Spring til indhold
Tilbage til IT EXPO 2022

IT EXPO 2021 Webinarer

Vores digitale version af IT EXPO løb af stabelen d. 9. september. Programmet bød på op til 42 webinarer om emner, der strækker sig fra it-sikkerhed til IoT. Nu kan du gense dine favorit webinarer fra dagen, eller se de oplæg du gik glip af. Klik på det spor du gerne vil gense.

Digital Workplace

 

Valgfrihed booster effektivitet og arbejdsglæde

For mange medarbejdere er valgfrihed på it-udstyr et krav til virksomheden, og rigtig mange vælger Apple. Atea Mac Choice viser hvordan du sikrer valgfrihed på Mac, med stærk driftssikkerhed og fuld gennemsigthed på TCO - uanset om dine medarbejdere er på kontoret, hjemme eller på farten.

 

Windows 365 - hybrid Windows til en hybrid verden

Microsoft har lanceret Windows 365. På denne session giver vi et indblik i Windows 365, og hvilke muligheder der er med Windows som Cloud PC. På sessionen vil vi også belyse forskellen mellem de to versioner (Business og Enterprise) og give en demo af management-portalen.

 

Implementering af Zero Trust i en hybrid verden

Data brist, malware, sårbarheder er blot nogle af de udfordringer virksomhederne i dag er nød til at tage stilling til, hvis de vil undgå at blive udsat for disse.
I Citrix har sikkerhed altid været en vigtig og integreret del af det at levere en fleksibel måde for medarbejderne at arbejde på.
Hør hvordan Citrix kan hjælpe din virksomhed med at implementere Zero Trust og gøre den fleksible arbejdsplads mere sikker og endda forbedre brugeroplevelsen.

Fremtidens sikkerhedsudfordringer

Den digitale arbejdsplads er flyttet ud af kontoret og truslen fra cyberangreb er flyttet med.
Udfordringerne for virksomhederne, brugerne og sikkerhedseksperterne er derved blevet større.
Oplev hvordan Lenovos cybersikkerhedsløsninger beskytter i hele enhedens levetid, hvor end den måtte befinde sig.

ENG) Many employees will still work from home. Is your IT Security Strategy adapted?

With 68% of the Enterprises being attacked in the past two years, IT Security breaches are becoming daily news. The Endpoint is often the weakest link. The level of security needs to be increased and IT management needs to know what is happening on their endpoints.
In this update, the HP Services team will inform you about the value of HP Wolf Security.

Trends & Directions på Software Defined Infrastructure

Vi kigger på trends i markedet for hybride cloud-integrationer og hvorledes Lenovo rådgiver kunderne på bedste måde omkring åbne standarder. Vi kommer omkring de mest efterspurgte hybride løsninger i markedet i relation til Public Cloud services, såsom Nutanix, VMware og Microsoft.

Den hybride arbejdsplads – er du klar?

Den hybride virkelighed rammer alle virksomheder, nu hvor medarbejderne delvist vender retur til kontorerne samtidig med, at de ofte vil arbejde hjemmefra. Studier viser, at langt de fleste møder fremadrettet, vil have minimum én virtuel deltager. Det stiller nye krav til organisationerne, og her er de færreste klar til at understøtte en hybrid arbejdsstyrke i fuldt omfang.
Med Ciscos hybride arbejdsløsninger kan du komme langt, og vi vil på denne session give et indblik i, hvordan du skaber en fleksibel, inkluderende og sikker hybrid arbejdsplads.

Tag hånd om CO2-udledningen

Interessen for klimaregnskaber og sustainability-målinger er steget markant med vedtagelsen af Klimaloven. Men det kan være en jungle at finde rundt i de mange standarder, og spørgsmålene kan være mange. Hvor starter man? Hvilke data er relevante, og hvordan kommunikeres det? Vi giver vores bud på, hvordan I kan få styr på jeres fodaftryk, samt hvilke redskaber der kan benyttes.

 

Hybrid Platforms

 

  Få kontrollen tilbage!

Flere og flere infrastrukturafdelinger bliver mødt med et krav om at kunne håndtere containers og kubernetesmiljøer. Fremtidens applikationer bliver leveret som containers og udviklingsmiløjerne bliver større og mere komplekse. Som leverandør af infrastruktur til forretningen, er I nødt til at forholde jer til at kunne levere kubernetesservices til udvikling af forretningen. Som den mest brugte infrastrukturplatform er vSphere 7 bygget til at håndtere kubernetes. Med VMware Tanzu indbygget i vSphere-koden, bliver det nemmere at få kontrollen tilbage, ikke bare på VM's, men også med containers.

 

Netværket ser alt

Hvordan får du proaktiv viden om dine applikationer og om brugeroplevelserne på dit netværk? Kom og hør hvordan du opnår begge mål - hvad enten du anvender applikationer i skyen eller har disse kørende i eget miljø. Se også hvordan dette kan enables med DNA-Center og Cisco-udstyr i netværket.

 

 

Sådan overlever du et ransomware-angreb med IBM all-flash storage

IBM har i flere år leveret en særdeles effektiv mainframe-storage løsning, som sikrer, at vores kunder kommer hurtigt i luften igen efter et ransomware-angreb. Nu er løsningen, som hedder Safeguarded Copy, også tilgængelig på vores mindre all-flash storageløsninger FS5200, FS7200 og FS9200 som en del af den medfølgende standard-software.
Webinaret forklarer, hvordan Safeguarded Copy virker, og hvordan det hjælper IBM's kunder til at overleve et ransomware-angreb.

 

Slip data fri og skab værdi for forretningen!

HPE har sat et nyt paradigme inden for data- og infrastrukturstyring. De fleste organisationer ønsker at accelerere deres digitale transformation, men begrænses af data- og infrastrukturkompleksitet. Kludetæppet af hardware og software, bundet sammen af manuelle processer og organisatoriske siloer, ender i en kaskade af fragmentering og ineffektivitet for mange organisationer.
Det er på tide at få det fikset. HPE’s vision om Unified DataOps introducerer en helt ny dataoplevelse ved at kombinere data-centreret automatisering med cloud-native og AI drevet administration. Er det svært at få en ”Cloud First”-strategi implementeret er det sikkert Unified DataOps der mangler.

 

Overblikket over dine muligheder med hyper konvergeret datacenter i en Hybrid verden

I denne session giver vi dig overblikket over de forskellige løsninger til det hybride datacenter. Vi har løsninger og produkter til kunder der kører vmware (VxRail) og til kunder der ikke ønsker at køre vmware (fx PowerFlex). Det er nemlig absolut muligt at køre hyper konvergeret på flere platforme, og hos Dell Technologies arbejder vi tæt sammen med de store public cloud leverandører, samt vmware for at kunne tilbyde kunderne de bedst integrerede løsninger, on- og off-premise.
Carsten leder dig igennem dagens session og du kan altid kontakte os og atea for en personlig gennemgang af dine muligheder. Vi tager naturligvis udgangspunkt i din egen strategi omkring måden at køre et datacenter på.

 

Fra Aruba Edge til Cloud - derfor har du brug for et samlet netværk

Netværk vil fortsat spille en central rolle i at levere nye digitale oplevelser til kunder, medarbejdere og gæster. Men øget netværkskompleksitet, ældning af hardware, en mangelfuld it driftsoplevelse og stigende TCO er en stopklods for mange virksomheder. Et samlet, højtydende netværk baseret på en fælles arkitektur, der spænder over kablet, trådløst og WAN-på tværs af filialer, distancearbejder- og datacenterlokationer - alt sammen administreret fra et enkelt kontrolpunkt - kan forenkle it-driften og reducere omkostningerne.

 

Information Management

 

Power til folket – Byg din egen digitale assistent

Power Platformen på 18 minutter!

Oplev hvordan du hurtigt kan komme med på automatiseringstoget og giv dine medarbejdere troen på, at de også kan bidrage til digitaliseringen.

 

AI, droner og sensorer = prædiktivt vedligehold

Droner og kunstig intelligens er i dag fast inventar på Storebæltsbroen, hvor de hjælper Sund & Bælt med vedligeholdelsen af den 18 kilometer lange bro. Find ud af hvordan droner og AI kan forlænge alle konstruktioners levetid.

 

 

Kunstig Intelligens: Opfattelse og markedsmodeller

Styrk din opfattelse af- og begrebsforståelse inden for kunstig intelligens. Sammen relaterer vi den 'hypede' og uspecifikke terminologi "AI" til konkret markedsrelevans. Vi zoomer desuden yderligere ind på forskellige typer af AI, samt hvordan AI fintunes i netop din virksomhed.

 

 

Azure Dataplatform

Vil du have bragt dine data til live? Så får du her muligheden for at se, hvordan du med Azure Dataplatformen kan få dine data bragt til live indenfor en uge!
Vi vil gennemgå end-to-end, hvordan data fra datakilder som IoT-sensorer, forretningsdata mm. kan visualiseres i PowerBI samt hvordan de opbevares sikkert i Azure DataLake til videre behandling.

 

Smart Building

Vi viser dig, hvordan løsninger inden for intelligente bygninger øger produktiviteten hos medarbejderen, sikrer en mere rentabel drift af bygningen, samt medvirker til den bæredygtige dagsorden.

 

 

Atea Minimum Viable Product: Jumpstart Data, IoT and AI solutions

Innovationsprojekter kræver erfaring og struktur, når vil skal skabe resultater, alt imens det skal være muligt at producere. Med kompetencer og erfaring inden for komplekse it-projekter har Atea udviklet et service design-forløb, der sikrer, at vi altid har dine behov som kunde i fokus. Vores løsninger er ikke baseret på antagelser, men på fakta - og vigtigst af alt: Vores fokus sikrer, at dit projekt lykkes.

 

Industrial grade IoT/OT

Vær med, når vi introducerer Cisco Cybervision - en enterprise skaleret løsning til OT-markedet. Cisco Cybervision sikrer, at fremtidens netværk understøtter de stigende krav til virksomhedens produktionslinjer.
Samtidig giver løsningen forretningsmæssig visibilitet, dataindsigt og sikkerhed, som er afgørende, når vi implementerer sensorer eller sammenkobler systemer til industriel styring og overvågning
1. Intro – IT/OT Challenges
2. Visibilitet og sikkerhed i OT netværk
3. Kundecase
4. Dataopsamling og databehndling (EI + plus Atea Cloud løsning)
5. Opsummering

 

Managed Services

 

Det grønne datacenter - få styr på livscyklus og it-strategi

Hvad gør du, når dit datacenterudstyr skal pensioneres? Genanvendelse og genbrug er nøgleord, når virksomheder forsøger at bidrage til vores fælles klimamål. Men hvordan gør man og hvem kan hjælpe?
På dette webinar stiller Atea Datacenter skarpt på det grønne datacenter og nogle af de oversete elementer i en grøn it-strategi - herunder datacenterudstyrets livscyklus.

 

Hvordan er mine Azure-ressourcer beskyttet?

Styrk din praktiske viden om, hvordan Azure-ressourcer beskyttes, samt hvilke begrænsninger og risici virksomheder bør indtænke i den generelle backup strategi.
På dette webinar fokuserer vi også på, hvordan Atea kan hjælpe dig med at opnå den fornødne indsigt og et tilfredsstillende sikkerhedsniveau.

 

 

Avanceret netværks-segmentering gjort simpel

Demonstration i Ateas lab af Ciscos DNA Center baserede automatiserede netværk på Campus med fokus på det fuldt automatiserede Software Defined Access (SDA) med simpel, overskuelig konfiguration og automatisk og pålidelig udrulning af to niveau netværks-segmentering.
Vi demonstrerer udrulning af en SDA switch og hvorledes Campus to niveau netværks-segmenteringen overføres over Ciscos Software Defined WAN mellem lokationer, resulterende i en sammenhængende avanceret sikkerhedsløsning for virksomheden.

Pensionsselskab sikrer indsigt og compliance med Data Warehouse i Microsoft Azure

Oplev hvordan AkademikerPension, en stærkt reguleret finansvirksomhed, skaber indsigt til ledelsen, compliance ift. myndigheder, og opnår sikkerhed, enkelhed og skalering med Data Warehouse i Microsoft Azure.
 

Intelligente løsninger & analyse fra Atea Connect

Hør hvordan Atea Connect kan udføre og implementere intelligente løsninger til dynamisk markedsføring på eksempelvis facadevinduer via intelligent TV-overvågningsanalyse.
På webseminaret vil der også blive præsenteret nye intelligente sikringsløsninger.

 

Giv jeres brugere et godt liv

 

Public

 

Digitale Kompetencer for ledelsen

Digitale kompetencer i hele organisationen er blevet en nødvendighed for at indfri målsætningen om mere fleksibilitet i hverdagen for medarbejder og borgere, når det handler om hverdagsimplementering af velfærdsteknologi. Ambassadørerne skal ikke længere findes blandt få udførende af kerneydelserne til borgerne, men hos alle medarbejdere, pårørende og ikke mindst ledelsen. Hvor mange har ikke oplevet et digitaliseringsprojekt som ikke blev en succes fordi det ikke var forankret i ledelsen?
Hør om hvordan ledelsen kan modne deres digitale kompetencer.

 

Ateas velfærdsteknologiske markedsplads

Træt af velfærdsprojekter i en silo, hvor det ene velfærdsprojekt afskærer borgere fordi de afprøver et andet velfærdsprojekt? Atea’s velfærdsteknologiske markedsplads stiller mange velfærdsløsninger til rådighed for organisationen, så de kan fokusere på deres digitale kompetencer og at identificere behov hos den enkelte borger. F.eks. at borger #1 benytter skærmbesøg til medicinsortering, mens borger #2 er mindre kognitivt stærk og derfor skal benytte en dedikeret løsning til medicinhåndtering.
Hør om hvordan I nemt kan udrulle flere forskellige velfærdsløsninger til samme borger.

 

Outsourcing i det offentlige

Bliver du også mødt af krav om bedre borgerbetjening, øget tilgængelighed samt 24/7 drift? Og har du udfordringer med en teknologiudvikling, der aldrig stopper, GDPR og sikkerhed, Schrems II dommen og med at fastholde og rekruttere de rette kompetencer?
Ovenstående udfordringer er blot nogle af årsagerne til, at vi oplever et stigende antal forespørgsler omkring hel- eller delvis outsourcing i det offentlige.
Oplev hvad du kan forvente af udviklingen de kommende år?

 

 

Strategisk skoleudvikling og Apple

Vi skal forvente mere af skole-it i dag - det er ikke nok at sætte strøm til bogen. Der bør ligge pædagogiske tanker bag, hvordan og hvornår it skal anvendes i undervisningen. Får I nok ud af jeres devices? Har I en samlet plan for kompetenceudvikling? Taler jeres it-strategi sammen med jeres pædagogiske visioner?

 

 

Et godt partnerskab

I en verden hvor digitaliseringen buldrer af sted og it-landskabet bliver mere komplekst, har vores virksomheder i stigende grad behov for partnerskaber. Virksomhederne kigger ind i en umulig opgave med hensyn til drift, support og udvikling. Den seneste tid har vist vigtigheden af en velfungerende kommunikationsinfrastruktur, hvor funktionalitet, tilgængelighed og sikker drift er i fokus. Hvis løsningerne ikke fungerer optimalt, kan det aflæses direkte på borger- og medarbejdertilfredsheden.
Paneldebat med fokus på service, drift og vedligehold. Der tages udgangspunkt i Covid-19 erfaringer inden for kommunikation, møderum, videokonferencer og meget mere.

 

 

Undgå budgetoverskridelser med Atea Consulting

Hos Atea har vi mere end 400 it-konsulenter, der arbejder over hele landet med levering af alle typer af service- og supportydelser. Derudover har vi underleverandører, så vi kan hjælpe jer med konsulenter indenfor alle områder.
Vi fortæller om vores konsulentområde og om, hvordan I med fordel kan samle jeres konsulentindkøb, og dermed opnå faste priser, budgetsikkerhed og en væsentlig besparelse på jeres konsulentindkøb, samtidig med at I overholder udbudspligten.

Security

 

Lad Atea klare overvågningen af din sikkerhedssoftware

Hver dag sker sikkerhedsevents, som kunne være afværget, hvis virksomhederne havde haft en aktiv overvågning.
I mange tilfælde har virksomheder ikke fokus på overvågning og vedligehold af disse løsninger, men fokus på driftsopgaver.
Derfor har Atea lavet en service, som varetager disse opgaver og adviserer dig, når du bør gøre noget aktivt.

 

SASE - fremtidens cloud-sikkerhed

Begrebet; Secure Access Service Edge (SASE) blev introduceret af Gartner i 2019 for at beskrive en ny tilgang til netværk og sikkerhed.
Få her en fokuseret introduktion til SASE-modellen, der konsoliderer netværks- og sikkerhedsfunktioner - traditionelt leveret i siled point-løsninger - i et enkelt, integreret cloud-tilbud som en service med ende-til-slut-observerbarhed.

 

Fra trusselsbilleder til effektive værtøjer

Vi tager udgangspunkt i VMwares seneste Trusselrapport ”Nordics Security Insights 2021” og oversætter trusselsbilledet til praktiske værktøjer og procedurer, der samtidig drager nytte af din eksisterende infrastruktur.
VMware og Atea drøfter i en paneldebat det aktuelle trusselsbillede og giver dig effektive værktøjer og metoder til, hvordan du beskytter dig i dit VMware-miljø med den indbyggede sikkerhed fra VMware Carbon Black.

Lad Atea være din vagthund

Atea Security Operations Center (SOC) er klar til at drive sikkerheden i din virksomhed, så du kan fokusere på din kerneforretning.
Vores sikkerhedseksperter overvåger alarmer i dit miljø, mens du sover. Tilmeld dig dette webinar og hør hvilken værdi Atea Managed Security Services kan tilføre din forretning.

Undgå at gøre dine priviligerede brugere til en sikkerhedsrisiko

Et it-sikkerhedsmæssigt ømt punkt for mange virksomheder er ofte de adgange, der gives til eksterne leverandører, som mange organisationer i stigende grad er afhængige af. Dette webinar giver dig en hands on introduktion til, hvordan du håndterer denne sikkerhedsrisiko.

Giv din organisation strategisk fokus på IoT-sikkerhed, zero-trust og supply-chain angreb

Hos Palo Alto Networks ser vi mange kunder udsat for angreb - heriblandt supply-chain angreb og angreb på IoT-enheder. En måde at beskytte sig på er at implemetere en zero-trust strategi, hvor hele infrastrukturen støtter op omkring strategien og inkluderer endpoints, applikationer, IoT-enheder, netværket, servere, firewalls og cloud-infrastrukturen.
Palo Alto Networks går forrest, når det handler om at implementere en Zero-Trust strategi - end-to-end i jeres infrastruktur og tegner i denne video et billede af vores bud på, hvordan it-sikkerhed kan håndteres. Er du klar til at blive inspireret til at håndtere sikkerhed på en anderledes måde?

Beskyttelse imod ransomware – fastlæg udgangspunktet og design et effektivt forsvar

En af de største trusler i øjeblikket er Ransomware. I takt med de cyberkriminelle bliver dygtigere og mere effektive, stiger bekymringerne hos de danske virksomheder; er deres nuværende forsvar effektivt nok til både at forhindre, opdage og mitigere et ransomware angreb.

Ateas sikkerhedseksperter kommer med gode råd og stiller skarpt på, hvordan du kommer i gang med at opbygge et effektivt forsvar mod ransomware.

Tilbage til IT EXPO 2022