Spring til indhold
Tilbage til Cloud

Test din it-infrastruktur gratis med Dell Live Optics

Find besparelser i it-infrastrukturen med vores gratis og uforpligtende sundhedstjek.

Er du gearet til fremtiden?

Der kan nemt opstå huller i virksomhedens eksisterende it-infrastruktur. Derfor skal infrastrukturen være gearet til at takle virksomhedens fremtidige udfordringer. I modsat fald kan det gå ud over virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

 

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne og fremtidssikret it-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde en #GetModern infrastruktur-analyse i samarbejde med Dell EMC - helt gratis og uforpligtende.

Et eksempel fra virkeligheden

52% reduktion af energiomkostninger

52% reduktion af energiomkostninger

 

63% hurtigere responstid

63% hurtigere responstid

67% reduktion af den fysiske rackplads

67% reduktion af den fysiske rackplads

 

Næsten 50% reduktion af behovet for storage-kapacitet

Næsten 50% reduktion af behovet for storage-kapacitet

13 gange bedre performance generelt

13 gange bedre performance generelt

Hvad er en #GetModern infrastruktur-analyse helt præcist?

 

Analysen giver et overbliksbillede over, hvor der er huller i din it-infrastruktur. En analyse baseret på performance på flere hundrede parametre inden for storage, netværk og servere viser, hvor du kan hente væsentlige besparelser og optimeringspotentialer i din it-infrastruktur.

 

Dine nuværende performancedata og driftsomkostninger sammenlignes med det, du kan opnå ved at opgradere helt eller delvist til en moderne infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra Dell EMC.

 

Besparelses- og optimeringspotentialet synliggøres i en rapport tilpasset din virksomhed, der også viser, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

 

Hvad er en #GetModern Infrastructure-vurdering helt præcist?

Hvordan foregår det i praksis?

 

 

En #GetModern infrastruktur-analyse foretages af Ateas ekspertteam på vegne af Dell EMC. Det er faktisk ret nemt: Værktøjet Live Optics, som er udviklet af Dell EMC, installeres og indsamler og analyserer metadata med fokus på belastning i hele infrastrukturen.

Efter 1-7 dage sammenfattes de indsamlede data i en rapport, der synliggør besparelses- og optimeringspotentialet inden for hastighed, svartider, driftssikkerhed, strømforbrug m.m. Værktøjet virker på al hardware, og du behøver ikke have Dell EMC i forvejen.

Tilbage til Cloud