business manager, vest
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer