Spring til indhold
Tilbage til IT EXPO

IT EXPO 2021

Se eller gense alle Atea Inspire sessioner samt alle webinarer fra årets IT EXPO 2021

Den Hybride Virkelighed

I den digitale transformation er behovet for hybride løsninger ikke længere et fremtidigt slutmål. Det er et her-og-nu vilkår, der definerer, hvor hurtigt mennesker og organisationer vokser og profiterer i den nye, uforudsigelige æra på bagsiden af corona. Men hvor gode er danske virksomheder til at omfavne den hybride virkelighed?

Den Hybride Organisation

I denne paneldebat kigger paneldeltagerne på konsekvenserne for ledere, medarbejdere og virksomheder, når den hybride virkelighed bliver et grundvilkår. Oplev HR-direktør i Atea, Annette Otto, Tanya Helene Christensen, strategiansvarlig i Microsoft Danmark og Lise Dahl Arvedsen, PhD og ekstern lektor på CBS sætte fokus på den højaktuelle hybride kampplads.

Atea Inspire: Danmark på det teknologiske verdenskort​

Robotterne kommer – og får Danmark til at stå stærkere

 

Vær med, når PhD og stifter af virksomheden BrainBotics kaster lys over, hvorfor danske virksomheder er førende inden for robotteknologi, og hvorfor udviklingen de næste år kommer til at vende op og ned på organisationer og samfundsstrukturer over hele verden. ​

Dansk tech startup revolutionerer dine investeringsmuligheder

 

Den nye danske investeringsplatform ’The Many’ gør det let at komme i gang med at investere i fast ejendom. Hemmeligheden bag det succesrige tech-eventyr er digitaliserede og automatiserede processer, der kræver så få menneskehænder som muligt. Næste skridt er investeringer i bæredygtig energi. Mød David Svante, CEO i The Many, og bliv klogere på den unikke danske platform, der vil demokratisere investerings-miljøet.

Webinarer

Live kunst i Virtual Reality

Tidligere i år blev et digitalt kunstværk solgt for 430 millioner kr.! Se med når VR-kunstner Anastasia Frank viser, hvordan krypto-kunst bliver skabt i realtid og hør mere om de digitale kunstværker, der kommer til at pryde væggene hos dine børn og børnebørn.

 

 

VR

Tilbage til IT EXPO
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer