Spring til indhold

Apple-løsninger til erhverv

Vi vil ændre måden, hvorpå erhvervslivet arbejder, og vi vil sikre mobilitet og produktivitet. Med Atea og Apple kan du som virksomhed få en sikker platform med integration til forretningssoftware samt en god TCO. Her på siden kan du blandt andet læse om styring, udrulning og app-udvikling.

 

Produktivitet og brugertilfredshed

 

Høj produktivitet og brugertilfredshed er nøgleord for Apple. Læg dertil et historisk dokumenteret lavt supportbehov.

Dette i kombination med den yderst stabile arkitektur i såvel hardware som software, gør Apple-løsninger til yderst attraktive investeringer for de fleste virksomheder.

I kombination med vores egne services, kan vi sikre dig en forretningsplatform, som giver dig sikkerhed, brugervenlighed, en god TCO og tryghed i forhold til, hvordan dine medarbejdere bruger deres devices.

 

Apple business produkter

Lav omkostning på udrulning

En af de mest ressourcekrævende opgaver for it-administratoren er vedligeholdelsen af de fysiske it-arbejdspladser.

Grundlæggende skal der installeres styresystem og applikationer. Herefter skal der foregå en løbende opdatering med sikkerheds-software og nye versioner af applikationerne.

 

Derfor er det en fordel at vælge udrulningsløsninger, der enten kan håndtere flere platforme eller integreres med andre administrationsværktøjer.

Applikationerne er ofte indbyrdes afhængige og kræver derfor en helt bestemt version af en anden applikation.

Med en udrulningsløsning hos os får du:

  • Et effektivt administrationsværktøj fra en af de førende producenter
  • Et implementeringsforløb baseret på mange års erfaring med installation af større og mindre udrulningsløsninger
  • Effektivisering af din it-administration - og dermed tid til at koncentrere dig om din egen forretning.

 

 

CRM på iPad - Apple produkter hos Atea

CRM på iPad - én komplet løsning fra Atea

Vi leverer markedets bedste komplette mobile erhvervsløsninger. Med udgangspunkt i virksomheders større og større krav til mobile medarbejdere, bliver det vigtigere at kigge på helheden i en leverance på Apple. Tag eksempelvis iPad'en, som er tidens mest betydningsfulde og logisk fremadstormende professionelle mobile arbejdsredskab.

 

Med Apple hos Atea kan du sikre produktiviteten hos den mobile medarbejder gennem alt fra præsentationsværktøjer til integration til CRM.

 

Egenudviklede apps

Vi kan hjælpe med integration til egenudviklede apps. I samarbejde med en række partnere (se dem til højre), kan vi desuden tilbyde at lave apps til jer.

 

 

 

 

Planday: Retail – medarbejder planlægning ift. Ferie, tilgængelighed, lønomkostninger og mere.

Focuscura: Healthcare – forbedring af health care ved at gøre pleje tilfængelig for alle, når som helst og hvor som helst.

Appva: Healthcare – proaktivt og papirløst workflow, reducere medicinerings fejl og udfald.

Docusign: Alle – hurtig og sikker aftale og godkendelses digital proces.

6 fordele ved Apple-løsninger gennem Atea

 

Balance mellem forretning og sikkerhed: Apples produkter er it-værktøjer til optimering af forretningen; mersalg, bedre kundeoplevelser, positiv bundlinjeeffekt.

Bygger bro til forretningssoftware: Ofte kan standard-apps fra App Store bygge bro direkte fra hardwaren til forretningssoftwaren.

Væk med skadeligt indhold: Apples produkter er på mange områder langt mere sikre end en traditionel pc.

App-udvikling: Udvikling og vedligehold af apps til Apple er mere fleksibel og mindre omkostningstung.

Omkostningsreduktion: Virksomheder, som implementerer Apple, bruger færre ressourcer på intern it-support.

Anerkendelse fra kritiske brancher: It-sikkerhed er essentielt for alle virksomheder. Sikkerhedsmodellen på Apple er anerkendt af de mest sikkerhedskritiske industrier, fx den finansielle industri, medicinalindustrien samt statslige myndigheder som politi, forsvar, parlamenter og ministerier.

 

Apple Autoriseret forhandler

 

Apples enheder og software er intuitiv, sikker og nem at implementere og administrere i din virksomhed. Alle Apples produkter kan indstilles og konfigureres automatisk, og dermed gøre medarbejderens og it-afdelingens hverdag nemmere. Dette, kombineret med et lavt behov for support, gør, at økonomien omkring Apples produkter er yderst interessant.

 

 

Køb Apple-produkter i eShoppen

 

I vores eShop finder du alle aktuelle Apple-produkter og masser af spændende tilbehør, der kan gøre det hele lidt smartere, lidt nemmere eller bare lidt mere lækkert.

 

 

Apple produkt familie billede