Tilbage til Remote Backup

Veeam Cloud Connect Backup

Atea Veeam Cloud Connect Backup er en online service - leveret i egne danske datacentre med tilgænglighedsgaranti. Løsningen tilbyder kosteffektiv og forbrugsbaseret storage kapacitet, der er integreret direkte ind i den lokale Veeam installation. Dermed er det muligt for dig at sende og opbevare kopier af backup-data på en sikker, ekstern lokation.

 

Atea Veeam Cloud Connect Backup

 

Opnå et højere sikkerhedsniveau på din Veeam backup-løsning

Denne service giver dig mulighed for at opnå et højere sikkerhedsniveau ved nedbrud af det lokale backup system, og hjælper dig med at følge Veeam’s 3-2-1 anbefaling om altid at gemme 3 kopier af data. Heraf opbevares 2 i backup på forskellige medier og 1 af disse er altid ekstern fra produktionsmiljøet.

Udvid din Veeam-løsning med uendelig storage kapacitet

Undgå investeringer i infrastruktur. Med Veeam Cloud Connect Backup tilsikres virksomheden fleksibel adgang til den nødvendige backup-kapacitet via et variabelt månedligt gebyr baseret på antal beskyttede klienter og den aktuelle mængde gigabytes, der opbevares eksternt hos Atea.

Certificeret konsulentassistance

Som en af Nordens største leverandører af Veeam-software og services (Platinum Partner), står vi altid klar til sikre din virksomhed den bedst mulige løsning. Dertil tilbyder vi egne certificerede konsulenter, som er dybt specialiserede og meget erfarne i implementering, test og opbygningen af backup- og recovery-strategier.

  • Onsite implementering af nye kunder og installationer
  • Løbende udvidelser eller opdateringer af strategien
  • Validering og dokumentation af gældende opsætning
  • Hjælp til afvikling af komplette system restore tests

 

 

Tilbage til Remote Backup
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer