Spring til indhold
Tilbage til Remote Backup

Remote Backup Service – sikkerhed med forretningsværdi

Lad os stå for din backup, så du kan fokusere på de opgaver, der giver mest værdi for din virksomhed.

 

Drift eller forretningsudvikling?

 

Med Ateas remote backup-løsning behøver din it-afdeling ikke bekymre sig om servicevinduer og nedetid. I stedet kan du sætte din it-afdeling i centrum for forretningsudvikling, samtidig med at du på væsentlige parametre styrker din data-sikkerhed.

Remote backup kræver ikke dedikeret hardware i dit datacenter - kun opsætning af klient-software. Resultatet er en nem, robust og yderst skalerbar, cloudbaseret backup-platform - direkte ud af vores danske datacenter

Dermed kan du fortsat fokusere på de opgaver, der giver mest værdi for din virksomhed og lade os stå for din sikkerhed.

 

Førende backup-software teknologi fra IBM

 

Backup er vigtigt, men en recovery er afgørende for, om du kan få din virksomhed tilbage på fuld kraft inden for meget kort tid. Det kan du være sikker på med Ateas Remote Backup-løsning baseret på IBM Spectrum Protect Plus. 

Ateas Remote Backup Service giver dig alle fordelene ved at have en lokal backup-løsning med den hurtigst mulige backup og recovery af dine data og systemer. Denne service indeholder alle nødvendige backup-software og hardware komponenter, onsite i dit datacenter, som transparent interagerer direkte med Ateas datacenter. Vi sørger for, at dine data er placeret i to kopier på to fysisk adskilte lokationer. Det sikrer redundant og synkroniseret dataopbevaring af alle backup-sikkerhedskopier og løsningsindstillinger. 

backup as a service

Udvalgte fordele med forretningsfokus

 

backup

Fuld frihed over hvad der skal beskyttes, og hvor længe det gemmes.

 

backup

Automatisk, konsistent backup af online databaser og gængse applikationer.

 

filer

Progressive incremental-forever backup af filer og mappe-områder.

 

backup

Mulighed for både backup-kopiering såvel som arkivering af data.

 

support

Support for beskyttelse af komplette systemer - såvel fysiske som virtuelle.

 

backup

Moderne integration til backup af Virtual Machine snapshots.

Sikker cloud-backup platform med oppetidsgaranti

 

Ateas cloud-backup platform er baseret på dedikeret backup af hardware-udstyr og infrastruktur, som er redundant placeret i flere datacentre. Løsningen er opsat og fintunet gennem næsten 20 års erfaring og fokus på at levere sikker, stabil og fleksibel databeskyttelse til tusindvis af kunder, computere og terabytes.

Platformen tilbyder storage-kapaciteter, der dækker alle typer af performance- og opbevarings behov - hvad enten der er tale om hurtig backup og restore direkte til disk, kosteffektiv langtidsopbevaring på bånd eller effektiv datakomprimering via data-deduplikeringsteknologi.

Denne platform er således perfekt til virksomheder med ukendte eller skiftende backup-behov, da du altid kun betaler præcis for dit aktuelle forbrug af den valgte opbevaringsmetode pr. datasæt.

Tilbage til Remote Backup