Spring til indhold
Tilbage til Remote Backup

Hybrid Backup Service​ - målrettet din infrastruktur

Vi benytter den førende backup-software teknologi

 

 

 

 

Med en Hybrid Backup Service fra Atea har du til enhver tid en lokal version af dit seneste backup i egne hænder. Derudover får du også en synkroniseret backup til Ateas datacentre.


Vi sørger for, at dine data er placeret i to kopier på to fysisk adskilte lokationer. Det sikrer redundant og synkroniseret dataopbevaring af alle dine backup-sikkerhedskopier og løsningsindstillinger.

Vi benytter den førende backup-software teknologi

 

Denne kapacitetsbaserede backup-service gør brug af moderne data deduplication teknologier, der gør det muligt for dig, med mindst muligt netværks- og storage forbrug, at opbygge langsigtede data-retention strategier. Backup-løsningen leveres fra Atea - komplet med alt software, hardware og cloud-kapacitet, inklusiv daglig monitorering, driftsstøtte og support. Det sikrer dig minimal administration. 

Alle produktionsdata beskyttes via purpose-built-backup-appliances (PBBA), som leveres og vedligeholdes af Atea. Disse backup appliances placeres
onsite hos dig og er fuldt konfigureret med den nødvendige processorkraft og diskbaserede backup-kapacitet.

Derfor kan løsningen håndtere den it-infrastruktur, som din backup-strategi skal beskytte. Yderligere inkluderer denne service tilknytning til et sikkert, eksternt cloud-storage miljø, som benyttes til ekstern sikkerheds-replikering af alle primære backup datakopier og indstillinger. Dette er med til sikre, at du altid har adgang til alle dine backup-data kopier, uanset om der skulle opstå fejl på onsite backup-server hardware, eller hvis du skulle blive udsat for lokationsbaserede problemer som brand, oversvømmelse, terror eller andre ondsindede handlinger.

hybrid backup

Du kan bl.a. tage backup og recovery af:​

 

filer

Enkelte filer eller mapper.

 

online databaser

Online databaser og applikationer.

 

email

Email-brugere, kalendere og kontakter.

 

virtuel maskine

Virtuelle maskiner eller hele datastores.

 

dataset

Komplette filsystemer samt operativsystemer.

 

backup data

Datasets i public cloud services.

 

 

 

commvault logo

Tilbage til Remote Backup