Spring til indhold
Tilbage til Cloud

Hvad betyder data-backup for dine kunder?

Tab af kritiske data er både ødelæggende for dit forretningsgrundlag og troværdighed udadtil. Derfor fremtidssikrer et stigende antal virksomheder sig med backup-løsninger fra Atea.

Danske virksomheder mister data hver dag – enten pga. hardware-nedbrud eller udefrakommende forstyrrelser i form af hacker-angreb o.l. Men mens data-tab er new normal, er der anderledes stor forskel på virksomhedernes backup-beredskab.

Har du fx helt styr på om alle dine - og dermed kundernes - data i skyen er omfattet af backup-beredskabet? Og hvor lang tid kan din forretning tåle at leve uden adgang til data, mens it-afdelingen kæmper for at gendanne det tabte?

Netop her kommer Ateas backup-løsninger i spil.

Uanset om dine forretningskritiske data ligger on-premise, i skyen eller på hybride platforme hjælper vi dig med at sikre virksomhedens mest værdifulde informationer. Med vores skræddersyede backup-løsninger er du sikker på, at din forretning og dine kunder bliver generet mindst muligt - selv ved større it-nedbrud.

Vi er klar over, at det kræver tillid at betro andre sine forretningskritiske data. Vi er Skandinaviens største backup-leverandør. I Danmark beskytter vi over 40.000 klienter, med data på over 200 petabyte, så vi er godt rustet til også at tage ansvaret for dine data. Fordi vi ved, at pålidelig og velfungerende data-backup både er forretningens hukommelse og livsforsikring.

 

Backup beskytter guldet i din virksomhed

Hvorfor Atea som backup-partner?

 

cloud

Pioner på backup-services
- 
etableret i 2001.

 

security

Erfaring med beskyttelse af over 40.000 klienter / +200 petabyte data.

 

service

Backup-service til både private og offentlige kunder​.

 

support

Sikre danske datacentre inkl. dansk 2. level support​.

 

specialister

Over 30 dedikerede specialister i DK på backup alene.

 

ISO

ISO-certificerede og revisions godkendte løsninger.

datacenter

 

Certificeret konsulentassistance

For at sikre dig den bedst mulige løsning tilbyder Atea dedikerede og certificerede konsulenter, der er dybt specialiserede og meget erfarne i implementering, test og opbygningen af backup- og recovery-strategier.

  • Onsite implementering af nye kunder og installationer
  • Løbende udvidelser eller opdateringer af strategien
  • Validering og dokumentation af gældende opsætning 
  • Hjælp til afvikling af komplette system restore tests

mand i datacenter

 

Daglig driftsstøtte og 24/7 support

Backup-servicen giver dig fuld adgang til at udnytte ​​de mange rapporteringsfaciliteter, som er indbygget i softwaren. Til forenklet overvågning, leverer Atea ligeledes adgang til vores egenudviklede Backup Service Webportal, der giver et simplificeret grafisk overblik af det gældende serviceniveau.

Som en vigtig del af servicen fortager Ateas driftsstøttepersonale en daglig gennemgang af alle backup- og synkroniseringsjob. Såfremt fejl observeres, tager vi på eget initiativ direkte kontakt til dig, for at assistere med fejlsøgning og korrektion. Yderligere sidder vi naturligvis også altid klar til at levere generel support via både email og telefon, samt hjælper med kritiske restores 24/7 uden ekstra beregning.

”Som fødevarevirksomhed skal vi som et led i vores sustainability-forpligtigelser altid kunne dokumentere alle led i vores produktion. Med vores hybride backup kan vi løbende bygge mere skalérbarhed ind i løsningen Det sikrer, at data altid er online og tilgængelige.”

Vores udvalgte backup-partnere

 

IBM

 

VEEAM

 

Commvault

 

Microsoft

Tilbage til Cloud