Spring til indhold
Tilbage til Digital arbejdsplads

Apple-produkter og løsninger

Som autoriseret Apple Enterprise Reseller har vi fuld fokus på maksimal værdiskabelse i jeres organisation - uanset om der er tale om erhverv eller uddannelse.

 

 

 

Apple Authorised Service Provider

Tilpasning til jeres brugere

 

Som autoriseret Apple-forhandler har vi stor erfaring med systemer i flere brancher og arbejder med både back-end og front-end udvikling. Vi har høj produktviden, og vi arbejder i tæt samarbejde med de store hardware-producenter, herunder Apple.

 

Vi kan også supplere hardwareproducenterne med indhold og udvikle fordelagtige mobilapplikationer. Vi hjælper jer med helheden og tilbyder løsninger, som er baseret på jeres behov og jeres muligheder på ethvert område.

 

 • Fra idé til implementering af løsningen
 • Agile kundeteams med projektledelse
 • Front- og back-end
 • Digitalisering og effektivisering af processer
 • Realisering af forretningsfordele

 

Integration af Apple produkter

 

Vores konsulenter har stor ekspertise og know-how inden for integration af Apple produkter i blandede miljøer. Vi er specialiseret i at integrere Apple i virksomheder og uddannelsesinstitutioner:

 • Mobile Device Management (MDM) og styring af iPhone, iPad og Mac i blandet miljø
 • Integration af Apple-produkter med Exchange, Active Directory (AD), videokonference etc.
 • Papirløse møder med iPad. Det virker hurtigt og nemt!
 • Vi har eget logistikcenter, som klargør, installerer, registrerer og sørger for levering klar til brug og til aftalt tid.
 • Med Apple Business Manager er det nemt at implementere og administrere Apple-enheder

 

 

 

 

Integration af Apple produkter - Business Manager

Apple Practice

 

Har du et ønske om at effektivisere hele eller dele af din virksomhed gennem digitalisering? Udnyt dit fulde potentiale med Apple Practice. 

 

Måske har du en idé om, hvad du skal gøre, men ved ikke, hvordan du kommer videre, og hvor du skal begynde? Med Apple Practice kommer du nemt i gang.

 

Vi har udviklet en proces, hvor vi sammen med repræsentanter fra Apple, it-arkitekter og specialister samt et hold fra din virksomhed vil arbejde på at forvandle din virksomhed til en digital virksomhed, som vil gavne dig, din virksomhed og dine kunder.

 

Med Apple Practice får du:

 

 1. Kortlægning af jeres behov
 2. Tilpasning til jeres brugere
 3. Strømligning af apps
 4. Kick-start med Atea Smartphone/iPad

 

Mobility er vejen frem - men hvor starter man som virksomhed?

 

Vi kan hjælpe dig med mobility projekter, som i mange tilfælde indeholder mange flere aspekter end blot den Apple-enhed, man ønsker at benytte. Vores specialister har mulighed for - på baggrund af jeres krav - at skræddersy den løsning, som matcher netop jeres virksomheder.

 

Integration

Med Exchange, Active Directory (AD), videokonference mv.

Integration af Apple-udstyr ind i din eksisterende infrastruktur, som typisk er Microsoft baseret, er en af vores kernekompetencer. Som landets eneste Apple Authorised Enterprise Reseller har vi et stort antal it-konsulenter, som er teknisk certificerede inden for såvel Apple som Microsoft og andre enterprise-teknologier. Vi forstår samspillet og kan udføre den påkrævede integration mellem disse teknologier.

 

Wifi

Trådløst netværk til håndtering af ny arbejdsform.

Effektivitet og produktivitet er blandt andet lig med uhindret adgang til ressourcer, hvor det at kunne regne med fejlfri netværksadgang naturligvis er en altafgørende faktor.

Læs mere

Sikkerhed

Mobile Device Management (MDM) og styring af iPhone, iPad og Mac i blandet miljø

Sikkerhed inden for mobile teknologier er i dag vigtigere end nogensinde. Apples iOS og Mac OS operativsystemer er i den direkte integration blandt verdens sikreste teknologier.

Med Apple DEP (Device Enrollment Program) i sammenhæng med EMM (Enterprise Mobile Management) software-løsninger og vores egne spidskompetencer, er jeres virksomhed garanteret den bedst mulige sikkerhed - hver eneste dag.

Finansiering

Byg din business case på Apple ud fra en OPEX model i stedet for CAPEX

Finansiering af Apple enheder er med rette yderst populært hos os. Det er der flere årsager til: For det første giver det ofte mening regnskabsmæssigt at finansiere it-udstyr over driften frem for som anlægsinvesteringer (OPEX vs CAPEX). Men især med Apple produkter er det attraktivt som virksomhed at lease eller finansiere som DaaS (Device as a Service), da gensalgs-værdien på Apple-enhederne altid er meget høj – selv efter 2 eller 3 år. Vi har al nødvendig viden og setup til at tilbyde jer den bedste finansiering på Apple udstyr og hele løsningen rundt om. Læs mere

Choose your own device

Dine medarbejdere kan frit vælge it-udstyr uden meromkostninger

Mange medarbejdere ønsker at arbejde på Apple-udstyr - og eget valg af arbejdsværktøj kan betyde øget produktivitet og arbejdsglæde. Med vores Flexible Benefits ordning kan jeres medarbejdere vælge Apple-udstyr. Via et mindre månedligt løntræk betaler de selv prisdifferencen mellem stadardudstyret og det valgte udstyr. Efter en periode kan medarbejderen frikøbe Apple-udstyret til egen privat anvendelse. Læs mere

 

Logistik

Vores logistikcenter klargør, installerer, registrerer og leverer alt klar til brug

Vi har mange års erfaring i leverance af Apple-udstyr, og har desuden en størrelse, som gør, at vi har mulighed for at indgå de bedste samarbejdsaftaler med Apple og Apples distributører. Det betyder i praksis, at I altid - i indland og udland - sikres hurtig og smidig levering fra vores nær- og fjernlagre.

Læs mere

Device Lifecycle Management

Håndtering af udstyret ift. garanti, udløb og lign.

Device Lifecycle Management (DLM) er jeres sikkerhed for, at der er taget bedst mulig hånd om alt. Fx muligheden for Apple-erstatningsenheder leveret lynhurtigt til aftalte lokationer, hvis uheldet er ude, eller en Apple-enhed er defekt, såvel som miljørigtig og forsvarlig bortskaffelse (Atea er ISO certificeret miljøpartner). Med DLM er I sikret effektivitet og smidighed i hverdagen, og I kan trygt opfylde jeres CSR-kodeks.

 

Skal vi tage en snak?

Lad os tage snak om en Apple-løsning, der styrker jeres forretning.

 

 

 

Komplet service på iPhone og iPad

 

iPhone for business

 

Medarbejdere udfører en stor del af deres arbejde på deres mobile enheder. Går den i stykker og går noget tabt, skal den så hurtigt som muligt erstattes og nulstilles.

 

Vores tjeneste omfatter telefoner, support og levering, lagerstyring og forvaltning – det betyder, at vi kan opretholde en særligt god klientsikkerhed.

Desuden er gratis udskiftning inkluderet, hvis telefonen svigter. For it-afdelingen er tjenesten særdeles enkel at benytte og pakket til en hurtig og effektiv implementering i virksomheden.

 

 • Byt - uanset hvor du er
 • Gratis ombytning
 • Device Enrollment Program (DEP)
 • Lagerstyring og lifecycle management
 • Brugersupport
 • Miljøbevidst genanvendelse

 

Køb Apple-produkter i eShoppen

 

I vores eShop finder du alle aktuelle Apple-produkter. Du finder desuden en lang række spændende tilbehør, som kan skabe værdi og bringe kreativitet ind i din organisation.

 

 

Apple produkt familie billede

Tilbage til Digital arbejdsplads