Spring til indhold
Tilbage til Skole og uddannelse

Apple-værktøjer til it og implementering

Apple har udviklet effektive værktøjer, der er lavet specielt til skoler, for at hjælpe administratorer med implementeringen, give lærere støtte til arbejdsprocesserne i klasseværelset og gøre læring mere personlig for alle elever.

 

Apple School Manager er en enkel, webbaseret portal, der gør det muligt for IT-administratorer at implementere iPad og Mac på skolen. I kan nemt give elever og medarbejdere adgang til Apple-tjenester, indstille enheder, hente apps og bøger og give lærere værktøjer, som de kan bruge til at skabe medrivende læringsoplevelser – alt sammen på ét sted.

Få mere information her

 

 

Apple-produkter og -løsninger til skoler

 

Produkter til lærere - apple

Apple i uddannelse

Apple skaber fantastiske produkter, der giver folk et rigere liv. Lige fra begyndelsen har Apple troet på, at hvis man lægger nogle af de vigtigste muligheder, som teknologien byder på, i hænderne på undervisere og elever, kan det hjælpe med at få det bedste frem i den enkelte, uanset hvordan de lærer, og hvad de kan lide at foretage sig.

Når skolerne og underviserne forventer mere af teknologien, hæver de også barren for, hvordan elevernes indlæring skal være, og hvordan teknologien skal hjælpe dem med at få det til at ske.

Klik her for at læse mere

 

Atea understøtter hele implementeringsprocessen - fra hardware og tilbehør til finansiering, servicekontrakter og tilmelding.

Alt hvad lærere har brug for

Apple har sat sig for at hjælpe underviserne med at få det optimale ud af Apples teknologi. Apple Professional Learning tilbyder et udvalg af omfattende ressourcer og tjenester, herunder Apple Teacher-ordningen, som hjælper undervisere og skoler med at lære, hvordan Apples produkter kan indgå mere effektivt i undervisningen, og Today at Apple Labs for Teachers, gratis sessioner i Apple Store, hvor undervisere kan finde hjælp til at opbygge nye kompetencer. Og når underviserne er klar til at fokusere på innovation, hjælper vores Apple Professional Learning-specialister med at opbygge læringsoplevelser med flere dimensioner gennem forskningsbaserede undervisningsmetoder med teknologi.

 

Bliv klogere her:

Apple Teacher

Skolearbejde og klasseværelse

Everyone can create

Everyone can code

Alle kan være kreative

apple ipad pro

Slip det kreative potentiale løs i dine børn med værktøjer I alle elsker.

Kreativitet gør eleverne bedre til at kommunikere og løse problemer, og børn har brug for moderne og powerfule værktøjer til at udvikle deres kreativitet. Vores løsninger inkluderer et omfattende koncept, der tager højde for alle aspekter af uddannelse.

Med iPad, Mac, iPhone, Apple Watch og Apple TV kan dine børn gå på opdagelse, lære nyt og holde kontakt, og Apple udvikler hele tiden nye funktioner, der er med til at sikre, at dine børn bruger enhederne på en måde som du som forældre også er tryg ved.

Læs mere om værktøjerne her

Inspirerende kompetenceudvikling er nøglen til en vellykket udvikling

 

Vi ved, hvor stor forskel det gør, at skoleledelsen tænker uddannelse af personalet ind som et naturligt element, når teknologi skal løftes ind i undervisningen.

Vi tror på, at når Apple enheder omfavnes af selvsikre og kompetente lærere, bliver læringen inspirerende og tilgængelig for alle.

 

Vi er med til at løfte lærernes forståelse for de nye indlæringsmuligheder. Med stor erfaring i en række forskellige metoder og modeller, kan vi skræddersy et unikt forløb til netop din skoles kompetenceudvikling.

 

Vi er med til at løfte lærernes forståelse for de nye indlæringsmuligheder.

Med stor erfaring i en række forskellige metoder og modeller, kan vi skræddersy et unikt forløb til netop din skoles kompetenceudvikling. Vil du høre med om mulighederne for netop din skole, og hvordan du kommer i gang?

 

Sådan har vi hjulpet andre skoler

Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

I dag har alle elever og lærere en personlig iPad, der er fyldt med ­uddannelsesapps og -ressourcer. Effektiv administration af enhederne var en forudsætning for, at den nye teknologi kunne blive en succes. Det er her, Mobile Manager fra Lightspeed Systems kommer ind i billedet. Læs hele casen her >

Udrulning og netværk – få styr på den nye undervisningsform

 

Administration af Apple enheder – giv lærerne kontrol, frigiv tid og spar penge

Det er vigtigt at have kontrol over alle de enheder, der befinder sig på skolen. Derfor har vi mulighed for at tilbyde udrulning af devices, og sikre central styring og håndtering af disse.

Det kan du læse mere om her >

 

Vi kan desuden tilbyde Apple Classroom, som gør det lettere for underviseren at styre enhederne i undervisningen. Klik her for at læse om Apple Classroom >

 

Digital undervisning stiller krav til netværket

Når vi implementerer digitale undervisningsværktøjer på skolerne, oplever vi, at det stiller store krav til netværket.

 

Dialogen herom er essentiel, og vi tager den gerne med jer, for at sikre, at skolen er klar til det 21. århundredes nye undervisningsformer.

 

Tænk læring - ikke it-vedligehold

 

Opnå økonomisk bæredygtighed og spar penge

 

Opnå økonomisk bæredygtighed og spar penge

Vi hjælper dig med at finde værdien i dit udtjente it-udstyr. Særligt Apple udstyr har en høj værdi, selvom det ikke længere er nyt. Det brugte udstyr er med til at booste økonomien i din kommende investering i Apple hardware og skal også tænkes ind i en bæredygtighedsplan. Har du andet udstyr end Apple, kan vi også hjælpe med dette. Læs mere om dine finansieringsmuligheder her >

 

"Særlige

 

Særlige uddannelsespriser

Når du handler Apple produkter hos os, kan du som skole få adgang til Apples uddannelsespriser. Apple har et ønske om, at alle skoler skal have mulighed for at udnytte de læringsmuligheder, deres produkter giver.

Kombineret med fx finansieringsløsninger, har Apple produkter aldrig været mere tilgængelige.

 

Spar CO2 og penge

 

Spar CO2 og penge

Vi kan bidrage til en analyse af jeres eksisterende setup. Vi kan hjælpe med at energioptimere, som - ud over at reducere jeres forbrug på strøm - løfter energieffektive løsninger ind i form af Apple udstyr.

Sådan kan vi også få eftergivet potentielle energiskatter. Samlet set sparer I som skole altså både penge og skåner naturen for CO2.

Særlige behov – her findes der løsninger

 

Apple prioriterer at understøtte børn med specielle behov højt. Derfor har de udviklet deres platform til at understøtte disse behov. Blandt andet ved hjælp af oplæsning, ordbog, forudsigelse af ord, Fotos & iMovie samt Zoom.

 

 

Lego Mindstorm i undervisningen nu med Apple understøttelse

Mere end 1 million børn og voksne bruger i dag Apple Swift Playground til at lære fundamentet for kodning. Samtidig har LEGO MINDSTORM vundet popularitet på flere skoler.

Kombineret giver dette eleverne mulighed for at udforske kodning gennem problemløsning i virkeligheden, da de opretter og kommanderer deres egne LEGO-robotter, køretøjer, maskiner og opfindelser.

Hos os har du et solidt fundament

erfaring med at levere Apple-løsninger til skoler og institutioner i Danmark, det giver meget mere end bare enhederne. Vores gratis ekspertrådgivning kombineret med vores interne faglige udvikling og tekniske tjenester gør det muligt for os at sikre, at hver skole, vi samarbejder med, opnår deres ønskede resultat. Vi anvender de bedste Apple undervisere og tekniske konsulenter, så vi kan levere tjenester, der sikrer, at alt fungerer, så underviserne er overbeviste om, at integrationen af iPad og Mac i hverdagens undervisning og læring fungerer.

 

 

 

Apple Autoriseret forhandler

Køb Apple-produkter i eShoppen

 

I vores eShop finder du alle Apple produkter og masser af kompatibelt tilbehør, der gør undervisning værdiskabende og læring til en leg.

 

 

Apple produkt familie billede

Tilbage til Skole og uddannelse