Spring til indhold
Tilbage til Remote Backup

Private Backup Service

Denne service giver dig alle fordelene ved at have en lokal backup-løsning for hurtigst mulig backup og recovery - i samspil med alle fordelene ved at benytte sig af en forbrugsbaseret backup-service. Denne løsningsmodel indeholder alle nødvendige komponenter og driftsstøttefunktioner, der kræves for at sikre en sikker og effektiv backup-strategi, hvis data ikke må forlade din virksomhedslokation(er), eller internetforbindelsen ikke supporterer eksterne services.

backup

Førende backup-software teknologi

Fundamentet i løsningen er den førende data management software fra CommVault, som tilbyder branchens bredeste og dybeste enterprise-grade backup og recovery integrationer, og som samtidig inkluderer aktiv software-aftale vedligehold, således at fremtidige kompatibiliteter garanteres

Vi tilbyder bl.a. backup og recovery af:

  • Enkelte filer eller udvalgte mapper
  • Email-brugere, kalendere og kontakter
  • Komplette, fysiske operativsystemer
  • Online databaser og applikationer
  • Virtuelle maskiner eller hele datastores
  • Indbyggede storagesystem snapshots
  • Datasets boende i public cloud services

Dedikeret onsite backup-appliance udstyr 

 

Vores kapacitetsbaserede backup-service gør brug af moderne data deduplication teknologier, der gør det muligt for kunden, med mindst muligt storage forbrug, at opbygge langsigtede retention strategier. Denne type teknologi kopierer, replikkerer og opbevarer kun de helt unikke datasegmenter.

Alt produktionsdata beskyttes via purpose-built-backup-appliances (PBBA), som leveres og vedligeholdes af Atea. Disse backup appliances placeres onsite hos dig og er fuldt konfigurerede med den nødvendige processorkraft og diskbaserede backup-kapacitet, der er nødvendig for at håndtere den it-infrastruktur, som din backup-strategi ønsker at beskytte.

backup

Certificeret konsulentassistance

 

For at sikre vores kunder den bedst mulige løsning tilbyder Atea dedikerede og certificerede konsulenter, der er dybt specialiserede og meget erfarne i implementering, test og opbygningen af backup- og recovery-strategier.

backup

Onsite implementering af nye kunder og installationer

startegi

Løbende udvidelser eller opdateringer af strategien

doc

Validering og dokumentation af gældende opsætning 

tests

Hjælp til afvikling af komplette system restore tests

Daglig driftsstøtte og 24/7 restore support

 

Backup servicen giver kunden fuld adgang til at udnytte ​​de mange rapporteringsfaciliteter, som er indbygget i softwaren. Til forenklet overvågning leverer Atea ligeledes adgang til vores egenudviklede Backup Service Webportal, der giver et simplificeret, grafisk overblik af det gældende serviceniveau.

Som en vigtig del af servicen, fortager Ateas driftsstøttepersonale en daglig gennemgang af alle backup- og synkroniserings jobs. Og såfremt fejl opserveres, tager vi på eget initiativ direkte kontakt til dig, for at assistere med fejlsøgning og korrektion. Yderligere sidder vi naturligvis også altid klar til at levere generel support via både email og telefon samt hjælper med kritiske restores 24/7 uden ekstra beregning.

 

support

Tilbage til Remote Backup